noo_mercy Μάϊος 19, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 τον πυκνοτη τον πηρα απο ηλεκτρονικο.απλα σηκωνει μεχρι 50 βολτ.η χωρητικοτητα ειναι η ιδια.τεσπα δοκιμασα με τον πηρυνα καθαρο και τον νεο πυκνωτη και παλι αρτιφακτ.βγαζω τον πυκνωτη και συμβαινει το ιδιο πραγμα και χωρις πυκνωτη.οποτε ο 1:ο πυκνωτης παπαλα η 2: η καρτα τζουφ. τι λετε να δοκιμασω να βρω ιδιο πυκνωτη με τον αρχικο(ο ηλεκτρονικος μου ειπε οτι δυσκολα να βρω μονο με παραγγελια) η προτεινετε κατι αλλο???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάϊος 19, 2006 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 Προτείνουμε βόλτα από hipro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noo_mercy Μάϊος 19, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 Προτείνουμε βόλτα από hipro. ναι βρε παιδια αλλα δεν μου απανταει το παλικαρι.ισως εχει δουλειες΄:ο( τι να καμω ο δολιος????????????????????????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 19, 2006 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 Περίμενε βρε λιγάκι..έχει δουλειές σίγουρα!Πίστεψέ με θα σ'ανταμείψει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noo_mercy Μάϊος 19, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 ελπιζω ευχαριστω πολυ παιδια μπορει η καρτα να παει στα σκουπιδια αλλα τουλαχιστον θα πω οτι το παλεψα.ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάϊος 19, 2006 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 Μπες και στο λάμπη και στείλε του και από εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
noo_mercy Μάϊος 19, 2006 Author #27 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 πιο λιανα λιγακι γιατι δεν το επιασα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 19, 2006 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 Bρε schumi..που να καταλάβει ο άνθρωπος?Εννοεί να του στείλεις και στο thelab,αν έχεις λογαριασμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noo_mercy Μάϊος 19, 2006 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 αχαχαχα ναι εχω κανει λογαριασμο.βρε τον λαμπη!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noo_mercy Μάϊος 19, 2006 Author #30 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 δεν θελω να γινω κουραστικος οταν δει το μηνυμα και μπορεσει θα απαντησει.αν οχι ισως δεν θελει κιολας. δεν μου χρωσταει και κατι το παλικαρι να μου ξεχρεωσει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noo_mercy Μάϊος 20, 2006 Author #31 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2006 καπως ετσι ηταν πριν φωτο 78 & 79 η οθονη τωρα φωτο 844 85 86 90 και ο πυκωτης που κολλησα φωτο 88 καμια ιδεα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Μάϊος 20, 2006 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2006 τι ιδεα?και παλι προβλημα εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noo_mercy Μάϊος 21, 2006 Author #33 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 τι ιδεα?και παλι προβλημα εχεις.το ιδιο πραγμα συμβαινει και με τον πυκνωτη και χωρις . μου βγαζει την οθονη καπως ετσι. τι να κανω να την πεταξω την %$#@%$#@%? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraft Μάϊος 24, 2006 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Μου φαινεται οτι εχω(ισως)το ιδιο προβλημα.Πριν λιγες μερες αγορασα απο το ebay μια ΟΕΜ 9800 pro.Στην αρχη ολα καλα(επαιζα για ωρες το fear).Ωσπου δοκιμασα το 3dmark 06(αυτο επεσε στα χερια μου).Κι ενω εκανα τα τεστ,στο τελευταιο η εικονα εγινε corrupt.Το σταματησα και προσπαθησα να ξανατρεξω το πρωτο τεστ που το ειχε τρεξει κανονικα πριν.Παλι ολα corrupt(γραμμες παντου).Δοκιμαζω και το fear και αυτο τα ιδια.Η εικονα στο desktop,οπως και οτι αλλο κανω(πχ βιντεο) ειναι κανονικα.το προβλημα εντοπιζεται μονο στα 3d.Το αφησα να κρυωσει,και οταν το ξαναετρεξα το παιχνιδι,ενω αρχικα για μερικα δευτερολεπτα επαιξε κανονικα,μετα παλι εβγαλε τις γραμμες.Αλλαξα απο τοτε drivers,τα ιδια. Οταν κοιταξα απο πισω την καρτα μου φαινοντα 2 πικνοτακια(σαν αυτο που εσπασες) καμμενα(μαυρισμενα).Υπαρχει περιπτωση να καηκαν και να δημιουργειται προβλημα μονο στα 3d?Η καρτα μου δηλαδη φαινεται οτι θερμαινεται υπερβολικα με το που ζοριζεται.Στην αρχη παντως δεν ειχα τετοιο προβλημα και μαλιστα με το ati tool ανεβηκα σε χρονους 400/365 χωρις να μου εμφανισει artifacts(μετα χαναγυρισα στις κανονικες τιμες) Το τροφοδοτικο μου που ειναι υποπτο ειναι 300αρι αλλα ειχα διαβασει οτι η συγκεκριμενη καρτα δεν εχει προβλημα με τα 300αρια. Ζητω προκαταβολικα συγνωμη για το μεγεθος και για την περιπτωση που το προβλημα μου δεν εχει σχεση με το post(αν ειναι ετσι ας μεταφερθει).Μπορει καποιος να με βοηθησει να καταλαβω τι μπορει να φταιει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Μάϊος 30, 2006 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Αν έχεις κάποιο fan βάλτο α χτυπάει πάνω στη κάρτα .. Υπάρχει διαφορά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιούνιος 23, 2006 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Υποθέτω ότι το πρόβλημα λύθηκε οπότε και κλειδώνει εδώ. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.