Phant0m1442169125 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2006 Καλοκαιράκι... ανεβαίνει η θερμοκρασία έξω,,, πόσο μάλλον στο εσωτερικό του PC μας. Σκέφτομαι λοιπον μηπως ηρθε καιρος για ενα ολοκληρωμένο σύστημα υδρόψυξης (cpu vga, chipset). Δε με νοιαζει ιδιαίτερα το o/c αλλά η καλή ψύξη και ασφαλώς η ήσυχη λειτουργία.Σε πρώτη σκέψη λοιπόν έχω τα προιόντα της DangerDen. Από και και πέρα το χάος... τι ψυγείο, αντλία, σωληνάκια κλπ χρειάζομαι.Τα δε Waterchill είναι καλά σετάκια? Εχουν το καλό ότι τα πέρνεις όλα έτοιμα.Επίσης αν κάποιος έχει να μου προτείνει κάτι ακόμα, ειναι ευπρόσδεκτος.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάϊος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 εαν δεν εχεις χρονο και διαθεση για custom λυσημπορεις εναλλακτικα να ριξεις μια ματια και σ'αυτοπανευκολη εγκατασταση, ομορφο και αποδοτικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_hal Μάϊος 27, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 εαν δεν εχεις χρονο και διαθεση για custom λυσημπορεις εναλλακτικα να ριξεις μια ματια και σ'αυτοπανευκολη εγκατασταση, ομορφο και αποδοτικο...Σε ποιό κατάστημα το βρίσκουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 27, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 Σε ποιό κατάστημα το βρίσκουμε; Είναι αρκετά καλό,αλλά και πολύ ακριβό να έχεις υπόψιν!Στο Extreme το έχω δει,αλλά δεν το βρίσκω στο site.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phant0m1442169125 Ιούνιος 7, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2006 Λοιπον με μπριζωσες κανονικα και το παρειγειλλα!!! Λογικα μεσα στην επομενη βδομαδα θα το χω. Οντως λιγο ακριβο αλλα....380 με τα μεταφορικα, απο Γερμανια. (το επισημο της Asetek το χε πιο ακριβα!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.