Jump to content

Διατρητα μπροστινα case καπακια 5.25" ?

squid

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Nα ρωτησω, κυκλοφορουν μηπως διατρητα μπροστινα καπακια κενων θεσεων drives 5.25" ?

επισης κυκλοφορουν μηπως generic διατρητα πλαινα για κουτια?

.

Τι εννοείς "διατρητα μπροστινα καπακια κενων θεσεων drives 5.25";

Δεν καταλαβαίνω το διάτρητα.

Για πλαϊνά συνήθως υπάρχουν για συγκεκριμένα κουτιά

replacements για τα καπακια που καλυπτουν στα κουτια τις (κενες) θεσεις των οptical drives (DVD/CD) στη προσοψη του κουτιου , που να επιτρεπουν ομως ροη αερα ειτε με τρυπες ειτε με γριλιες. Ειπα να ρωτησω μηπως ξερει κανεις αν κυκλοφορει κατι τετοιο

Ούτε εγώ έχω δει κάτι τέτοιο. Ωστόσο δεν θεωρώ απαραίτητο να αγοράσει κάποιος ένα τέτοιο καπάκι καθώς με τα υπάρχοντα μπορεί να τα διαμορφώσει όπως ο ίδιος θέλει.

θα εννοείς κάτι σαν αυτά που έχει το stacker έτσι δεν είναι;

Μπορείς να πάρεις διάτρητη λαμαρίνα και να κάνεις κάτι δικό σου.

θα εννοείς κάτι σαν αυτά που έχει το stacker έτσι δεν είναι;

Μπορείς να πάρεις διάτρητη λαμαρίνα και να κάνεις κάτι δικό σου.

τι ειναι το stacker?

μαυρη κυψελωτη λαμαρινα (η πλαστικο) καλο θα ητανε αλλα θελω κατι εμφανισιμο κιολας, δε μου αρεσουν οι ερασιτεχνικες πατεντες , κατι που να μπορει να μπαινει κιολας στη 8εση του κουμπωνοντας οπως τα stock καπακια ...

τι ειναι το stacker?

μαυρη κυψελωτη λαμαρινα (η πλαστικο) καλο θα ητανε αλλα θελω κατι εμφανισιμο κιολας, δε μου αρεσουν οι ερασιτεχνικες πατεντες , κατι που να μπορει να μπαινει κιολας στη 8εση του κουμπωνοντας οπως τα stock καπακια ...

To κουτί της Coolermaster το Stacker ,δεν το ξέρεις;

Κάνε μια αναζήτηση στο google.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.