subneo Μάϊος 26, 2006 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 Κάποτε σε εμένα.. δούλευε το pc.. δηλαδή άνοιγε.. δούλευαν και ανεμιστήρες αλλα ούτε ποστ ούτε τίποτα…Έχεις κι εσύ μάλλον το ίδιο πρόβλημα με εμένα.. δηλαδή καμένο bios… Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Μάϊος 26, 2006 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 Η μητρικη αυτη δεν εχει pci/agp lock ετσι δεν ειναι? (Διορθωστε αν θυμαμαι λαθος) Αρα πιθανο να καηκε κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikelamar Μάϊος 27, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 Όχι μονο πιθανό...πραγματικό...τα ψήσαμε όλα Mobo+cpu LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 27, 2006 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 εγω πιστευω οτι κατα 99% δεν εχει παθει τιποτα το pc σου και αδικα θα δωσεις χρηματα στο πλαισιο. Παρε το βιβλιαρακι της μητρικης σου και βρες το jumper "Clear Cmos". Αλλαξε το θεση για 1-2 λεπτα με παντα βγαλμενη την τροφοδοσια και ξαναβαλτο μετα στα αρχικα του πιν.Δεν καιγονται ετσι απλα τα pc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikelamar Μάϊος 27, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 Το πήγα στο πλαίσιο και μου είπα ότι ένα απτά 2 έχει καεί...όσο για τα 15e ποιος τα γα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Μάϊος 30, 2006 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Οκ.... Μιας και πήγε στο Πλαίσιο το θέμα κλειδώνει εδώ. Ευχαριστώ όλουσ όσους συμμετείχαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.