Jump to content

Ερωτησεις για watercooling

platonas1442169068

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια καλησπερα.

Σκεφτομαι και εγω σιγα σιγα να το γυρισω σε νερακι και εχω μερικες ερωτησεις.

Λεω για τα παρακατω:

Αντλία Eheim 1250

Universal crusader water cooling block

Xtreme Radiator 240

Πως σας φαινετε ?

Θα αντεξουν και ενα vga block για την 6600gt μου?

Απο σωληνες θα εχω κανα προβλημα στην διατομη η ολα τα παραπανω εχουν την ιδια?

Και αλλη μια μια που πηρα φορα....για εξαερωση τι προτεινετε?

Μια χαρα ειναι αυτα που σκεφτεσαι για εξαερωση μπορεις να χρησιμοποιησεις καποιο homemade tank ή καποιο Τ. Με το tank ειναι ευκολο πολυ. Απο σωληνες θα παρεις ενα 1/2 της ιντσας εσωτερικης διαμετρου αν θυμαμαι καλα για να μπαινουν block. Εγω προσωπικα χρησιμοποιω eheim σωληνες. Ειναι και ευληγιστοι και σχετικα φτηνοι.

Παιδια η αγορα αυτης λεει?

Ειναι αντιλια μαζι με τανκ?Οποτε με αυτο ξεμπερδευω?

Απο οτι καταλαβα εχει μικροτερη δυναμη απο την 1250, θα υπαρξει κανενα προβλημα αν βαλω 2 μποκ?

Επισης ολα τα εχω βρει απο το extremeshop , υπαρχει εκει block του 11 για 6600 ?

Πλατωνα μπορεις να γραψεις στο πεδιο σχολια της παραγγελειας για τι καρτα(ακριβως) θες να ειναι το vga μπλοκ και θα σε ενημερωσω εγω αν υπαρχει η δυνατοτητα.

Η αντλια ειναι μια χαρα.

Παιδια ευχαριστω πολυ....το κακο ειναι οτι το project μου αναβαλετε λογο....διακοπων.

Εσπασε η αδεια μου και παιρνω μερικες μερες την επομενη εβδομαδα..οποτε θα ξεκινησω οταν γυρισω.

Ελπιζω να ποσταρω εντυπωσεις και οχι προβληματα ! :)

Τελικα φευγω τελος της επομενης βδομαδας.

Κατεληγα στα εξης:

Εheim 1250

crusader cpu block

alphacool nexxxos pro III

3 x cooler alphacool 120

Και σωληνες clearflex 1/2"

Gpu block δεν θα μπει ακομα γιατι μαλλον θα αλλαξω vga.

Τα coolerακια ειναι οκ για το ψυγειο??

Να παρω και ενα http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_26&products_id=68&osCsid=3dfbbc14bbb99bbe503a99120b4a4c07

Αριστες οι επιλογες σου.

Καλη επιτυχια, αναμενουμε εντυπωσεις οταν το στησεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.