xtsakirakosx Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2006 τον καθάρισα από σκόνη μέχρι και την cpu αλλα όταν την ξαναέβαλα διαπίστωσα ότι δεν καθόταν καλά και ανοίγει τώρα. είναι συνδεδεμένα όλα sosta.ti να κάνω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_hal Μάϊος 24, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Δώσε μερικές λεπτομέρειες. Σύστημα, το τι έκανες για να σε βοηθήσουμε. Δεν κάθοταν καλά και ανοίγει τι εννοείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtsakirakosx Μάϊος 24, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Καθαρισα το εσωτερικό του υπολογιστή από την σκόνη άνοιξα να καθαρίσω την ψήκτρα από την σκόνη. καθώς έβγαζα την ψήκτρα βγήκε ο επεξεργαστής ευτυχώς δεν στράβισαν τα pins τα ξανάβαλα όλα σωστά άλα τίποτα πατάς το κουμπί και δεν ξεκινάει τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Μάϊος 24, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 με τι καθαρισες τον υπολογιστη?μη μου πεις με κανα πανι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 24, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Καθαρισα το εσωτερικό του υπολογιστή από την σκόνη άνοιξα να καθαρίσω την ψήκτρα από την σκόνη. καθώς έβγαζα την ψήκτρα βγήκε ο επεξεργαστής ευτυχώς δεν στράβισαν τα pins τα ξανάβαλα όλα σωστά άλα τίποτα πατάς το κουμπί και δεν ξεκινάει τίποτα Να υποθέσω οτι είχες αποσυνδέσει το καλώδιο ρεύματος έτσι?Αν ήταν στο ρεύμα κι έβγαλες τον επεξεργαστή μαζί με την ψύκτρα,ίσως αυτό να δημιούργησε το πρόβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtsakirakosx Μάϊος 24, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 όχι δεν καθαρίζω πρώτη φορα υπολογιστή το έχω "ξανακαθαρισι".δεν μου ανοίγει "ξες" τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtsakirakosx Μάϊος 24, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 όχι δεν ήταν στο ρεύμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Μάϊος 24, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Βγάλε την τροφοδοσία του τροφοδοτικού. Πατα το κουμπί power του υπολογιστή για να τραβήξει όσο ρεύμα έχει μείνει αποθηκευμένο στο τροφοδοτικό. Βγάλε την μπαταρία ώστε να γίνει reset το βίος. ’φησε το pc για λίγο σε αυτή την κατάσταση ώστε να καταναλωθεί το εναπομείναν ρεύμα. Βγάλε ξανά τη cpu και επανατοποθέτησε την. Συνέδεσα τα όλα από την αρχή και δοκίμασε να ανοίξεις τον υπολογιστή.Έτσι τουλάχιστον έλυσα παρόμοιο πρόβλημα εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
regent1442169115 Μάϊος 24, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Είχα πάθει ακριβώς το ίδιο (μου βγήκε η ψύκτρα μαζί με τον επεξεργαστή) και στην προσπάθεια μου να τον ξαναβάλω, στράβωσα μερικά πινάκια και το σύστημα δεν άνοιγε (μου ήρθε ο θάνατος!). Μετά από πολύωρες προσπάθειες αφού τα κουτσο-ίσιωσα και μπήκε ο επεξεργαστης το pc έστρωσε. Συμβουλή μου:Ξανατσέκαρε αν έχει καθήσει εντελώς ο επεξεργαστής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtsakirakosx Μάϊος 24, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 ευχάριστο θα το δοκιμάσω και θα σας πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtsakirakosx Μάϊος 24, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 μια χαρά κάθεται ο επεξεργαστης thanks man Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Μάϊος 24, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Μεταφέρθηκε σε πιο σωστή κατηγορία Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz1442169105 Μάϊος 24, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Με τι καθαρισες το εσωτερικο του υπολογιστη? Ελπιζω να μην το φυσιξες με πιστολακι για τα μαλλια που ακουσα τελευταια και τρελαθηκα. Κοιτα μηπως φταιει κατι άλλο όπως αν ακουμπανε καλα τα καλωδια του ρευματος, αν κουνηθηκαν οι μνημες κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtsakirakosx Μάϊος 24, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 αδέρφια δεν έγινε tpt τέτοιο. τα ειδα τα καλώδια γιατί το είχα πάθει με έναν άλλον υπολογιστή αλλα ok. οι μνήμες είναι εντάξει. δουλεύουν. τις δοκίμασα σε αυτόν που συνδέομαι τώρα. δουλεύουν. ποιο είναι όμως το πρόβλημα που δεν μου ανοίγει το pc. ρεύμα παίρνει σίγουρα. ειδα και το τροφοδοτικό. πείτε τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Μάϊος 24, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Ok....πάμε πάλι στα βασικα. Το πιο σωστό είναι μιας και είσαι σε αυτήν την κατάσταση να ξυλώσεις όλο τον υπολογιστή και την μητρική πάνω από το κουτί και να την βάλεις μπροστά εκτός του κουτιού μόνο με τα βασικά ( μνήμες κάρτα γραφικών. Π΄ροσεχε να βάλεις καμμια εφημερίδα από κάτω μην ακουμπίσει που θενά και βραχυκυκλώσει. Το πιο πιθανό είναι ότι με τον καθαρισμό να έφαγε καμμιά φρίκη η μητρική ή να κουνήθηκε κάποιο καλώδιο. Πρίν το κάνεις αυτό δοκίμασε να βγάλεις τισ μνήμες και να βάλεις μπροστά μηπως επειδή άλλαξε το error status της μητρική ξεκολλήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtsakirakosx Μάϊος 24, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 το δοκίμασα αυτό με τις ram να το ξεκινήσω αλλα "τιτοτα". θα το ξηλώσω όλο και ξανά από την αρχή. ευχάριστω αδερφέ. θα σου πω το βραδυ αποτελέσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtsakirakosx Μάϊος 25, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2006 φιλε greek το έκανα αυτό p m είπες αλλα είναι το ίδιο. δεν ανοίγει. άσχετο στην "μιτιρικι" πάνω έχει ένα μικρό λαμπάκι που όταν έχω συνδεμένο το pc στο ρεύμα είναι αναμμένο και όταν το βγάζω κλείνει. τι να κάνω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtsakirakosx Μάϊος 27, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 τώρα ξεκινάει ο υπολογιστής αλλα δεν ανοίγει η οθόνη και ακούγεται ο ήχος ότι κάτι έχει πρόβλημα. η κάρτα γραφικών δουλεύει σωστά και η ram το ίδιο γιατί τις elenksa σε άλλο pc. τι μπορεί να έχει??? κάτι άσχετο στην μητρική επάνω έχει 2 σημεία που μπορώ και συνδέσω ρεύμα από το τροφοδοτικό. ένα είναι που μπαίνει από το τροφοδοτικό ένα μεγάλο καλώδιο. και ένα άλλο που πάλι παίρνει ρεύμα από το τροφοδοτικό αλλα είναι μίρκο καλώδιο. αν δεν συνδέσω το μικρό δεν ακούγεται ο ήχος ότι έχει πρόβλημα. τι να κάνω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtsakirakosx Μάϊος 27, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 ξέχασα να πω ότι έκανα reset στο βίος. αλλα πάλι tpt. άσχετο πίσω στις θύρες του pc έχω ένα κουμπάκι που λέει clear cmos. αυτό τι κάνει?? καθαρισμό στο cmos setup?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart Μάϊος 27, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 ναι. Πατα αυτο το κουμπι θα φορτωσει τις default ρυθμισεις στο bios. Παλιοτερα ειχα παθει και εγω το ιδιο με εσενα μου χαν στραβωσει τα πινακια κλπ κλπ και μετα δεν ξεκιναγε το pc και ο λογος ηταν επειδη επρεπε να κανω clear cmos λογω o/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.