Jump to content

7900 GX2(QUAD SLI)!!!

BoNito1442169110

Recommended Posts

853291.gif Ή 1a_1_bo.JPG

το πλαισιο εφερε την παραπανω καρτα για Quad sli..στην πρωτη εικονα φενεται οτι πιανει δυο θεσεις(λαθος μου ..εχει 2χGX2) pci-e ενω στην δευτερη μια!!

για περισσοτερες πληροφοριες http://www.mvktech.net/content/view/3074/(ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΕΔΩ , ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ και και...)

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ!!!:098:

Η κάρτα αξίζει. Με 700 ευρώ παίρνεις μια διπλή 7900GT με 1GB μνήμη!! Οσο για το τροφοδοτικό ένα 600αρι είναι οριακά αρκετό, και δε νομίζω όποιος έχει σκοπό να σκάσει 700 ευρώ (η 1400 για QUAD SLI ) να κολλήσει στην αγορά ενός καλού τροφοδοτικού.

εγω παντως το προβλημα δεν το βρηκα ουτε στο τροφοδοτικο , ουτε στο που θα βρω ρευμα! αν κοιταξετε στο 3δmark τεστ οταν βαλεις και 2ή τετοια καρτα οι διαφορες ειναι υπερβολικα μικρες!

υ.γ. Μια GX2 βγαζει 30000 στο 3dmark03 , δεν ειναι αστειο..

Νομίζω δεν έχει score με απλό SLI στις GX2, έχει μόνο Single και Quad...

Ή κάνω λάθος ;

Επίσης γράφει το εξής :

"Bringing two GX2 cards together for Quad SLI will lead to the higher score we have seen so far."

Το Quad δεν προυποθέτει την ύπαρξη 4 καρτών ;;; Ή έχω μπερδέψει κάτι ; ;)

Σαν να λεμε 4 μπανανες σε 2 τσαμπια στο ιδιο μπανανοδεντρο
με αυτην την φραση πιστευω οτι καταλαβαν ολοι!!:046: :046: :046: Τρελο παραδειγμα..:045:

ΜΟυ φενεται οτι χρησιμοποει και 2ή GX2!!δειτε το και πειτε μου..

Nαι οκ..!!!

Να μας πει κιολας το πλαισιο με ποιους drivers τις δινει???Γιατι εγω δεν ξερω καποιους Drivers να τις υποστηριζουν...εκτος απο αυτους που δινει η nvidia στους official sellers των quad sli Συστηματων...!

Επισης ποιο τροφοδοτικο προτεινει γι'αυτες...

ΚΑι ποιο cpu για να μην δημιουργει bottleneck...μεχρι και ο FX60 στα stock του bottleneck κανει....:D

Για οσους ρωτανε...

Μια τετοια μονη της παιζει σε SLI mode.....2 τετοιες κανουν το quad sli..

Aντι για μια τετοια...με 2 7900GT λιγο ανεβασμενες εισαι 1.Πιο γρηγορος

2,Πιο κρυος

3.Μεγαλυτερα παριθωρια O/C

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.