Jump to content

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΕΙΓΟΝ

Recommended Posts

Παιδιά μετά από μια απόπειρα ο/c...το πίεσα ως εκεί που δεν πήγαινε...για να σας δώσω να καταλάβετε...από τα 1500 το έχωσα στα 2600...και από τότε δεν ξανά άνοιξε(λογικό έτσι)...το θέμα είναι ότι αρχικά του έκανα ο/c στα 1800 περίπου αλλα ούτε και αυτό το άντεξε και όταν έκανα restart ξεκίνησε με σε πιο χαμηλή ταχύτητα(1150)...και ρωτάω τώρα εγώ γιαti τα windows αφού δεν άντεξε αυτή τι ταχύτητα δεν το γύρισε σε μικρότερη(1150) όπως σε άλλες περιπτώσεις???

Το pc ανοίγει αλλα δεν ανοίγει ο οθόνη(παιρνει ρευμα κανονικα)...δεν καταλαβαίνει ότι ο υπολογιστής έχει ανοίξει....όταν όμως έβγαλα το καλώδιο τις οθόνης έβγαλε μήνυμα ότι η οθόνη αποσυνδέθηκε...δε νομίζω πως έχει kαpsei οθόνη...τι άλλο μπορεί να έχει γίνει???

Εδώ θα είμαι k θα απαντάω αμέσως σε κάθε ερωτηση

Βγαλε το pc απο το ρευμα και βγαλε απο τη μητρικη τη μπαταρια και αστο για κανα 5λεπτο. Μετα βαλτη παλι και ανοιξε το κανονικα. Θα σου ποσταρει κανονικα λογικα το pc...

Σε 1800+ Palomino core είναι περίεργο που σε άφησε να τα κάνεις όλα αυτά. Τον είχα κι εγώ για κάποιο καιρό και πειραματιστηκα αρκετά, Εύχομαι να "διέφυγε" το τσουρούφλισμα...

δεν έπιασε φιλε βαρελα

Την έβγαλα τη μπαταρία αλλα τίποτα κανένα ίχνος...

τώρα γιατί το έκανα είναι άλλη ιστορία...

Μπορεί κανεις να κάνει μια πρόβλεψη...τι μπορεί να έχει κάψει???

Την έβγαλα τη μπαταρία αλλα τίποτα κανένα ίχνος...

τώρα γιατί το έκανα είναι άλλη ιστορία...

Ελπιζω την ωρα που ειχες βγαλει την μπαταρια να ηταν και το pc εκτος ρευματος. Εκτος πριζας δηλαδη με λιγα λογια και απλα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.