Jump to content

ATI vs NVIDIA

Iannis

ΑΤΙ η NVIDIA  

64 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Nvidia γιατι παντα τετοιες ειχα. Eπισης δεν μου αρεσουν στις ατι τα παραξενα μενου και οι δυσχρηστοι drivers.

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Εγώ έβαλα ΑΤΙ σκεπτόμενος την τελευταία της ακριβή σειρά η οποία είναι καλύτερη από την αντίστοιχη της nvidia και επίσης επειδή μου την έχει σπάσει το ανύπαρκτο ΑΑ της nvidia...

nvidia οχι τοσο για τις καρτες της αλλα για τα chipset της τα οποια εκαναν τους amdαδες "μαγκες" .κυριως απο εποχη nf2 και επειτα

Αν και έχω nvidia(SLI). Ψηφίζω και εγώ ATI γιατί ο παλιός είναι αλλιώς.

Μία μικρή παρατηρηση:

Ηλικιακα και μεχρι τωρα η νεολαια 15-20 ετων ψηφιζει NVIDIA.

Οι μεγαλύτεροι οι παπούδες σαν και εμενα ATI

NVidia εδώ.

Όσες πήρα (με πρώτη μια Geforce 256 Annihiliator) απλά δούλευαν, ποτέ δεν χάλασαν, ποτέ δεν με προβλημάτισαν και έμεινα πιστός στην εταιρεία. Χώρια που σε επίπεδο drivers/software κάποια εποχή ήταν πολύ μπροστά.

Ηλικιακα και μεχρι τωρα η νεολαια 15-20 ετων ψηφιζει NVIDIA.

Είναι γεγονός ότι χρησιμοποιώντας κρεμοσαπ...εεε......κάρτες γραφικών ήθελα να πώ nVidia νιώθω έφηβος.... :106:

Είναι γεγονός ότι χρησιμοποιώντας κρεμοσαπ...εεε......κάρτες γραφικών ήθελα να πώ nVidia νιώθω έφηβος.... :106:

Βρε mod κανε ενα μικρό τεστ

Βάλε 2 ισοδυναμες καρτες να παιξουν true HDDV 1920-1080 και δες την ποιοτητα video. So simple. :) 1080 HDDV μπορείς να κατεβάσεις απο την μαμα Microsoft σε wmv format Τωρα για drivers κλπ μάλλον αναφερεσε σε προ 2ετιας καταστάσεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.