Jump to content

Πρόβλημα με το ati tool 0.25beta 14

caius_cosades

Recommended Posts

λοιπόν μόλις έκανα format τα windows επειδή άλλαξα mobo και τα ξανά έβαλα όλα πάνω όπως πριν...

το ati tool όμως τρώει φρίκες και οποτε ανοίγω το media player το 3d detection κρίνει ότι είναι ώρα να μου το βάλει στο overclocked profile... έλεος?

και το καλύτερο είναι ότι και να απενεργοποιήσω το 3d detection πάλι μου ενεργοποιεί το OC profile όταν ανοίγω το media player

τι να κάνω? ξερει κανεις?

πηγαινε στη καρτελα 3D-Detection, κατω δεξια εχει ενα κουμπι : "Exception list..." πάτα το.

στο name of executable without oathw : γραψε wmplayer.exe και στη συνεχεια πατα το add στο ignore list.

Κανονικά θα πρέπει να σου δουλεψει.

post-923-1442174376,6349_thumb.jpg

με το ati tool το 0.25 beta 14 είναι πολύ περισσότερες οι δυνατότητες που έχεις...

κι εγώ στην αρχή το tray tool χρησιμοποιούσα αλλα με τον οδηγό που έμαθα μέσα από αυτό το forum ενθουσιάστηκα...

τρέχοντας την κάρτα πιο αργά όπου πρέπει και πιο δυνατά όπου χρειάζεται...

ρίξε μια ματια στον οδηγό του πάνου... είναι σε ένα thread στiς καρτες γραφικων με τίτλο : x1900xtx άξιζε η αγορά η βλακεία έκανα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.