Jump to content

τι λετε γι'αυτο

17n

Recommended Posts

Απλά να ξέρεις ότι είναι το πλέον άθλιο σύστημα ψύξης που μπορείς να αγοράσεις.

Προσθήκη μετά από παράκληση apotsi: Είναι θορυβώδες, δεν ψύχει και είναι πανάκριβο.

Απλά να ξέρεις ότι είναι το πλέον άθλιο σύστημα ψύξης που μπορείς να αγοράσεις.

Προσθήκη μετά από παράκληση apotsi: Είναι θορυβώδες, δεν ψύχει και είναι πανάκριβο.

μηπως θες να πεις για υδροψυξη δεν παει καλα?εγω εχω αντιθετη γνωμη.περιμενω κι αλλες αποψεις.

Ναι, περίπου έτσι... :(

Βέβαια τα reviews που έχω δει εγώ είναι για πιο βαρβάτες κάρτες αλλά δε νομίζω να πάθει αναλαμπή στη δική σου κάρτα και να αποδόσει καλά. Γιατί δεν προτιμάς κανά zalman ή κανά arctic που είναι φθηνότερα, ψύχουν καλύτερα και είναι και πιο ήσυχα;

απο θορυβο τον εχω συνηθησει ο υπολογιστης κοντευει να ''απογειωθει'' απο fans.οσο για την ψυχτρα νομιζω οτι εισαι υπερβολικος,που στιριζεις την γνωμη σου?

Η blizard έχει βάλει σε μία x1900xt κάρτα της το συγκεκριμένο σύστημα ψύξης και είδα σε review ότι είχε ακριβώς την ίδια απόδοση με τις υπόλοιπες x1900xt με στοκ ψύξη. Εκεί στηρίζω τη γνώμη μου. Απλά ένα πολύ ακριβό προϊόν που δεν προσφέρει τίποτα. Και αντικειμενικά αν το δεις, τι να σου κάνει αυτή η ψόφια αντλία και το κατσαρολομπλοκ που δίνει; Το ελάχιστο νερό που περιλαμβάνει το κιτ, πολύ απλά είναι ζήτημα λίγων λεπτών να ζεσταθεί και τότε δεν υπάρχει κάτι που θα ψύξει την κάρτα. Δες το σαν υποκειμενική γνώμη στην τελική...

Αυτά.

Είναι φανταχτερό και μουράτο, αλλά δεν κάνει για ψηξη. Προφανώς αν δε το πάρεις δε θα το πιστεψεις.

Ειδικά το σιγκεκριμένο έχει δυο "μπλοκ" και ιδια(?) αντλία με το single. Δλδ ακομα χειρότερη ροη. Το μονό το είχω και από κοντα, και κρ'ινω απο εμπειρίες οχι θεωρητηκά.

Πρακτικά αν το δείς αν είναι σκάσεις 100€ γι αυτό το πραμα και να το βάλεις στην παλια σου καρτα, δωσε άλλα 90 και πάρε μια 7600GT που και θορυβο πολύ δε κάνει, και κρύα είναι και καλύτερη απο την δικια σου.

Είναι φανταχτερό και μουράτο, αλλά δεν κάνει για ψηξη. Προφανώς αν δε το πάρεις δε θα το πιστεψεις.

Ειδικά το σιγκεκριμένο έχει δυο "μπλοκ" και ιδια(?) αντλία με το single. Δλδ ακομα χειρότερη ροη. Το μονό το είχω και από κοντα, και κρ'ινω απο εμπειρίες οχι θεωρητηκά.

Πρακτικά αν το δείς αν είναι σκάσεις 100€ γι αυτό το πραμα και να το βάλεις στην παλια σου καρτα, δωσε άλλα 90 και πάρε μια 7600GT που και θορυβο πολύ δε κάνει, και κρύα είναι και καλύτερη απο την δικια σου.

η δικια μου ειναι καλυτερη αλλα δεν εχει sm3.0 δες και εδω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.