TASOS Μάϊος 24, 2006 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Εγώ απλά θα ήθελα να πληροφορηθώ το εξής...Από όσα γνωρίζω τα D9 "fatbody" έχουν σταματήσει να παράγονται εδώ και περίπου 1 χρόνο...(άν είναι σωστές οι πληροφορίες μου).Micron D9 series τσιπάκια φυσικά και παράγονται ακόμα....αλλά δέν είναι τα "fatbody"....αλλά η νέα σειρά τύπου BGA.Πώς γίνεται να υπάρχουν ακόμα ?....και μάλιστα σε ποσότητες στην αγορά ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Μάϊος 24, 2006 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Υποστοιρίζουν οι καινούργιες μητρικές dimmακι 2GB ???Δηλ 8GB max-mem ???H νεα asus για το AM-2 socket υποστηριζει μεχρι 16GB http://www.vr-zone.com/?i=3662δλδ 4Χ4Gb(εαν υπαρχουν τετοια).Τωρα το "υποστηριζει" μεχρι το "παιζει" εχει μια διαφορα της αποστασης απο εδω εως το εργοστασιο που φτιαχνει ο Ταιβανεζος την Asus Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάϊος 24, 2006 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Ρε αφήστε τις θεωρίες και ρίξτε screenies με 2Χ1 γίγα αμφότεροι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakos1442169075 Μάϊος 25, 2006 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2006 Εγώ απλά θα ήθελα να πληροφορηθώ το εξής...Από όσα γνωρίζω τα D9 "fatbody" έχουν σταματήσει να παράγονται εδώ και περίπου 1 χρόνο...(άν είναι σωστές οι πληροφορίες μου). Micron D9 series τσιπάκια φυσικά και παράγονται ακόμα....αλλά δέν είναι τα "fatbody"....αλλά η νέα σειρά τύπου BGA. Πώς γίνεται να υπάρχουν ακόμα ?....και μάλιστα σε ποσότητες στην αγορά ?? Eγω γνωριζω γι'αυτο που λες..(οι πλεροφοριες μαλλον ειναι απο την ιδια πηγη.......αλλα θα επιβαιβεωσω την παρασκευη που θα τα εχω στα χερια μου λογικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nognir Ιούλιος 3, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Γλυκοκοιτάζω τα 1gb και 2gb kit... αξίζουν σε απόδοση και ο/c; Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 3, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Τέσπα επειδή δεν έχω προλάβει να το φτιάξω σωστά ας πω εδώ τα δικά μου αποτελέσματα. Οι 2Χ1 gb πάνε σε εμένα 240 3-3-3-7 και τα λοιπά μετρίως σφικτά (trtw,twtr 2,2, ) ως αρκετά σφικτά για 24-7 , 1Τ, 29,4άτι Spi1m με οπτερον 144@2900 παρά κάτι ψιλούλια. Λόγω χαζομάρας έβαλα λάθος BIOS και τώρα τα έχω όλα default καθώς νόμιζα ότι τον άλλαζα. Όλα αυτά με 2.8 ρεύμα που φαίνεται να το αγαπούν. Θέλω πολύ να δοκιμάσω με 3 στρογγυλά στις μνήμες νομίζω ότι θα τους αρέσει.ΕΝΤΙΤ α! ναι ο λόγος που τις αγάπησα είναι ότι το #$%^#$% msi neo2 platinum ξέρασε όποια άλλη μνήμη του έβαλα. Μιλάμε, όχι δεν τις ανέβαζε καλά αλλά τις ξέρναγε.Αυτά(κια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούλιος 3, 2006 Author #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Άρα κάτσαν τελικά καλά έτσι Αλεχάνδρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 3, 2006 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Ναι βρε δεν τα είχαμε πει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούλιος 3, 2006 Author #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Περιμένα να έχεις κάΝΕΙ νέα τεστ. Άντε τι κάθεσαι λιωστε τες Link to comment Share on other sites More sharing options...
silencer51 Ιούλιος 6, 2006 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 ΒΤW επειδή αναφέρθηκε το Πλαίσιο έχει σε πάρα πολύ καλές τιμές τις DFI... ;-)(π.χ. LanParty UT NF4 SLI-DR Expert στα 178 ευρώ, οταν με τα ίδια λεφτά σε eshop, multirama κ.λ.π. παίρνεις την SLI-D...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 8, 2006 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2006 Λοιπόν μέχρι 2,85~2.9 που δίνει η ΝΕΟ2 μου οι μνήμες πάνε 3-3-3-7 μέχρι τα 240, με τον όπτερον στα 2880 Spi1μ 29,4 με antihacker&utorrent από πίσω. Τα 4άρια δεν βοηθάνε, ούτε το 2τ.Κρατάω μια δυο πισινές γιατί η μητρική απεδείχθει πολύ περίεργη με 2Χ1γίγα και γιατί δεν έχω μπορέσει ακόμη να δώσω 3ή 3.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.