Jump to content

Aγορά Τροφοδοτικού.

ARK

Recommended Posts

Ψάχνοντας για να αγοράσω τροφοδοτικό, βρήκα αυτό εδώ http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=760&catid=12

Τι γνώμη έχετε?

Επίσης αναρωτιέμαι αυτός ο εσωτερικός ανεμιστήρας είναι προς τα πάνω ή προς τα κάτω?

Ρουφάει αέρα ή βγάζει κι άν βγάζει το στέλνει όπως είναι ζεστό στο εσωτερικό του pc?

Kαι απο θόρυβο, μήπως αυτά που έχουν τον ανεμιστήρα εσωτερικά ακούγονται λιγότερο?

Ο ανεμιστήρας ειναι σίγουρα για να βγάζει τον αέρα προς τα έξω. Παντως δεν ειναι και πολύ καλο τροφοδοτικό, εχει 18Α στην 12άρα... Δεν ειναι πολλα, καλύτερα να κοιτάξεις για κατι άλλο.

Αρχική απάντηση από pontium [Χθες, στις 23:48]

Κοίτα και για heroichi 435W απο το e-shop με 77 περίπου.......

Τα heroichi δεν τα θέλω, γιατί ΄εχουν δύο ανεμιστήρες = θόρυβος.

Αυτά που έχουν τον ανεμιστήρα εσωτερικά να φυσσάει δεν ανεβάζουν την θερμοκρασία του pc?

Αρχική απάντηση από ARK [25-01-2005 23:41]

Ψάχνοντας για να αγοράσω τροφοδοτικό, βρήκα αυτό εδώ http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=760&catid=12

Τι γνώμη έχετε?

Κοίταξε για άλλο.Δέν "λέει" με αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει.

To συγκεκριμένο τροφοδοτικό είναι μία χαρά, αλλά εγώ το πήρα 52 ευρώ...σε αυτή την τιμή, σίγουρα καλύτερα να κοιτάξεις κάτι άλλο.

Οι δύο ανεμιστήρες δεν συνεπάγονται θόρυβος. Υπάρχουν τροφοδοτικά με έναν ανεμιστήρα που είναι τρομερά θορυβώδη, υπάρχουν και άλλα με δύο που δεν ακούγονται καθόλου.

Υπολογίζοντας ότι θέλεις να δώσεις περίπου 80-90 ευρώ, κοίταξε το Tagan 480w. Ναι, είναι αθόρυβο.

Grace για πες μου είναι α΄θόρυβο? Απο που το πήρες σε αυτή την τιμή?

Επίσης Έχω μια απορία, ο εσωτερικός ανεμιστήρας είναι απο την επάνω μεριά ή απο την κάτω?

Γιατί αν είναι απο την επάνω εμένα δεν έχει κενό το κουτί ακουμπάει στην οροφή.

Αρχική απάντηση από ARK [Σήμερα, στις 22:54]

Εχω μια απορία, ο εσωτερικός ανεμιστήρας είναι απο την επάνω μεριά ή απο την κάτω?

Γιατί αν είναι απο την επάνω εμένα δεν έχει κενό το κουτί ακουμπάει στην οροφή.

Από την κάτω, πάντα. Και φυσάει προς το εσωτερικό του τροφοδοτικού, βγάζοντας τον αέρα έξω.

Αρχική απάντηση από ARK [Σήμερα, στις 23:05]

Grace για πες μου είναι αθόρυβο? Απο που το πήρες σε αυτή την τιμή?

Ναι είναι, αλλά δεν μπορώ να πω ότι συμφέρει να πεταχτείς να το πάρεις από το Caseking στην Γερμανία!!!

Θα ηθελα την γνωμη σας για μια αγορα τροφοδουικου που θελω να κανω.

Εγω ειμαι αναμεσα στο TG480-U01 της Tagan και στο TWV SP-480W/B της Thermaltake.

Εσεις ποιο μου προτεινετε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.