Jump to content

Ψυγειο transit:Δειξτε πως εχετε τα fans

mefistofelis

Recommended Posts

Δεν εχω φωτο απο τοτε. Αλλα προσωρινα μεχρι να φτιαξω shroud, ειχα δεσει δυο coolermaster με δυο ταιραπ το εναν διπλα στον αλλον και με αλλο ενα δεματικο τους στερεωσα στο ψυγειο. Το ιδιο και απο πισω (αν θελεις push pull διαταξη). Το τρανσιτ το ειχα παρει απο τον 11 δλδ με ετοιμα 12αρια ρακορ.

[offtopic συμβουλη]Το καλυτερο/καλαισθητο/ευκολο/γρηγορο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις νοβοπαν η τεσπα ξυλο, να παρεις μετρα και να φτιαξεις ενα shroud. Eνα πρωινο δουλεια το περνας και ενα χερι βαφη μαυρη και εισαι τελειος!![/οfftopic συμβουλη]

Εγώ έχω όλη την υδρόψυξη μέσα στο κουτί και κάτω κάτω είναι το ψυγείο με έναν ανεμιστήρα ρυθμιζόμενων στροφών να ρίχνει αέρα προς το εσωτερικό του κουτιού. Στο πίσω μέρος του κουτιού έχω ακόμη έναν που ρίχνει προς τα έξω.

9179539549729579450119fj.th.jpg

To transit χωράει 2 12αριδες απο καθε μερια Εσυ εχει 1?

Το ξέρω ότι χωράει δύο. Στην αρχή σκευτόμουνα να βάλω έναν ή δύο και έκανα πειράματα. Στην αρχή είχα δύο και η idle θερμοκρασία ήταν 38, κατόπιν έκανα super pi τεστ για μία ώρα και η θερμοκρασία ανέβαινε στους 44-46. Στην συνέχεια έβγαλα τον ένα από τους δύο και ξανα έκανα τα τεστ και οι θερμοκρασίες ήταν 39 και 46-48 αντίστοιχα... Οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν έχει πολύ μεγάλο νόημα να έχω δύο ανεμιστηράκια την στιγμή ειδικά που όταν αυτός ο ανεμιστήρας που έχω τώρα αυξάνει στροφές και η θερμοκρασία όταν τον έχω full είναι όμοια με αυτή που είχα και με τους δύο πάνω. Ακόμη, ο ένας έχει πολύ λιγότερο θόρυβο γιατί όταν είχα δύο όμοιους συντονιζόντουσαν και εκτός από θόρυβο είχε και κραδασμούς. Τέλος αν έχεις δύο ανόμοιους ανεμιστήρες και ο ένας τραβάει πιο πολύ αέρα από τον άλλο τότε δυσκολεύεται η ροή του αέρα λόγω στροβιλισμών που δημιουργούνται και η ροή του αέρα που θα δημιουργείται τελικά, θα είναι αυτή του ανεμιστήρα με την μικρότερη ταχύτητα περιστροφής.

Αυτες οι κοκκινες βανες που εχεις τι ειναι?

Δεν είναι βάνες είναι σφιχτηράκια (κολάρα) που σφίγγουν με πεταλούδα με το χέρι αντί για τα κλασικά που θέλουν κατσαβίδι

Ωραια δουλεια iannis!! Μπραβο! Αλλα τα κολαρα δεν χρειαζονται νομιζω. Με ταϊραπ εισαι μια χαρα. Βεβαια οι σωληνες δειχνουν πολυ σκληροι η κανω λαθος...σε νορμαλ ευκαμπτους σωληνες παντως ειναι αρκετα.

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.