Jump to content

Θα αγοράζατε pre-tested CPU?

GoriLLakos1442169075

Θα αγοράζατε pre-tested CPU?  

36 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

...με την έννοια δοκιμασμένους δεν εννοώ μεταχειρισμένους.....αλλα όπως κάνουν μερικά γερμανικά on line shops που σου λένε πχ

AMD 3700 @ 2.800 @ 1.45 stock IHS

ή

Ιntel 930 @ 4.5 water κτλ

εναντι πχ μιας επιβάρυνσης 5%-10% της αρχικης τιμης???

EDIT:Προς αποφυγη παρεξηγησεων , να πω , πως η εγγυηση θα ειναι κανονικη σαν να αγοραζεις καινουριο CPu..

Yπο προϋποθεσεις, ΝΑΙ.

Οι προυποθεσεις ειναι...

1)τιμη

2)ειναι "ψαγμενο" το χαρακτηριστικο που ειναι pretested? π.χ. IMC, αμα μου εγγυαται οτι πηγε 330tccd 2.5-3-3 και εχω κι εγω tccd, θα τον προτιμησω. Αν ειναι απλα ξερα MHz αυτα που "πουλαει", θα το παλεψω απλα να βρω ιδιο stepping για να γλιτωσω τα εξτρα λεφτα.

Ναι,αν:1)εχει εγγυηση 2)ειναι AMD και παει 3000 3)ΙΝΤΕL και παει 5500-6000 4)η επιβαρυνση να μην ξεπερναει τα 40 ευρω

Ολα δεκτα και ολα γινεται....το μονο που δεν εεχω ξαναδει ποτε ειναι ιντελ με αερα στα 5-6Ghz....

Όλοι θα αγοράζανε αν δεν ήταν μεγάλη η διαφορά. Όσο για τις μνήμες που αναφέρθηκαν, κανένα κατάστημα δεν προδοκιμάζει με 3 μητρικές και 5 μνήμες .Απλά σου λέει τις ακριβείς συνθήκες της δοκιμής

Ναι θα αγόραζα, όπως ήδη έχω κάνει στο παρελθόν για έναν Barton 2500+

Προτιμώ να δώσω κάποια λεφτά παραπάνω και να έχω μια σιγουριά ότι δεν είναι μπανάνα και όπου ανέβει, παρά το αγόρασε, πούλα μέχρι να σου κάτσει.

lol σαν να είδα μπροστά μου ξαφνικά τον icy να σηκώνει όλους τους Barton 2500+ απο το Πλαίσιο για να δει ποιος του κάνει. Αυτός και αν θα τα έδινε...

Για την ιστορία φυσικά και θα τα έδινα αλλά να ρωτήσω κάτι για την αντίπερα πλευρά της συναλλαγής; Tι disclaimer θα υπάρχει για την περίπτωση που θα έρθει οργισμένος ο πιτσιρικάς και θα πει, ότι ο επεξεργαστής που του έδωσαν δεν πάει μια σε Elite mobo με Generic value ram???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.