Jump to content

Ποιον Conroe θα παρετε???

GoriLLakos1442169075

Ποιον conroe θα παρετε???  

51 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Επιλογη κανεναν δεν εχει το poll....γιατι πολυ απλα..οποιος ειναι να μην παρει κανεναν δεν χρειαζεται να απαντησει σε αυτο το thread....

Απανταει...απλα για να απαντησει...νομιζω απλο ειναι..:)

Επιλογη κανεναν δεν εχει το poll....γιατι πολυ απλα..οποιος ειναι να μην παρει κανεναν δεν χρειαζεται να απαντησει σε αυτο το thread....

Απανταει...απλα για να απαντησει...νομιζω απλο ειναι..:)

Ξέζασες να βάλεις το "I like AMD but respect Intel" :D

Abit???Το οτι η DFI θα ασχοληθει με τα νεα chipsets της intel σου λεει τπτ???Μακαρι να βγαλει κατι αξιολογο η Abit(IC-MAX3 καποτε...)Εαν δεν ειχα Χ2 opteron και γω μαλλον για τον 6600 θα κοιταζα δλδ τον πιο "φτηνο" με 4MB L2.Τα 530$ που θα εχει ειναι αλλου ειδους φτηνια...

Τελικά χαίρομαι ποτε θα κάνουν την εμφάνιση τους?Ισχύει κάτι για τις 4σέρης ιουνίου εάν είναι κάτι τέτοιο μάλλον θα προτιμήσω τον E6600 αφού ακόμα δεν πήρα και είμαι αναποφάσιστος μάλλον αυτό θα μου βγει σε καλο

E6700 2.67GHz 4mb L2

Δηλαδη αυτοε ο επεξεργαστης τι ταχυτητα θα εχει?? ειναι οπως οι AMD που αλλα θα γραφω στο Βιοs και αλλη θα ειναι η πραγματικη ταχυτητα?? Υπαρχει καποιο αντικειμενικο μετρο για το πως μετριεται η ταχυτητα??Δηλαδη o AMD 3800+ που εχει συχνοτητα 2.2Ghz(αν θυμαμαι καλα) πως εχει βγει οτι ειναι 3800+??? Σε σχεση με τους Ιντελ ας πουμε???

συγχωρηστε τους ολιγον τι ασχετους ορους μου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.