Jump to content

case

nikchris

Recommended Posts

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply
Kαλα μη λες σε αυτα τα λεφτα γιατι νομιζω δεν περιλαμβανει κανεναν ανεμιστηρα και στην Ελλαδα εχουν ερθει τετοια cases χωρις πλαινο παραθυρο.

το πλαινο το ξερω οτι δεν υπαρχει ελλαδα.. πες 20 ευρω να παρεις δυο ανεμηστηρες (2 εχουν συνηθως τα περισσοτερα κουτια οταν τα αγορασεις) παει 120ευρω.. γι αυτα που προσφερει νομιζω οτι ειναι πολυ καλη η τιμη :)

εργονομια και ψυξη νομιζω ειναι το καλυτερο το chieftec σε αυτην την τιμη.Τα αλλα ολα οι π@π@ριες της θερμαλτεκ ειναι ετη πισω.αλλα απο σχεδιαση-design ειναι πολυ απλα βρε αδερφε...

Το εχω το shark κ εννοειται οτι εχει την πλαινη σιτα (γιαυτο αλλωστε λεγεται shark για το σχημα της σιτας, δεν υπαρχει περιπτωση να κυκλοφορει χωρις αυτη) κ περιλαμβανει κ κανονικοτατα 2 12αρηδες ανεμιστηρες που ειναι μαλιστα παρα πολυ αθορυβοι κ ο πισω με μπλε leds.Oυρλιαχτοι στα 21 db?Μπαααα...Ισα ισα φτανει στα αφτια σου ενα ανεπαισθητο φυσημα.21db θεωρουνται πολυ αθορυβοι

εγώ πρόσφατα πήρα το shark και είναι εξαιρετικό...

είναι μεγάλο, εύχρηστο, στυλάτο, και με ωραίο φωτισμό μέσα...

το μονο που δεν θα το χαρακτήριζα είναι ήσυχο!!

σορρυ κιόλας, αλλα σε σχέση με το παλιο μου κουτί(ένα κοινό κουτί του κ... πόλου) είναι αρκετά πιο θορυβώδες...

πάντως γενικά είναι μια εξαιρετική αγορά

Υ.Γ. για όνομα του θεού οσοι ενδιαφερθείτε πάρτε το μαύρο όχι το ασημένιο

Να και μια ειλικρινης απαντηση,ολοι ευλογουν τα γενια τους...

εργονομια και ψυξη νομιζω ειναι το καλυτερο το chieftec σε αυτην την τιμη.Τα αλλα ολα οι π@π@ριες της θερμαλτεκ ειναι ετη πισω.αλλα απο σχεδιαση-design ειναι πολυ απλα βρε αδερφε...

Αρκεί να υπολογίσεις το σωστό intake\outtake για τα ανεμηστηρια.

(Αν οσο μπαινει τοσο βγαινει τοτε ο θορυβος είναι λιγοτερος και η ψηξη είναι κατα τις~ αποτελεσματικότερη)

21db για μενα ειναι πολλα παντως.. κατω απο 17-18 θελω :D :D

@nikchris αν δωσεις λιγα παραπανω παιρνεις ενα stacker :045: που ειναι και αερατο και σουπερ κουτι γενικοτερα.. :080: αυτο εχω εγω και πολλοι απο εδω μεσα και μονο θετικα μπορουμε να του βρουμε... μη ξεχνας αλλωστε οτι ενα καλο και ανετο κουτι θα σου μεινει για πολλα χρονια..

η αποφαση ειναι δικη σου!!:110:

δε βλεπω γιατι ειναι καλυτερο απο το BA-01.Ισως για καποιον που θελει πολλους σκληρους...Προς το παρον εχω βολεψει το συστημα σε ενα παλιο κουτι της Αοπεν,Midi ειναι και μαλιστα μικρο.Θερμοκρασιες εχω παρατηρησει οτι παει 65 βαθμους η 7600gt οταν τρεχω 3dmark.Αλλα εχω πανω τη μαμα ψυκτρα και μονο 2 9ρηδες ανεμιστηρες να βγαζουν αερα.Θα αλλαξω ψυκτρα σε 7600 + d930 και αν δω οτι εχω προβλημα τοτε θα βγαλω ενα ποτηρι που εχει πανω στον επεξεργαστη απο την πλαινη θηκη και θα βαλω ανεμιστηρα εκει.Προς το παρον εχω παραγγειλει μια Ζαλμαν απο Πλαισιο για την 7600 και σκεφτομαι να παρω Ζαλμαν 7000B για τον επεξεργαστη με εναν μετατροπεα για 775.Αν μετα απο ολα αυτα εχω ακομα προβλημα τοτε θα αλλαξω case και σε αυτο θα στησω τα παλια μου hardware για κατεβαστηρι...

εγώ πρόσφατα πήρα το shark και είναι εξαιρετικό...

είναι μεγάλο, εύχρηστο, στυλάτο, και με ωραίο φωτισμό μέσα...

το μονο που δεν θα το χαρακτήριζα είναι ήσυχο!!

σορρυ κιόλας, αλλα σε σχέση με το παλιο μου κουτί(ένα κοινό κουτί του κ... πόλου) είναι αρκετά πιο θορυβώδες...

πάντως γενικά είναι μια εξαιρετική αγορά

Υ.Γ. για όνομα του θεού οσοι ενδιαφερθείτε πάρτε το μαύρο όχι το ασημένιο

K μενα στην αρχη μου φαινοταν πολυ θορυβωδες αλλα εφταιγε ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη κ της καρτας γραφικων, κ φυσικα η σιτα που αφηνει το θορυβο να περασει αφιλτραριστος.Ωστοσο εχω βαλει nv silencer στη καρτα μου κ στον επεξεργαστη μου τη Coolermaster hyper 6 κ το pc ειναι πολυ αθορυβο τωρα.Οι ανεμιστηρες του κουτιου οπως ειπα κ πιο πριν κανουν ενα μικρο φυσημα.

Στο πιο πανω ποστ μου οταν ελεγα οτι ειναι αθορυβο αναφερομουν στους ανεμιστηρες του.Ωστοσο ειναι λογικο η σιτα στο πλαι να κανει πολυ καλο στις θερμοκρασιες αλλα σιγουρα επιβαρυνει λιγο οσον αφορα το θορυβο..

Αν καποιος δεν θελει θορυβο ειναι απλα τα πραγματα.Βαζεις μια καλη ψυκτρα σε vga,μια καλη ψυκτρα σε Cpu,βαζεις ενα ανεμιστηρακι να χτυπαει πανω στους σκληρους,1-2 ανεμιστηρες πισω να βγαζουν αερα,αντε και αλλο ενα στο πλαι απεναντι απο τη CPU να βαζει αερα.Ολοι αυτοι οι ανεμιστηρες εννοειται οχι πανω απο 8 εκατοστα διαμετρο,αθορυβοι και παραγωγικοι.

Εγω εχω ενα κουτι της Αοπεν που εχω παρει πριν 4 χρονια μιλαμε πολυ μικρο και εχω βαλει μεσα Pentium D930 και 7600gt. Τι ανεμιστηρες εχω στην case? 2 απο πισω να βγαζουν αερα και ο αερας που βγαζεο το τροφοδοτικο.Πανω απο 47-49 βαθμους δεν εχω δει.

Το θεμα ειναι να γινεται σωστη διαχειριση του αερα μεσα σε ενα κουτι και οχι βουρ βαζουμε 12ρηδες κοκκινους πρασινους κιτρινους κτλ.

βαζεις ενα ανεμιστηρακι να χτυπαει πανω στους σκληρους,1-2 ανεμιστηρες πισω να βγαζουν αερα,αντε και αλλο ενα στο πλαι απεναντι απο τη CPU να βαζει αερα.Ολοι αυτοι οι ανεμιστηρες εννοειται οχι πανω απο 8 εκατοστα διαμετρο,αθορυβοι και παραγωγικοι.

κι αν αυτοι οι ανεμιστηρες δεν ειναι σουπερ αθορυβοι ή δουλευουν στα 7V,τοτε να δεις τι παρτυ θα γινεται...

κι αν αυτοι οι ανεμιστηρες δεν ειναι σουπερ αθορυβοι ή δουλευουν στα 7V,τοτε να δεις τι παρτυ θα γινεται...

βρε εγω εχω πανω κατι μαμα ανεμιστηρακια απο το κουτι 8αρακια και δεν ακουγεται τιποτα.Τι να τον κανεις τωρα τον 12ρη κτλ κτλ.Οχι οτι ειναι μ@λ@κι@ να παρεις τετοιον αλλα θελω να πω οτι δουλεια κανεις και με 8-10 εκατοστα(μην παει ο νους σας στο πονηρο:104: ).

οτι 8αρηδες και να ειναι δεν βγαζεις τα cfm των 12.πρεπει να δουλευουν σε υψηλες στροφες.=θορυβος.

σαφως.αυτο που θελω να πω ειναι οτι πολλες φορες δεν χρειαζονται τα παραπανω cfm

Αληθεια ψυκτρα για D930 ποια να παρω ρε μαγκες???Μολις πηρα vf900-cu για την 7600 και ειναι μερα με τη νυχτα σε σχεση με την μαμα ψυκτρα.θελω κατι και για τον επεξεργαστη τωρα....

Typhoon αν κανει.

στα 43€ που κανει νομιζω οτι ειναι το καλυτερο.Δηλαδη εχει μονο 18db θορυβο και 54.4cfm!!!!! To εχει κανενας??? Πρεπει να μ@μ@ει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.