Jump to content

Ποιο firmware για 4550=>4551 ????

kallileo

Recommended Posts

Φανταζομαι οτι εχουν το ιδιο hardware για να μπορουν να γινουν crossflashed??

Εγω στο 4551 ειχα του liggee+dee νομιζω το 1-07 (πριν απο 1+μηνα ηταν το μοναδικο του L&D που υπηρχε αλλα δεν ημουν καθολου ικανοποιημενος απο το drive/firmware. Γυρισα στο 3520 :(

Θα ελεγα σιγουρα να MHN δοκιμασεις το "δικο μου". Απο οτι εψαξα εχεις 2 επιλογες, το Χ3 και το 1-08....

Περαιτερω ρωτα κανα PGM, Hemi...

Χρειαζομαι firmware για 4550 crossflashed σε 4551. Εχω βρει αρκετα απο τους liggy & dee αλλα δεν ξερω ποιο να βαλω.
Ποιος σου ειπε οτι υπαρχει? :)

Η διαδικασια ειναι εφικτη, αλλα ο Liggy δεν κυκλοφορησε public ποτε κατι - αλλες πηγες ειχαν βγαλει κατι online κατω απο περιεργες συνθηκες ... δε νομιζω οτι αλλαξε κατι στην ολη κατασταση.

Τι ειναι ακριβως αυτο που εχεις βρει?

Oχι ρε παιδια δεν καταλαβατε εχω ειδη κανει τη μετατροπη απλως εχει περασει αρκετος καιρος και ελεγα να αλλαξω firmware. Aυτο που καταλαβα ειναι οτι ολα τα firmware απο 4551 δεν παιζουν παρα μονο μερικα. Ετσι λεει τουλαχιστο η σελιδα του Liggy. Ελεγα αν εχει κανεις δοκιμασει κανενα.

kal πως εκανες ακριβως την μετατροπη if you dont mind? :)

Ετσι λεει τουλαχιστο η σελιδα του Liggy

Where?

http://liggydee.cdfreaks.com/page/4550/

Anyway, δυστυχως δε νομιζω οτι μπορω να σε βοηθησω - δεδομενου οτι ο Lιggy δε κυκλοφορησε ποτε ο ιδιος το τροπο για το crossflash δε νομιζω οτι ποτε θα υποστηριξει με Patched firmwares τα 4550@4551 modded drives. Ισως μπορεσεις να κανεις κατι μεσω του site που εκανες και το mod.

Μπορω να τον ρωτησω αν γινεται να χρησιμοποιησεις καποια fw απο τη σελιδα του, αν και αμφιβαλλω.

To mod εχει κυκλοφορησει εδω και καιρο μαλιστα εδω στο φορουμ υπαρχει ολοκληκληρο θεμα για αυτο.

Dee's ND4551 1-X3 firmware

Ας πουμε ο Dee προειδοποιει:

WARNING! This firmware will only work on original ND-4551A drives.

Αλλα απο τι μου ειπαν σε καποιo αλλo forum δουλευει κανονικα. Ισως να το λεει απλως για να μην εχει προβληματα με την Nec.

Αν θες το "Μετατροπεα" πες να σου τον στειλω.

Yep i know αλλα απλα επισημαινω οτι η πηγη του flasher δεν ειναι η Dee ουτε ο Liggy. Τον εχω τον flasher :)

Δυστυχως δε γνωριζω αν καποιο απο τα frimwares θα δουλεψει οπως ειπα πριν σε Modded drives, αν καποιοι αλλοι το εχουν δοκιμασει και ειναι οκ τοτε go ahead :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.