Jump to content

DC++

Fireknight

Recommended Posts

Ξερει κανεις κανενα τροπο για να αυξηθει η ταχ/τα download στο συσκεκριμενο προγραμμα??

Εχω aDSL384 και κατεβαζει πολλες φορες με ταχ/τες κατω του 1ΚΒ/ς [απο χρηστες που εχουν Τ1 κ' Τ3 ] ...

Καταρχας πρεπει να περασεις σε active mode,ανοιξε τα πορτς-dsl εχεις!

απο εκει και περα,αμα δινεις με 10 κατεβαζεις με 20..Αν κατεβαζεις απο Τ1/Τ3 με 1 σημαινει πως ειτε τους αρμεγουν πολλα ατομα η εχουν netlimiter

Αρχική απάντηση από Fireknight

Α....και κατι αλλο ... Γινεται να κατεβαζω κατι απο πολλους χρηστες ??? Πως??

Παντα ειχα αυτον τον καημο...

Τελικα καποιος ειπε οτι σε μια beta το φτιαχνουν αυτο...

Αρχική απάντηση από Fireknight [Σήμερα, στις 21:47]

Ξερει κανεις κανενα τροπο για να αυξηθει η ταχ/τα download στο συσκεκριμενο προγραμμα??

Εχω aDSL384 και κατεβαζει πολλες φορες με ταχ/τες κατω του 1ΚΒ/ς [απο χρηστες που εχουν Τ1 κ' Τ3 ] ...

Ενας επισης τροπος ειναι να χρησιμοποιησεις το netlimiter. Αυτο δεν 8α σου αυξησει την ταχυτητα αλλα δεν θα αφηνει να κατεβαζουν απο σενα παραπανω απο την ταχυτητα που θελεις που καλο ειναι να την βαλεις μεχρι 19ΚΒps γιατι απο 20 και πανω αρχιζουν να ριχνουν τη δικη σου ταχυτητα.

netlimiter μπορει να εχουν και αυτοι με Τ1 που κατεβαζεις με χαμηλες ταχυτητες οποτε σε εμποδιζουν.

Αρχική απάντηση από Spooky

Ενας επισης τροπος ειναι να χρησιμοποιησεις το netlimiter. Αυτο δεν 8α σου αυξησει την ταχυτητα αλλα δεν θα αφηνει να κατεβαζουν απο σενα παραπανω απο την ταχυτητα που θελεις που καλο ειναι να την βαλεις μεχρι 19ΚΒps γιατι απο 20 και πανω αρχιζουν να ριχνουν τη δικη σου ταχυτητα.

netlimiter μπορει να εχουν και αυτοι με Τ1 που κατεβαζεις με χαμηλες ταχυτητες οποτε σε εμποδιζουν.

Παρα πολυ χρησιμο τοολ! Απορρω με τους κατασκευαστες firewall που ακομα δεν εχουν ενσωματωσει τετοια λειτουργια..... τι να πεις!

Μια ερώτηση, τι παραπανω εχει η shareware εκδοση απο την free? αξιζει?

Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 23:01]

Παρα πολυ χρησιμο τοολ! Απορρω με τους κατασκευαστες firewall που ακομα δεν εχουν ενσωματωσει τετοια λειτουργια..... τι να πεις!

Μια ερώτηση, τι παραπανω εχει η shareware εκδοση απο την free? αξιζει?

Την free δεν την εχω δοκιμασει να σου πω την αληθεια γιατι εχω βρει ενα κρακ για να το κανει registered . Παντως χρησιμοποιω την 1.30 εκδοση. Το κρακ πρεπει να το βρηκα απο

...

Εκει μπορεις να βρεις τα παντα!!!:)

Αρχική απάντηση από Spooky [Σήμερα, στις 01:12]

Το εκανα :cool: αλλα γιατι...λες να μας τσακωσουνε?? :...:

"......απαγορεύσουν την διακίνηση εικόνων πορνογραφικού περιεχομένου ή "πειρατικού" software καθώς και των links που οδηγούν σε αυτά ή σε web sites με ανάλογο περιεχόμεν"

Κομματι απο τους Όρουςι Πρόσβασης και Χρήσης . Spooky εχει αναφερθει πολλες φορες το θεμα warez στο forum.Λιγο προσοχη!!!

Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 23:26]

"......απαγορεύσουν την διακίνηση εικόνων πορνογραφικού περιεχομένου ή "πειρατικού" software καθώς και των links που οδηγούν σε αυτά ή σε web sites με ανάλογο περιεχόμεν"

Κομματι απο τους Όρουςι Πρόσβασης και Χρήσης . Spooky εχει αναφερθει πολλες φορες το θεμα warez στο forum.Λιγο προσοχη!!!

Καταλαβαινω απολυτα και σορρυ!

Καλα μερικοι πεταξαν κατι καλες....whatever

το νετλιμιτερ ειναι προγραμμα που ρυθμιζει τις ταχυτητες download και upload σε οτι εφαρμογη τρεχεις.υπαρχει ελευθερο στο ιντερνετ αλλα θελει κρακ.Η εκδοση του σου επιτρεπει να το χρησιμοποιησεις για 30 μερες ελευθερα,μετα αν δεν εχεις το κρακ απλα πατας οκ και συνεχιζεις να δουλευεις κανονικα το προγραμμα.Με λιγα λογια και το κρακ να μην εχεις εισαι οκ!

Τωρα το να το χρησιμοποιεις στο στο dc++ η το να το μοιραζεσαι με αλλους μεσα στα χαμπς ειναι παρανομο αφου οπως καταλαβαινεις ειναι αδικο το περιοριζεις τους αλλους στο upload

Επισης μεχρι 5 κβ upload δεν εχεις προβλημα εφοσον εχεις adsl 384/128...19 δεν φτανει καν..

Παρατηρησα ομως οτι οταν δε κανω upload οι ταχ/τες του download ειναι καλυτερες ...

Σιγουρα ομως μετα απο τις ρυθμισεις που μου ειπες εχω πιο φυσιολογικες ταχ/τες ...:T:

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 02:00]

Καλα μερικοι πεταξαν κατι καλες....whatever

το νετλιμιτερ ειναι προγραμμα που ρυθμιζει τις ταχυτητες download και upload σε οτι εφαρμογη τρεχεις.υπαρχει ελευθερο στο ιντερνετ αλλα θελει κρακ.Η εκδοση του σου επιτρεπει να το χρησιμοποιησεις για 30 μερες ελευθερα,μετα αν δεν εχεις το κρακ απλα πατας οκ και συνεχιζεις να δουλευεις κανονικα το προγραμμα.Με λιγα λογια και το κρακ να μην εχεις εισαι οκ!

Τωρα το να το χρησιμοποιεις στο στο dc++ η το να το μοιραζεσαι με αλλους μεσα στα χαμπς ειναι παρανομο αφου οπως καταλαβαινεις ειναι αδικο το περιοριζεις τους αλλους στο upload

Επισης μεχρι 5 κβ upload δεν εχεις προβλημα εφοσον εχεις adsl 384/128...19 δεν φτανει καν..

Ουδης τελειος ολοι κανουν λαθη

Επειδη οπως ειπα εχω το κρακ δεν ασχοληθηκα με ποσες μερες εχεις ελευθερες και τις διαφορες μεταξυ με κρακ και χωρις κρακ.

Τωρα για το αν ειναι παρανομο η οχι αυτο ειναι αλλο θεμα...ειναι μεν παρανομο αλλα και τα αντεγραμμενα παιχνιδια ειναι παρανομα. Παρ' ολ' αυτα στο DC++ υπαρχουν...

Σχετικα με την upload ταχυτητα στην 512 συνδεση που εχω 20 φτανουν χαλαρα παντως!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.