Jump to content

Fx 62 am2 quick test.

Atari[Xp+]

Recommended Posts

Θα συμφωνησω και θα τονησω οτι εγω το ΑM2 δεν το περιμενα σαν ενα νεο μοντελο cpu .. αλλα σαν 939-ddr2 . Δινει την δινατοτητα να εχεις AMD με μνημες που μπορεις να τις χρησιμοποιεις και σε ιντελ.θα ηταν καλη κινηση καποιος με ιντελ(παλιο) να παει σε am2 με τις ιδιες μνημες.τελος πιστευω οτι δεν ηταν κινηση για να κοντραρει τον conroe...

το μονο αρνητικο ειναι οτι οι fx που υστερουν σε τιμη/αποδοση απο τον conroe.πιστευω πως για σωστα συμπερασματα θα πρεπει να τους δοκιμασουμε οι ιδιοι(AM2 και conroe)..

Θα τους δοκιμάσουμε κάποια στιγμή και μόνοι μας.......ΑΛΛΑ ας πούμε ότι ένας Conroe 2400MHz είναι αν όχι καλύτερος αλλά ίδιος μ'έναν FX60/62, ποιόν θα πάρεις και γιατί.......300 - 350 Ευρώ Conroe ή 1000+ Ευρώ FX60/62....?.......

Οι μνήμες DDR2 είναι τρία χρόνια στην αγορά.......ΔΕ χρειάζεται να ωριμάσουν όπως λές.......Είναι ΗΔΗ ώριμες..........Η AMD να κοιτάξει με τον πηρύνα της τι θα κάνει για να τις εκμεταλευτεί........

Όχι επειδή βλέπουμε ότι το AM2 δεν πάει να το ρίχνουμε και στις μνήμες τώρα!......:101:

Bρε Γιώργο το πόστ μου το διάβασες?Το έριξα στις μνήμες επειδή δεν τραβάει ο επεξεργαστής?Θα συμφωνήσεις όμως οτι τον τελευταίο καιρό βγαίνουν ddr2 με χαμηλούς χρονισμούς.Αυτό πιστεύω θα βοηθήσει να το am2 να πάρει το πάνω χέρι έναντι στο 939,γιατί μέχρι στιγμής συμβαίνει το αντίθετο.Πραγματικά δεν καταλαβαίνω που υποστήριξα τον fx62 μέσα στην απάντησή μου:102:

Θα τους δοκιμάσουμε κάποια στιγμή και μόνοι μας.......ΑΛΛΑ ας πούμε ότι ένας Conroe 2400MHz είναι αν όχι καλύτερος αλλά ίδιος μ'έναν FX60/62, ποιόν θα πάρεις και γιατί.......300 - 350 Ευρώ Conroe ή 1000+ Ευρώ FX60/62....?.......
δεν χρειαζεται να απαντησω..

Bρε Γιώργο το πόστ μου το διάβασες?Το έριξα στις μνήμες επειδή δεν τραβάει ο επεξεργαστής?Θα συμφωνήσεις όμως οτι τον τελευταίο καιρό βγαίνουν ddr2 με χαμηλούς χρονισμούς.Αυτό πιστεύω θα βοηθήσει να το am2 να πάρει το πάνω χέρι έναντι στο 939,γιατί μέχρι στιγμής συμβαίνει το αντίθετο.Πραγματικά δεν καταλαβαίνω που υποστήριξα τον fx62 μέσα στην απάντησή μου:102:

Βρε δεν είπα τίποτα για υποστήριξη!.....Για τις μνήμες είπα εγώ ότι είναι πλέον ώριμες.......

Βγαίνουν μνήμες DDR2 1066MHz με 5-5-5-15 και με 4-4-4-12......(και σε λίγο DDR2 1333MHz).....Βέβαια ΔΕΝ είναι και ότι καλύτερο(τουλάχιστον οι 5-5-5-15)....είναι σα να έχεις BH-5 και μετά να σου πασσάρουν τα TCCD......

Υ.Γ. Μέχρι στιγμή τουλάχιστον, ο controler του A64 AM2 DDR2, μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και Cas 3-3-3-12(8?) και όχι παρακάτω.....και αυτά σε όχι και τόσο υψηλές συχνότητες οι μνήμες..... ;)

fx 62 δαγκωτό απο μένα και τον ξαδερφο , μπορεί να κοστιζει 800e παραπάνω ο fx αλλά ο conroe πέρα απο spi τζι κλπ δεν κάνει

για τίποτε άλλο :098:

']fx 62 δαγκωτό απο μένα και τον ξαδερφο ' date=' μπορεί να κοστιζει 800e παραπάνω ο fx αλλά ο conroe πέρα απο spi τζι κλπ δεν κάνει

για τίποτε άλλο :098:

Έχετε καταντήσει αηδία πια......!.......Όλο Conroe και Conroe....!......Τι κακό είναι αυτό βρε παιδί μου?.......:033:

BTW....η Ελληνική απάντηση θα έρθει σε καμμιά μιάμιση βδομάδα από τώρα στους "έξω".......:033: :063:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.