Jump to content

Δεν μπορω να ανοιξω τον υπολογιστη μου

Recommended Posts

Με τι καθαρισες το εσωτερικο του υπολογιστη? Ελπιζω να μην το φυσιξες με πιστολακι για τα μαλλια που ακουσα τελευταια και τρελαθηκα. Κοιτα μηπως φταιει κατι άλλο όπως αν ακουμπανε καλα τα καλωδια του ρευματος, αν κουνηθηκαν οι μνημες κλπ.

Χεχε. Με ηλεκτρική σκούπα έχεις ακούσει?:114:

Γιατί δεν ήξερα μέχρι κανα εξάμηνο και το 'κανα εγώ στον δικό μου.:103:

11 χρόνια χρήστης πάντα το φυσούσα με το στόμα και τώρα είπα βρε δεν δοκιμάζω και καλύτερα?:044: Ευτυχώς δόξασοι ο Θεός δεν έπαθε τίποτα...

Τώρα το καθαρίζω με φυσούνα (κοπτεράκι)...:036:

Εννοείται τα 2 βύσματα τροφοδοσίας που λες (το μικρό τετράγωνο και το μακρύ) τα συνδέεις και τα 2 στη μητρική έτσι;

Εαν κατά την "καθαριότητα" είχες βγάλει και την κάρτα γραφικών, βγάλτη και ξαναβάλτη και δοκίμασε. Ειδικά οι AGP θύρες, είναι πολύ ευαίσθητες και μου έχει τύχει να βγάλω - βάλω VGA καμιά 10αριά φορές μέχρι να ξεκινήσει το PC.

Επίσεις, εαν έβγαλες και τα βύσματα του floppy, τσέκαρε εαν αυτό της τροφοδοσίας έχει μπει σωστά, είναι κλασική περίπτωση να μπαίνει ανάποδα-στραβά και να μην ξεκινάει το μηχάνημα.

Καλά ξεμπερδέματα.

το floppy είναι ok με το ρεύμα. η κάρτα γραφικών είναι και αυτή σωστά. υπάρχει περιπτώσει να κάηκε η cpu?? επειδή δεν κάθισε καλά?? αν ναι πως μπορώ να το elenkso?? ποσα χρονια βάζο και βγάζω επεξεργαστές τώρα έκανα την *******.

Φιλε μου ο ηχος λαθους που ακους πιθανο να προερχεται ανο τις μνημες. Αν εχεις πανω απο ενα Dimm βγαλ'τα ολα και δοκιμασε να ξεκινησεις το μηχανημα με ενα μονο, και στη συνεχεια προσθετεις και τα αλλα. Αν δεν ξεκινησει δοκιμασε

με ενα dimmακι παντα, σε αλλη θεση.

Φιλε μου ο ηχος λαθους που ακους πιθανο να προερχεται ανο τις μνημες. Αν εχεις πανω απο ενα Dimm βγαλ'τα ολα και δοκιμασε να ξεκινησεις το μηχανημα με ενα μονο, και στη συνεχεια προσθετεις και τα αλλα. Αν δεν ξεκινησει δοκιμασε

με ενα dimmακι παντα, σε αλλη θεση.

Και εγω μνημη πιστευω οτι ειναι οπως και ο φιλος.... Η βαλε αλλο dimm απο αλλο υπολογιστη, η αλλαξε θεση στα slot...

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.