Jump to content

ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΩΝ

ΔΙΟΜΗΔΗΣ

Recommended Posts

Ρε παιδιά μια συμβουλή(ίσως να είναι off-topic) στο κουτί μου οι 2 8άρηδες που βγάζουν αέρα βγάζουν κρύο έξω. Αν τους γυρίσω να φυσάνε αέρα μέσα θα κερδίσω μερικούς βαθμούς;Έχω ακόμα έναν 8άρη στο πλευρό, κοντά στην μητρική και φυσάει.

Ναι, πίσω στο κουτί έχει 2 θέσεις για 8άρηδες (η μια ακριβώς κάτω από το τροφοδοτικό και η άλλη ακριβώς κάτω απ'την πρώτη)

Δεν θα κερδίσεις φίλε μου,αλλά μάλλον θα χάσεις.Το καλύτερο είναι να υπάρχει ροή αέρα ώστε να μπαίνει φρέσκος και να βγαίνει ο ζεστός..

OK, μετά από λίγο ζόρι κατάφερα να βάλω τον ένα ανεμιστήρα μπροστά και οι θερμοκρασίες έπεσαν 4 βαθμούς στον επεξεργαστή και 5 στην κάρτα γραφικών

μια ερωτηση

εχω ενα 12fan για εξοδο στις 2800rpm.και για εισοδο δυο 12fan στις 2250 και εναν 8fan στις 2500.να βαλω ακομα εναν για εξοδο η ειναι καλα?

μια ερωτηση

εχω ενα 12fan για εξοδο στις 2800rpm.και για εισοδο δυο 12fan στις 2250 και εναν 8fan στις 2500.να βαλω ακομα εναν για εξοδο η ειναι καλα?

Ο8άρης που βρίσκετε στην έξοδο;΄Aν θα βάλεις άλλον για έξοδο θα αρχήσει να κάνει υποπίεση και αν είναι μεγάλη θα κοντράρει πιθανόν τον αέρα που βγάζει το τροφοδοτικό, με αποτέλεσμα περισσότερη θερμοκρασία στο τροφοδοτικό. Μάλλον είσαι καλά.

Ρε παιδιά μια συμβουλή(ίσως να είναι off-topic) στο κουτί μου οι 2 8άρηδες που βγάζουν αέρα βγάζουν κρύο έξω. Αν τους γυρίσω να φυσάνε αέρα μέσα θα κερδίσω μερικούς βαθμούς;Έχω ακόμα έναν 8άρη στο πλευρό, κοντά στην μητρική και φυσάει.

Αν το κουτί δεν είχε εισόδου [ούτε θέση] ο κάτω θα έπρεπε να στέλνει μέσα.

Ο8άρης που βρίσκετε στην έξοδο;΄Aν θα βάλεις άλλον για έξοδο θα αρχήσει να κάνει υποπίεση και αν είναι μεγάλη θα κοντράρει πιθανόν τον αέρα που βγάζει το τροφοδοτικό, με αποτέλεσμα περισσότερη θερμοκρασία στο τροφοδοτικό. Μάλλον είσαι καλά.

8ρης ειναι για εισοδο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.