caius_cosades Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2006 λοιπόν μόλις έκανα format τα windows επειδή άλλαξα mobo και τα ξανά έβαλα όλα πάνω όπως πριν...το ati tool όμως τρώει φρίκες και οποτε ανοίγω το media player το 3d detection κρίνει ότι είναι ώρα να μου το βάλει στο overclocked profile... έλεος?και το καλύτερο είναι ότι και να απενεργοποιήσω το 3d detection πάλι μου ενεργοποιεί το OC profile όταν ανοίγω το media playerτι να κάνω? ξερει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάϊος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 πηγαινε στη καρτελα 3D-Detection, κατω δεξια εχει ενα κουμπι : "Exception list..." πάτα το. στο name of executable without oathw : γραψε wmplayer.exe και στη συνεχεια πατα το add στο ignore list. Κανονικά θα πρέπει να σου δουλεψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Μάϊος 26, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 σου ανοιγει visualization γι`αυτο το βλεπει το Ati tool. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Μάϊος 27, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 Αλήθεια γιατί δεν χρησιμοποιείς τα Ati tray tools, που είναι πιο πλήρη και εύχρηστα κατα τη γνώμη μου, και δεν μου έχουν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
caius_cosades Μάϊος 27, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 με το ati tool το 0.25 beta 14 είναι πολύ περισσότερες οι δυνατότητες που έχεις...κι εγώ στην αρχή το tray tool χρησιμοποιούσα αλλα με τον οδηγό που έμαθα μέσα από αυτό το forum ενθουσιάστηκα...τρέχοντας την κάρτα πιο αργά όπου πρέπει και πιο δυνατά όπου χρειάζεται...ρίξε μια ματια στον οδηγό του πάνου... είναι σε ένα thread στiς καρτες γραφικων με τίτλο : x1900xtx άξιζε η αγορά η βλακεία έκανα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.