Necro Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2006 Λοιπόν θέλησα να καθαρίσω το κουτάκι σήμερα{ καταραμένη ώρα και στιγμή} όλα καλα, αλλά όταν τον ξεκίνησα ξανα, δεν έμπαινε windows...απλά κολλά στη logo screen. Κάνω γρήγορο φορματ, και όλα οκ φαίνοντουσαν, μέχρι που κατάλαβα πως το boot έπαιρνε πάνω από λεπτό χωρίς να είναι φορτωμένο το pc, ενώ δεν έκλεινε, πράγμα που έφτιαξε μόνο του... Τώρα του κάνω κανονικό φορματ ntfs, πριν το χα βάλει στο γρήγορο ntfs... Αυτό το χε ξαναπάθει πριν 2μήνες...το μόνο κοινό μεταξύ τους, είναι πως και τις δύο φορές είχε μετακινηθεί ίσως και κάπως άγαρμπα το pc... Τι έγινε ρε παιδιά? τα χει ψιλοπαίξει ο seagate? δεν είναι move-crash-free?{lol} Πάω για άλλο σκληρό πιο ανθεκτικό? Τι γίνεται?Εννοείται πως έχω δοκιμάσει με τα απολύτως απαραίτητα καλώδια κτλ...τέσπα για να δούμε τι θα γίνει και με το φορματ..ιδέες plz!EDIT: όχι που θα γινόταν κάτι..ακριβώς ίδια συμπτώματα... Καμία ιδέα κανείς? Το συγκεκριμένο prob, είχε λυθεί πριν από ένα μήνα με ένα απλό φορματ, αλλά τώρα γιοκ! να υποθέσω πως όντως έχει ψιλοκλατάρει ο σκληρός? παρακαλώ μια απαντησούλα να τον αγοράσω άυριο αν είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason1442169106 Μάϊος 21, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 Aστο κ συ να βρωμισει λιγο το ρημαδι!!Λοιπον για να ξεμπερδευεις ακου τι θα κανεις.Ξεκινας αγοραζοντας αρκετη μπλε μπογια κ ενα πινελο.........:003: :003: :066: :059: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falcon1 Μάϊος 21, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 Το 'χα πάθει και εγώ κάτι τέτοιο και εφταιγε ο σκληρός :072: Μη σε πάρω και στο λαιμό μου όμως :062: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Μάϊος 21, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με το 2ο pc μου.Ενώ όλα δούλευαν ρολόι κάποιες στιγμές το PC πάγωνε, καθώς άκουγα τον σκληρό να σταματά.Τελικά ήταν πρόβλημα τροφοδοτικού, το συγκεκριμένο rail που έδινε ρεύμα στον σκληρό ήταν off και κατά καιρούς μου παρουσίαζε το πρόβλημα. Όταν άλλαξα rail, (έχει 4 και έχω 2 μόνο συσκευές) όλα οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Μάϊος 21, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 Το 'χα πάθει και εγώ κάτι τέτοιο και εφταιγε ο σκληρός :072: Μη σε πάρω και στο λαιμό μου όμως :062:ακριβώς το ίδιο πράγμα που λέω? περιέγραψε plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Μάϊος 22, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Λοιπόν επειδή έβαλα και το seagate tools, ορίστε...Λοιπόν κατάρχην, δείχνει δύο δίσκους, έναν 160g, για τον οποίο πατώντας κλικ στο ''i'' μου βγάζει πληροφορίες, αλλά υπάρχει και άλλος ένας{κατω από ένα uknown controller} στον οποίο ενώ δείχνει ολόκληρο το όνομα που έχει και στα windows, δε μου βγάζει άλλες πληροφορίες... Και οι 2 πέρασαν τον quick test, αλλά ο πρώτος έβγαλε critical errors στο εκτεταμένο τεστ, καθώς και σε ένα άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Μάϊος 22, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 o πρωτος εχει λειτουργικο κλπ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falcon1 Μάϊος 22, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 ακριβώς το ίδιο πράγμα που λέω? περιέγραψε plz Εμένα ο σκληρός μου αργούσε μερικές φορές να φορτώσει (και στο boot σαν εσένα, και σε άλλα σημεία) και τον άκουγες να κάνει κάτι παράξενους ήχους οπότε την ίδια στιγμή το PC κόλλαγε και ήθελε restart.Μετά το format, δεν ξαναδούλεψε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Μάϊος 22, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Εβγαλες εξω τη μητρικη οταν το καθαρισες γιατι δεν καταλαβα καλα?Αν ναι τοτε πιθανο ειναι να εφαγες κανα κυκλωμα απο κατω,δηλαδη κανα controller.Εγω την εποχη που ειχα athlon xp (τελευταια φορα που καθαρισα το pc) το ειχα διαλυσει για να το καθαρισω κι εφαγα τους sata ,καθως καπου πρεπει να βρηκε η μητρικη οταν την εβγαζα,ειχα και μικρο κουτι και δεν εβγαινε κι ευκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaSonic1442169069 Μάϊος 22, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με το 2ο pc μου.Ενώ όλα δούλευαν ρολόι κάποιες στιγμές το PC πάγωνε, καθώς άκουγα τον σκληρό να σταματά. Τελικά ήταν πρόβλημα τροφοδοτικού, το συγκεκριμένο rail που έδινε ρεύμα στον σκληρό ήταν off και κατά καιρούς μου παρουσίαζε το πρόβλημα. Όταν άλλαξα rail, (έχει 4 και έχω 2 μόνο συσκευές) όλα οκ. Το παθα και γω... αλλα χαλασε το βυσμα του cdrw και πρεπει να πιεζω με ενα χαρτακι για να κρατιεται... Necro δοκιμασε να αλλαξεις καλωδιο πιανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Μάϊος 22, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Necro δοκιμασε να αλλαξεις καλωδιο πιανει :072: Τα ακούσαν και άλλοι αυτά... Άγγελε μπας και έκανες τίποτα απότομο και σκότωσες τίποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaSonic1442169069 Μάϊος 22, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 εννοω του ρευματος... (αυτη η νεα γενια...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Μάϊος 22, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Παιδιά δε πείραξα τίποτα, μόνο με πανάκι και φυσώντας μόνο τα ευαίσθητα μέρη. Να τονίσω ξανά, πως μπαίνει στα windows μετά από λεπτό και παίζει κανονικά... το πήγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ, και μου παν και κείνοι για σκληρό... Αμά είναι όντως ψιλοχαλασμένος, χαλάλι το 80άρι σε WD. Το πανάκι ήταν swiffer, lol, αλλά το χω ξανακαθαρίσει και όλα ήταν οκ δε το πιστεύω τι γράφω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spybol1442169066 Μάϊος 22, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Μα καλα καθαριζεις καρτες με πανακι? Εχεις ακουσει ποτε για στατικο ηλεκτρισμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Μάϊος 23, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Μα καλα καθαριζεις καρτες με πανακι? Εχεις ακουσει ποτε για στατικο ηλεκτρισμο?χχΙιχιχΙιχιχΙχιιχιχΙιχι δεν έπαθε ποτέ κάτι τίποτα...Δεν κάνω τα ευαίσθητα με πανάκι...:018: Τέσπα περιμένω ετυμηγορία από το κατάστημα...:018: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.