ison Ιανουάριος 26, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από pontium Θα το δοκιμάσω και θα σου πω...... ΑΚΥΡΟ δεν ειναι αυτο(ελπιζω να σε προλαβα δες το edit) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 26, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Α Ν Α Ψ Ε !!!Επιτέλους!!!Τα άλλα δεν έκαναν.....θα σας πω το μοντέλο μόλις περάσω τα win(αύριο).Πάντως σας ευχαριστώ όλους που αφιερώσατε τον χρόνο σας!!!:flower: :flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 26, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αναλογικα μπορει να ειναι αυτα τα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 26, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Με προλαβεςΤελικα απο περιεργεια ποια ηταν?Ποιο μοντελο ειναι?(το βλεπεις στο ποστ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 26, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Απο το τέλος 1,2,3 σειρές πίσω κάθετα....δεν μου βγάζει το μοντέλο αλλά που θα πάει,θα το βρω και αυτό!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Ιανουάριος 26, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 αργησα αλλα ελπιζω αυτο να σε βοηθησει van-diepen θελει λιγο ψαξιμο αλλα θα βρεις τα παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 26, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από pontium Απο το τέλος 1,2,3 σειρές πίσω κάθετα....δεν μου βγάζει το μοντέλο αλλά που θα πάει,θα το βρω και αυτό!! Αν εχεις ψηφιακη βγαλε την οθονη οταν κανει ποστ(εκει που βρισκει σκληρους,cd rom κλπ) και θα σου πω ποια ειναι.Στανταρ το γραφει κατω αριστερα εκει που λεει για το biow revision. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Ιανουάριος 27, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Αφού σου είπα ότι έχω το manual, γιατί δεν το ζητάς; Μοντέλο είναι το Intel RC440BX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 27, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Ναι αυτό είναι!!Έχω όμως άλλο ένα πρόβλημα εκτός αυτού των leds......όταν πατάω F2 για να μπω στο BIOS μου λέει "entering setup..." αλλά ποτέ δεν έχει μπει εως τώρα....κάνει σαν να μην το πάτησα καν.Οπότε ξανά.......HELP........! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 27, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Κατεβασε το manual και κανε κανα clear cmos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 29, 2005 Author #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 H μητρική έχει μόνο ένα jumperάκι και αυτό είναι της on board κάρτας γραφικών......της έβγαλα την μπαταρία και την άφησα όλο το βράδυ εκτός ρεύματος αλλά πάλι τα ίδια......μάλλον είναι χαλασμένη:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Ιανουάριος 29, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από pontium [Χθες, στις 19:31] H μητρική έχει μόνο ένα jumperάκι και αυτό είναι της on board κάρτας γραφικών......της έβγαλα την μπαταρία και την άφησα όλο το βράδυ εκτός ρεύματος αλλά πάλι τα ίδια......μάλλον είναι χαλασμένη:cry: Αφαίρεσε από επάνω της κάθε συσκευή IDE και floppy και δοκίμασε πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 30, 2005 Author #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αυτό είχα κάνει αλλά πάλι τίποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.