Jump to content

Σε τι πλατφόρμα θα πάτε/μείνετε?

GoriLLakos1442169075

Σε τι πλατφόρμα θα πάτε/μείνετε?  

53 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

νομίζω πως μέχρι να βγουν τα vista θα μείνω όπως είμαι{μακάρι}, και κάπου κει ελπίζω να έχω μαζέψει για χρήματα AM2 65nm, direct x10 vga κτλ...

τώρα αν πιο νωρίς ''επιβάλλεται'' conroe θα δούμε :D

Όσο καλός και αν είναι ο Conroe, οποιαδήποτε αναβάθμιση σε νεότερο socket από μεριά μου πριν το καλοκαίρι του 2007 θα δείχνει ότι είμαι επιρρεπείς στο... marketing.

Οπότε παραμένω σε 939.

Εγώ πάντως είμαι αναποφάσιστος και ακόμα εάν στην επιλογή μου για Am2 σταθώ άτυχος και έχει παιδικές αρρώστιες.

Ακόμα conroe θα τρέχει σε socket 775 ?Εάν είναι έτσι δεν το βλέπω κακή ιδέα να παραστρατίσω και να παο σε intel

Τα ίδια με τον sakattack αλλά με dual 940 μονοπύρηνα. Σκεφτόμουν για αναβάθμιση CPU στο ίδιο mb αλλά έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα δεν αξίζει τον κόπο. Σε κανένα χρόνο θα το ξαναδώ. Τα benches του woodcrest είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά αφού αφήνει την FPU του Opteron 20% πίσω, αλλά θέλω να περιμένω και την απάντηση της AMD. Προς το παρόν μένω όπως είμαι και δεν αλλάζω τίποτα.

939 agp all the way :023:

ειμαι 1,5 χρονο, αλλαξα και καρτουλα, ποιος με πιανει τωρα, θα κλεισω 3ετια στανταρ :003:

Μία από τα ίδια και από εμένα!

Το μηχάνημα αντέχει μια χαρά και εγώ δεν παίζω παιχνίδια οπότε όλα καλά!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.