gerogero Μάϊος 27, 2006 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 Με τι καθαρισες το εσωτερικο του υπολογιστη? Ελπιζω να μην το φυσιξες με πιστολακι για τα μαλλια που ακουσα τελευταια και τρελαθηκα. Κοιτα μηπως φταιει κατι άλλο όπως αν ακουμπανε καλα τα καλωδια του ρευματος, αν κουνηθηκαν οι μνημες κλπ.Χεχε. Με ηλεκτρική σκούπα έχεις ακούσει?:114: Γιατί δεν ήξερα μέχρι κανα εξάμηνο και το 'κανα εγώ στον δικό μου.:103: 11 χρόνια χρήστης πάντα το φυσούσα με το στόμα και τώρα είπα βρε δεν δοκιμάζω και καλύτερα?:044: Ευτυχώς δόξασοι ο Θεός δεν έπαθε τίποτα...Τώρα το καθαρίζω με φυσούνα (κοπτεράκι)...:036: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtsakirakosx Μάϊος 27, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 φιλε μου το εκάν clear το cmos με το κουμπί αυτό αλλα τίποτα δεν έγινε. πάλι ο ήχος ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν ανοίγει η οθόνη. ξέρεις τι μπορεί να έχει? η τι να κάνω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart Μάϊος 27, 2006 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 αυτος ο ηχος που λες νομιζω αφορα την cpu. Για ξαναβγαλτην να δεις εαν εχουν ισιωσει καλα τα pinakia και κοιτα να δεις μην τυχον εχει σπασει καποιο και δεν το χεις δει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtsakirakosx Μάϊος 27, 2006 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 proton ευχάριστο όλους σας για την βοήθεια. τα είδα όλα. δεν έχει στραβώσει και είναι σωστά τοποθετημένη η cpu. ο ήχος δεν ξέρω τι είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Μάϊος 28, 2006 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Εννοείται τα 2 βύσματα τροφοδοσίας που λες (το μικρό τετράγωνο και το μακρύ) τα συνδέεις και τα 2 στη μητρική έτσι;Εαν κατά την "καθαριότητα" είχες βγάλει και την κάρτα γραφικών, βγάλτη και ξαναβάλτη και δοκίμασε. Ειδικά οι AGP θύρες, είναι πολύ ευαίσθητες και μου έχει τύχει να βγάλω - βάλω VGA καμιά 10αριά φορές μέχρι να ξεκινήσει το PC.Επίσεις, εαν έβγαλες και τα βύσματα του floppy, τσέκαρε εαν αυτό της τροφοδοσίας έχει μπει σωστά, είναι κλασική περίπτωση να μπαίνει ανάποδα-στραβά και να μην ξεκινάει το μηχάνημα.Καλά ξεμπερδέματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtsakirakosx Μάϊος 28, 2006 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 το floppy είναι ok με το ρεύμα. η κάρτα γραφικών είναι και αυτή σωστά. υπάρχει περιπτώσει να κάηκε η cpu?? επειδή δεν κάθισε καλά?? αν ναι πως μπορώ να το elenkso?? ποσα χρονια βάζο και βγάζω επεξεργαστές τώρα έκανα την *******. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STTPOD Μάϊος 28, 2006 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Φιλε μου ο ηχος λαθους που ακους πιθανο να προερχεται ανο τις μνημες. Αν εχεις πανω απο ενα Dimm βγαλ'τα ολα και δοκιμασε να ξεκινησεις το μηχανημα με ενα μονο, και στη συνεχεια προσθετεις και τα αλλα. Αν δεν ξεκινησει δοκιμασε με ενα dimmακι παντα, σε αλλη θεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Μάϊος 28, 2006 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Πες μας ακριβως τι ηχος ειναι αυτος ποσα παρατεταμενα ή οχι μπιπ ακους και τι βιος εχει η μητρικη να δουμε σε τι οφειλεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loner Μάϊος 29, 2006 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2006 Φιλε μου ο ηχος λαθους που ακους πιθανο να προερχεται ανο τις μνημες. Αν εχεις πανω απο ενα Dimm βγαλ'τα ολα και δοκιμασε να ξεκινησεις το μηχανημα με ενα μονο, και στη συνεχεια προσθετεις και τα αλλα. Αν δεν ξεκινησει δοκιμασε με ενα dimmακι παντα, σε αλλη θεση.Και εγω μνημη πιστευω οτι ειναι οπως και ο φιλος.... Η βαλε αλλο dimm απο αλλο υπολογιστη, η αλλαξε θεση στα slot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Μάϊος 30, 2006 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 μετρα το τροφοδοτικο σου τι τασεις βγαζει (στην τελικη δοκιμασε ενα spare) κατι σε psu μου θυμηζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιούνιος 23, 2006 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Μιας και δεν έχουμε νέα από το μηχάνημα να υποθέσω ότι κάτι έγινε και πλέον δεν χρειάζεται την βοηθειά μας έτσι το θέμα κλειδώνει εδώ.Ευχαριστώ όλου όσους συμμετείχαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.