nikchris Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2006 Λοιπον απο κλοκαρισμα δεν σκαμπαζω μια... ειχα τοσα χρονια εναν σελερον 1200->1400 και δεν ειχα ασχοληθει με τιποτα αλλο.τωρα ομως με τον 930 τα πραματα ειναι πιο περιπλοκα για εναν χρηστη σαν και εμενα.Λοιπον ξεκιναωπεραν απο τη συχνοτητα του fsb εχει τις εξης επιλογεςdram frequency.τη συχνοτητα της μνημης λοιπον την αφηνω στο ayto ή τη ρυθμιζω εγω??? εχω ενα dimm Jetram 512/667PCI Clock configuration αυτο δεν ξερω καν τι ειναι εχει 3 επιλογες:1)To CPU 2)33.33Mhz 3)Auto Αν μου εξηγησετε τι ειναι και τι ρυθμιση να βαλω...:038: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Μάϊος 24, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Τις μνήμες πρέπει να ψάξεις να δεις που είναι η καλύτερη σχέση ανάμεσα σε bandwidth και timings. Καλο είναι στην αρχή να μην την πειράξεις έτσι ώστε να ασχοληθείς να δεις τα όρια της cpu. ’φησε την δηλαδή στα default. Όσον αφορά το pci clock βάλε το να είναι πάντα 33mhz για να μην έχεις τρεχάματα μετά με τις κάρτες. Περισσότερα περίμενε να σου πει κάποιος ειδήμων συμφορουμιτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.