Jump to content

AMD FX-62 vs Conroe

Evolution_R

Recommended Posts

Μαλιστα, τωρα βρηκανε οι amd-ακηδες καινουργιο κολπο.

Paper Launch. :)

Στα beta test των amd παλιοτερα ομως, τα οποια ριχναν στους intel, φωναζανε κανα χρονo πριν βγει στην αγορα.

Τωρα δεν τους αρεσουν του conroe τα αποτελεσματα και δεν θελουν να τα ακουνε.

Απλα ελεος.

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Ω ναι ναι. Καινούριο κόλπο. Αποκαλείται και αλλιώς στην πιάτσα ως " περιγραφή της παρούσας πραγματικότητας.

Πολύ μεγάλο κόλπο..... :p

ti paper launch βρε τζων , σου λεει ο τασσος οτι με 550 σου φερνει σε λιγες μερες εναν !!!!!

Με δουλεύεις ή απλά δεν διαβάζεις τα post μου.

Βρε παιδιά τι περιγράφω paper launch. Κάτι που δεν υπάρχει γενικός ή κάτι που δεν υπάρχει retail?

Αν ήμουν ο ιδιοκτήτης της AMD μπορεί να σας έδειγνα αυτή την στιγμή φωτογραφίες και επιδώσεις του K8L. Ε και? Για το κοινό ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η CPU ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Ω ναι ναι. Καινούριο κόλπο. Αποκαλείται και αλλιώς στην πιάτσα ως " περιγραφή της παρούσας πραγματικότητας.

Πολύ μεγάλο κόλπο..... :p

Μονο που το χρησιμοποιουμε ΜΟΝΟ οταν μας συμφερει ε? :)

Οσο για την πραγματικοτητα : καποιοι θα τον εχουν σε λιγο στα σπιτια τους.

Όντως βρε παιδιά..τι "paper launch" και πράσσειν άλογα?Ανέκαθεν πριν την αγορά κάποιου επεξεργαστή περιμέναμε τις επιδόσεις των δειγμάτων που διαθέτουν οι εταιρείες πριν την παραγωγή.Αν μη τι άλλο ο conroe έχει δώσει πολύ καλά αποτελέσματα.Και το am2 ήταν "paper launch" πριν κάποιες μέρες,αλλά και τώρα που κυκλοφορεί δεν είδα και κάποια τρελή διαφορά σε σχέση με τα δείγματα..

Μονο που το χρησιμοποιουμε ΜΟΝΟ οταν μας συμφερει ε? :)

Οσο για την πραγματικοτητα : καποιοι θα τον εχουν σε λιγο στα σπιτια τους.

Στου κουφού την πόρτα...... :030:

Όντως βρε παιδιά..τι "paper launch" και πράσσειν άλογα?Ανέκαθεν πριν την αγορά κάποιου επεξεργαστή περιμέναμε τις επιδόσεις των δειγμάτων που διαθέτουν οι εταιρείες πριν την παραγωγή.

Nαι αλλα ποτε δεν ειχαμε δει ενα Conroe οποτε δεν υπηρχε λογος για μυθοπλασιες και υπερβολες :026:

By the way to Spi στα 9.95 ηταν fake :091:

δεν πανηγυριζουμε ακομα :p

paper launch : Κατι που ανακοινωθηκε οτι κυκλοφορει (συνηθως με τυμπανοκρουσιες) και δεν υπαρχει στα μαγαζια... παραδειγματα Pentium 3 @ 1Ghz+1.13Ghz, Radeon X1800 series, Nvidia 5800 series.

Ουτε ο conroe, ουτε ο... K8L εχουν ανακοινωθει οτι κυκλοφορουνε για να τους ψαχνεις στα μαγαζια και να μιλαμε για paper launch...

Επιστρεψτε στους fanboyσμους σας...

ρε παιδιά πάρτε τον να ησυχάσουμε....

εγώ έχω ξενερώσει πάντως με τα παιδάκια του xtreme που βγάζουνε 10 sec pi...

να δούμε τι μπανάνες θα σας έρθουν εσάς.

εγώ προς το παρόν δεν βλέπω κανένα λόγο να πω είτε σε am2 είτε σε conroe...

για τα bench θα μου πείτε....είπα πριν ότι ξενέρωσα με τα παιδάκια.....

μαλλον εσυ μας δουλευεις, paper launch σημαινει οτι ειναι στα ΧΑΡΤΙΑ το προιον. λοιπον για πες ειναι στα χαρτια ο κονροε?

Να σου δώσω λεφτά να μου φέρεις έναν αύριο από το Πλαίσιο? Full εγγύηση.

Νομίζω έχω περιγράψει ποιο πάνω τι εννοώ λέγοντας paper launch. Αν χρησιμοποιώ λάθος τον όρο paper launch πάω πάσο.

Να σου δώσω λεφτά να μου φέρεις έναν αύριο από το Πλαίσιο? Full εγγύηση.

Νομίζω έχω περιγράψει ποιο πάνω τι εννοώ λέγοντας paper launch. Αν χρησιμοποιώ λάθος τον όρο paper launch πάω πάσο.

τωρα σοβαρα , πλακα κανεις? η ιντελ σου λεει οτι λανσαρει το προιον στις 23 ιουλιου και εσυ το θες απο τωρα? :120:

και ειναι και paper launch , πριν την ωρα του?

Paper launch, όπως το αντιλαμβάνομαι, είναι το προϊόν με εικονική ημερομηνία διάθεσης, λέει η τάδε εταιρία ημερομηνία διάθεσης 01/01/06 και το προϊόν απλά δεν υπάρχει στα ράφια την 01/01. Δεν νομίζω ότι ο όρος έχει εφαρμογή στην συγκεκριμένη περίπτωση.

(άργησα να απαντήσω και πρόλαβε ο black panther).

Ειρηνη guys.

Ιndiana και μπανανα να μου κατσει και να βγαζει 20secs stock CPU των 250€ ευχαριστημενος θα μαι.

Τωρα αν εννοεις οτι θα βγουν οι Conroe και θα εχουν 50% διαφορα με τα μεχρι τωρα δειγματα,ε δεν πιστευω οτι μπορει να γινει κατι τετοιο.

Παει λοιπον το paper launch.

Βρειτε τιποτε αλλο τωρα, αν και....δεν εχετε πολυ χρονο...:031:

Τέτοια ωραία σχόλια μου αρέσουν. Μετά όσοι επιμένουν να βαφτίζουν το μαύρο άσπρο ακόμα και όταν τους έχουν υπόδειξη ότι δεν είναι 100% έτσι τα πράγματα έχουν άδικο.

- πάλι δεν έχουν 2 cores στο ίδιο die, απλά 2 CPUs κολλημένα το ένα δίπλα στ' άλλο

- πάλι για να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, πρέπει να βγουν έξω στο FSB και να ξαναμπούν μέσα - και έχουν 2 cores αυτή τη στιγμή (φανταστείτε στα 4 τί γέλιο θα πέσει)

...... καθίστανται πολύ ασύμφορα, και οικονομικά αφού πιάνουν μεγάλη επιφάνεια στο die άρα καί στα waffers,

μάλλον εχεις χασει λίγο σε ενημέρωση

Παλικάρι sorry αλλά διακρίνω κάποιο κώλυμα :):):)

Εαν ο Conroe κανει 350-500 € και ο AMD 1000 €, εσύ τι 8α αγοράσεις?????

Ολοι οι Intel fans (hardcore or light) ειμαστε χαρουμενοι με τα πρωτα αποτελεσματα του conroe (επιδοσεις - τιμη)

Αφηστε μας λοιπον να γουσταρουμε οπως κανατε και εσεις με τους δικους σας οταν εχαν προβαδισμα.

Δυστυχως σας αρεσει - δεν σας αρεσει....thats life !

Ε ρ χ ο ν τ α ι !!!! ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.