Jump to content

Απο τα 200 gb βλέπει 34gb μόνο!

Recommended Posts

Λοιπόν μου φέρανε ένα hitachi deskstar 200gb ata και το έβαλα στο P3 μου.Αναγνωρίζει μόνο 34 gb απο τα 200gb που έχει ,του έκανα φορμάτ μπάς και αλλά τίποτα καμιά ιδέα ?:102:

μια Asus CUSL2-C socket 370σκέφτομαι να πάω για εγκατάσταση να δώ μήπως του είχαν κάνει κανένα partition 34gb και ταο άλλο το αφήσαν έξω απο τον χορό(απο τα win το βλέπω).34 βλέπει μόνο.θα σας πώ σε λίγο

Αρχικά πρετείνω να εκκινήσεις τον υπολογιστή από το partition magic ή κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα για να δεις τι γίνεται σχετικά με partitions. Από μία σύντομη αναζήτηση σε διάφορα ξένα forum πάντως, είδα να λένε ότι με το τελευταίο bios η μητρική βλέπει κανονικά όλους τους μεγάλους δίσκους όπως 200GB και μεγαλύτερους. Απλά κατέβασε το latest beta bios (1014.001) από τη σελίδα της asus.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας.Τώρα του έκανα ένα φορματ με την εγκατάταση των win γιατι δεν έχω εδώ τα προγράμματα μου και τον είδε 190 γίγα.Τέλος είδα και έχει 2 jumbers και το ένα λέει 34 gb απο πάνω εγώ τα έχω βγάλει και τα 2 και τον έβαλα σκέτο γιατί όπως πάντα βιάζομαι.......

Απο το φορμάτ των win έβλεπε 190 γίγα μετά πάλι 34 έκανα όλες τους δυνατούς συνδυασμούς με τα jumbers αλλά τίποτα........Απο την άλλη βλέπω και έχει 4 κατηγορίες συνδιασμών jumber

1ος:16heads

2ος:15heads

3ος:32gb clip

4ος:auto spin disable

Δεν νομίζω οτι φταίει το pc γιατί του είχα παλιά ένα 200άρι maxtor και δεν είχε κανένα πρόβλημα και επίσης τόσους συνδιασμούς στα jumbers

Δοκίμασα ακόμα και με 3 jumbers που δείχνει αλλά τίποτα τώρα δεν το βλέπει καθόλου και δεν ξέρω τι γίνεται απο την αρχή γιατί ο δίσκος αγοράστηκε μεταχειρησμένος και δεν ξέρω τι είχε τραβήξει απο την αρχή και αν ήταν ήδη off όταν αγοράστηκε και το παιδί δεν ξέρει τίποτα απο την ιστορία του.Θα του πω να τον βάλει πάνω στις σημειώσεις για να μην τις παίρνει ο αέρας....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.