Jump to content

Σε τι πλατφόρμα θα πάτε/μείνετε?

GoriLLakos1442169075

Σε τι πλατφόρμα θα πάτε/μείνετε?  

53 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Εύκολο poll....για μένα :045:

για ολους τους απαντησαντες ευκολο ειναι, ασχετα αν ειναι προς διαφορετικη απαντηση για τον καθενα ;) :003:
939 και εδώ πέρα.μέχρι να καεί η μητρική μου φαίνεται. κουράστηκα με τις αλλαγές.

πω πω, ειδικα μητρικη (και κατα συνεπεια και windows απο την αρχη) βαριεμαι τοσο, που να με πληρωνανε δε θα αλλαζα. :028:

καλα καλα ουτε δισκο ή vga. Δε θελω να ξανανοιξω το κουτι για κανα-δυο χρονακια :003:

Το celeronακιιι ποτε δεν πεθαινειιιι (εκτως αμα βρω κανα P4 northy μεγαλυτερο του 2.8 σε καλη τιμουλα...)... Και να πεθανει δηλαδη περιπτωση να αλλαξω το πολυαγαπημενο μου socket που παρα τους 4 cpu και τις 5-6 mobo δεν καταφερα πανω απο 120 fsb stable δεν το αλλαζω (θα μου κατσει και μενα μια p4p800-x δεν θα μου κατσει?)

Αν δεν κάτσει καμμιά στραβή και δεν λαμπαδιάσει όλο το tower όπως είναι, θα (παρα)μείνω σε 939 (Χ2), AGP και... VIA.

To SuperPi δυστυχώς δεν αποτελεί για μένα κίνητρο αγοράς, πόσο μάλλον αλλαγής πλατφόρμας. Θα ήθελα να παίξω με τους νέους 9xx αλλά για αλλαγή του βασικού μου συστήματος ούτε κουβέντα.

Θα το σκεφτώ για αναβάθμιση όταν δούμε DDR3 ή/και PCIe bus on chip από την AMD.

Αλλιώς, θα κοιτάξω να αναβαθμιστώ σε οτιδήποτε μου προσφέρει bug-free λειτουργία, με καλό περιθώριο overclocking που να μην χρειάζεται εξτρά ψύξη και να δέχεται χωρίς να παραπονιέται όλα αυτά που θα του χώσω επάνω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.