Jump to content

case

nikchris

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
  • Replies 43
  • Created
  • Last Reply

αυτο γλυκοκοιταζω και εγω.Εβλεπα και κατι σοπρανο,ματριξ και τα συναφη της Θερμαλ αλλα ειμαι σοβαρος εγω και δεν μου κανουν :047: :047:

λοιπον θα επαιρνα καποιο απο το πλαισιο που ειναι διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν εχουν κανενα full atx!!!!!:072: οποτε αφου θα παραγειλω καποιο ας παρω απο το e-shop καποιο. Ποιο προτεινεται εχεις μεχρι 100€ 120 το πολυ??? Αυτο που πρωτιστως με ενδιαφερει ειναι καλη κυκλοφορια αερος και μετα η εμφανιση.Στανταρ θα ειναι Φουλ ΑΤΧ γιατι σκοπευω να βαλω 4 δισκους + 3 drives. Ακουω γνωμες....

Αν έχεις φράγκα και χώρο πήγαινε για Armor. Αλλά και το Shark θα σε αφήσει ικανοποιημένο. Έχω τις επιφυλάξεις μου για την πλαϊνή σίτα μόνο

to armor junior tι λεει ρε παιδια ??? Βλεπω οτι εχει θεσεις μονο για 2 12ρηδες ανεμιστηρες μπρος-πισω.αλλα ειναι και φουλ αλουμινιο...

αυτη η casetech η εταιρια δεν εχει κανα site να δουμε παραπανω πληροφοριες???? Googlαρα το μοντελο και μου εβγαλε μονο τα λινκς του Πλαισιου... Ρε μηπως ειναι Turbo-x με αλλο ονομα????:040: :101: :070:

Thermaltake Shark (πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, αλουμινενιο ολο στιβαροτατο κ πανεμορφο, περιλαμβανει 2 12αρηδες ανεμιστηρες κ full tower βεβαια) καπου 115 ευρω κανει.Αλλιως Chieftec BA-01.Δεν εχει τη ποιοτητα (καλα το design δε το συζητω...) του shark αλλα μου αρεσει παρα πολυ το μεγεθος του.Απο αυτα τα 2 οποιο κ να παρεις σιγουρα ασπροσπροσωπο θα σε βγαλει, κ τα 2 κουταρες ειναι :)

Τα shark (ασημενιο μαυρο) μπορεις να τα βρεις εδω κ χμμμ... περιεργο ανεβηκε η τιμη απο τοτε που ειχα παρει το δικο μου...

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?offset=60&category=%CA%CF%D5%D4%C9%C1%2520-%2520CASES

Δες και εδω τι μοντα γινεται σε ενα chieftec

http://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=27042&goto=newpost

καλα ο τυπος ειναι αντε γεια.........Πρεπει να ασχολειται πολλα χρονια με μοντες κτλ

Αν και δεν το περιμενα απο μενα:102: τελικα εβαλα το συστημα μεσα σε ενα Midi Atx που ειχα,πολυ καλο ομως της Αοπεν.Το μονο που εχει ειναι 2 φαν πισω που βγαζουν συνεχεια αερα και τιποτα μπροστα.Εκπληκτος διαπιστωσα οτι οι θερμοκρασιες του συστηματος δεν ανεβηκαν καθολου-αν εξαιρεσουμε της mobo που ειναι λογικο.Το συστημα πριν ηταν χυμα στημενο πανω στο γραφειο...:040: Οποτε θα δω οταν παρω 2 ακομα δισκους που θα ζοριστει ο χωρος στο κουτι πως θα πανε οι θερμοκρασιες και μετα θα παρω κουτι.Οχι σε πολυ καιρο οποτε καλο θα ηταν να συνεχιστει η κουβεντα:030:

Και αρχαριος καθως ειμαι θθα ρωτησω το εξης: Πως θα γινει να μαζευτει ολο αυτο το συνοθυλευμα απο καλωδια?? Υπαρχει καποιος οδηγος στο νετ ή κατι τετοιο?? Προς το παρον τα εχω στουμπωσει κατω απο το σκληρο δισκο,αλλα οταν θα μπει εκει ο αλλος σκληρος τι γινεται ρε παιδια???Παραθετω εδω τις αποριες μου για να μην ανοιγω συνεχει θεματα...

Πάρε το δικό μου αν θέλεις τον παραπάνω χώρο.Από Πλαίσιο.

Αλλιώς για λίγο μικρότερο κουτί θα πρότεινα το Coolermaster Centurion 532.

εγω χωρις δευτερη σκεψη σε αυτα τα λεφτα θα επαιρνα το CHIEFTEC FULL ATX BA-01

οι χωροι του ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ.. εδω μπορεις να δεις πολλες φωτο

αν παλι το βρισκεις αχαρο θα σου ελεγα το TT SHARK

αν και κατι δε μ αρεσει σε αυτο το κουτι ειναι αρκετα ευρυχωρο και ομορφο :001:

Το Shark είναι πολύ καλή επιλογή στα 120Ε το είδα πρόσφατα και κατενθουσιάστηκα, το μόνο μείον για μένα είναι οι ανεμιστήρες του που βγάζουν 21 db και για τα δικά μου αυτιά είναι λίγο ουρλιαχτοί.

Kαλα μη λες σε αυτα τα λεφτα γιατι νομιζω δεν περιλαμβανει κανεναν ανεμιστηρα και στην Ελλαδα εχουν ερθει τετοια cases χωρις πλαινο παραθυρο.

Το εχω το shark κ εννοειται οτι εχει την πλαινη σιτα (γιαυτο αλλωστε λεγεται shark για το σχημα της σιτας, δεν υπαρχει περιπτωση να κυκλοφορει χωρις αυτη) κ περιλαμβανει κ κανονικοτατα 2 12αρηδες ανεμιστηρες που ειναι μαλιστα παρα πολυ αθορυβοι κ ο πισω με μπλε leds.Oυρλιαχτοι στα 21 db?Μπαααα...Ισα ισα φτανει στα αφτια σου ενα ανεπαισθητο φυσημα.21db θεωρουνται πολυ αθορυβοι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.