Jump to content

Επιλογή μητρικής

kakli

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδή αποφάσισα να πάρο νέο Pc μέχρι τώρα μονο laptop είχα, σκέφτηκα τοv athlon 939, 3800x2,αλλα με τι μητρική όμως σε καλή τιμή και αξιόπιστη και εάν είναι δυνατόν να υποστηρίζει raid,μου πρότειναν όμως και την DFI ultra D,αλλα δεν θα ασχοληθώ με overclocking και μάλλον θα πάει άδικα.

Περιμένω την γνώμη σας και όσο ποιο φτηνή τόσο καλύτερα

Η τιμή τις είναι γύρο στα 125 euro.Είναι επίλεκτη στις μνήμες που δέχεται ?Υπάρχουν άλλες επιλογές?

ειναι λίγο επιλεκτική στις μνημες, συνηθως δε τα παει καλά με value μνημες από Kingston.

θα σου πρότεινα την GIGABYTE GA-K8NF9 ULTRA δοκιμασμένη από μενα και πολύ ευχαριστημένος.

μια καλη επιλογη ειναι επίσης η MSI K8N NEO4-FI

Φιλε, αφου δεν εχεις ηδη Α64 και θα αγορασεις τωρα, περιμενε την Τριτη (23/5) που θα κυκλοφορησει το νεο socket AM2

Μεγαλη διαφορα σε επιδοσεις απο το 939 δε θα δεις, ομως αφου ετσι κι αλλιως θα πας σε καινουργιο, γιατι να μην πας στο νεο socket και να μεινεις με το παλιο?

Η διαθεσιμοτητα θα ειναι αμεση, οποτε σχεδον αμεσως θα μπορεις να αγορασεις.

Μονος λογος για να προτιμησεις τωρα το 939, ειναι αν αποφασισεις να παρεις κατι καλο και οικονομικο, δηλ. μεταχειρισμενο, μιας και πολλοι θα πουλησουν για να αναβαθμιστουν σε ΑΜ2 ή σε Ιntel Conroe (πρακτικα απο Ιουλιο αυτο)

(ΥΓ ... ή μαλλον απο Σεπτεμβρη-Οκτωβρη για το desktop της Intel, καθως πρωτα θα βγουν μονο οι σερβερ εκδοσεις).

Η αγορά θα γίνει όταν γυρίσω από τις διακοπές τέλη Iουνίου,με games δεν θα ασχοληθώ και δεν ξέρουμε τις τιμές όσο και τις μητρικές που θα υποστιρικτουν ποσο θα κοστίζουν(AM2) το μεταχειρισμένο δεν το συζητώ γιατί δεν ξέρεις ο καθένας τι έχει κάνει και άλλη γεύση έχει το καινούργιο για να γλιτώσω μέχρι 200 euro και αν.Μπορεί ωστόσο και οι 939 να πέσουν και άλλο .

Θα περίμενα αλλα επειδή μου σπάσαν το σπίτι το σάββατο και μου πήραν 2 laptop και τώρα είμαι με ένα παλιολιθικι εποχής αναγκαστικά πρέπει να προχωρήσω στην αγορά

τελικα θα προχωρησεις στην αγορα τωρα ή τελη Ιουνιου?

και τωρα να προχωρησεις, μιλαμε οτι σε 2 μερες θα υπαρχουν στα μαγαζια οι ΑΜ2. Απλα στα τελη Ιουνιου θα ειναι πολυ πιο κατασταλαγμενα τα πραγματα.

Μητρικες θα βρισκεις απο 60-70Ε μεχρι 200Ε

Κι αυτο γιατι το ΑΜ2 θα εχει και φτηνους Sempron οποτε πρεπει να εχει αντιστοιχα φτηνες μητρικες.

Πιστευω να ειναι 10-20Ε πιο ακριβο το καθε μοντελο απο το αντιστοιχο 939 μοντελο μητρικης.

Οπως και να χει, απο τη στιγμη που θα παρεις καινουργιο, θα ειναι λαθος να μεινεις στο 939. γιατι δεν θα εχεις υποστηριξη ολων των μετεπειτα επεξεργαστων, η DDR θα παει για αποσυρση, και ολο το συστημα θα χανει ταχυτατα τη μεταπωλητικη του αξια.

Ασε που θα μεινεις παγιδευμενος σε κομματια που θα εχουν αποσυρθει και θα δυσκολευεσαι να κανεις καποια αντικατασταση (cpu-mobo-ram).

μια καλη επιλογη ειναι επίσης η MSI K8N NEO4-FI

Αρκετα καλη κι αυτη τα κουλα με τους χ2 να μην εκανε...

Τέλη Iουνίου θα γίνει η αγορά .Αλλα όπως τα λες έχεις δίκιο

ε ναι, αν ειχες ηδη cpu ή/και μνημες δε θα το συζητουσα, αλλα να πρεπει να αγορασεις και τα 3 καινουργια και να παρεις αυτα που θα πανε για αποσυρση, κριμα δεν ειναι?

παρε εδω μια πρωτη γευση, και απο Τριτη ορεξη να χεις να διαβαζεις, θα πλημμυρησει ο τοπος :003:

M32N2D.jpg

• 1 month later...

Τελικα πηρα την αsus p5wd2 me pentium d 930 επελεξα αυτο το συνολο λογο τιμης 250 ευρο κοστισαν ,προς το παρων εχθες που εκανα κατι μετατροπες απο avi σε dvd με τον cinema craft encoder ο χρονος που επερνε ηταν τα 17 λεπτα,εφοσον δεν ασχολουμε με παιχνιδια νομιζω ειμαι ενταξει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.