nikchris Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2006 Ρε παιδια εχω αγορασει την Asus P5LD2 και θελω να δω αν εχει το καταλληλο ΒΙΟΣ για να "δεχτει" τον Pentium D930.Ξερει κανεις που μπορω να βρω πληροφοριες για το που ειναι το τσιπακι του ΒΙΟΣ πανω στη μητρικη??? Συμφωνα με αυτο πρεπει να εχει το 1103 αλλα δεν ξερω πως θα το βρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Μάϊος 18, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 να πατησεις το go διπλα δοκίμασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάϊος 18, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 τι εννοεις να πατησω το go????Δεν την εχω βαλει τη μητρικη ακομα,θελω να αγορασω και μνημηedit Καλημερα τωρα ξυπνησα...:105: το πατησα το go αλλα βρηκα μονο πως θα βρω το motherboard revision.για να δω to bios revision πρεπει να μπω στο μενου του,δηλαδη χαιρω πολυ...Εχω παντως το 1,02 revision sto mobo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.