noo_mercy Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2006 :022: εχω την συγκεκριμενη καρτα και οταν εβγαζα την ψυκτρα να βαλω waterblock ξεκόλησε απο ασχετο σημείο της καρτας ενα κιτρινα τετραγωνο υλικο επιασα το κολλητηρι να το κολησω το κολησα προσεχτικα αλλα η καρτα και στην οθονη υποδοχης εβγαζε artifacts. σε αναλυση 800*600 δουλευει κανονικα(με τα artifacts)αλλα σε 1024*768 η καρτα τεζαρει ,η οθονη κλεινει και το πισι συνεχιζει να δουλευει κανονικα.τωρα εχω προσωρινα μια 9200 και ολα οκ. οποτε ειναι προβλημα της 9800. 1ον. η καηκε το εξάρτημα οποτε θα πρεπει να βρω άλλο αλλα που (ερωτημα 1)2ον. μηπως η καρτα δεν σηκωνει τετοιες επεμβασεις(ερωτημα 2) και καιγομαι να την κάνω γιατι εχει τον πυρηνα 360 και δεν λεει να παει στραφη.και το γμοτο ειναι οτι δεν το αγγιξα καν. το @#$%$% ξεκόλησε στην κυριολεξία μονο του. Υπαρχει κανεις να με βοηθήσει η έστω καμια συμβουλή ????:022: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Μάϊος 18, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 το κομματι αυτο απο πια μερια της καρτας ξεκολλησε?την πανω η την κατω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Μάϊος 18, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 Στειλε ενα πμ στον hipro σε τετοιες καταστασεις ισως ειναι ο μοναδικος που μπορει να βοηθησει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
noo_mercy Μάϊος 18, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 οχι απο την μερια της ψυκτρας απο την αλλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Μάϊος 18, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 το κιτρινο αυτο ειναι διπλα απο το βυσμα τροφοδοσιας της καρτας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noo_mercy Μάϊος 18, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 το κιτρινο αυτο ειναι διπλα απο το βυσμα τροφοδοσιας της καρτας?οχι ειναι ενα απο τα πολλα πορτοκαλι τερταγωνακια που ειναι διασκορπισμενα στην καρτα και απο πανω και απο κατω με μια καφε γραμμουλα στην ακρη στην πισω μερια απο το τσιπακι διπλα σε ενα μικρο μαυρο ολοκληρωμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennisK Μάϊος 18, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 Πυκνοτάκια έιναι νομίζω. Στείλει στον Hipro και καλό είναι να μην το χάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noo_mercy Μάϊος 18, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 καποια βοηθεια καποιος please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Μάϊος 18, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 varelasj: ''Στειλε ενα πμ στον hipro σε τετοιες καταστασεις ισως ειναι ο μοναδικος που μπορει να βοηθησει ''.nodsl: ''Πυκνοτάκια έιναι νομίζω. Στείλει στον Hipro και καλό είναι να μην το χάσεις.''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάϊος 18, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 Δειξε μας και μια φωτογραφια να δουμε ακριβως τι χαλασε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 18, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 Ανέβασε καμιά φωτογραφία να δούμε το μέγεθος της ζημιάς και όπως αναφέρθηκε και ποιο πάνω στείλε και ένα πμ στον hipro5 να δεις αν μπορεί να σε βοηθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Μάϊος 18, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 Oπως ειπαν και οι προλαλησαντες,στειλε μπ στον Hipro5.Με ειχε βοηθησει με ενα DDR 512.(ειχαν καει 2 smd και μου ειπε τι να βρω να βαλω εναλακτικα,και δουλευουν ακομα εδω και κανα 6μηνο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noo_mercy Μάϊος 19, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 εστειλα μηνυμα αλλα ακομα δεν μου απαντησε.μπορειτε να μου ανεβασετε καποιος φωτο απο τιν πισω μερια του τσιπ για να δω πολικοτητα του πυκνωτη γιατι πηρα εναν με τα ιδια χαρακτηριστικα και να το βαλω μπας και δω κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
noo_mercy Μάϊος 19, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 υπαρχει περιπτωση να φταιει η παστα που απλωθηκε λιγο γυρω απο το τσιπ?το ειχα καθαρισει αλλα στις μικρες αντιστασεις ειχε λιγο αναμεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάϊος 19, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 υπαρχει περιπτωση να φταιει η παστα που απλωθηκε λιγο γυρω απο το τσιπ?το ειχα καθαρισει αλλα στις μικρες αντιστασεις ειχε λιγο αναμεσααν η παστα ειναι AS τότε κατά πάσα πιθανότητα εχεις πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noo_mercy Μάϊος 19, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 αυτο ειναι που χεκολλισε. η φοτο ειναι απο το νετ (νο ψηφιακη!!!)η δικια μου εχει μνημες χινιξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάϊος 19, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 Το πυκνωτακι αν το εχεις και λειτουργει ειναι πολυ ευκολο να κολληθει .Αν ομως δεν ειναι μονο αυτο το προβλημα και εχει γινει ζημια στον πυρηνα απο τη θερμοαγωγιμη παστα που εβαλες , τοτε ισως δεν υπαρχει λυση.Καθαρισε τον πυρηνα με ασετον και βαλε καποια θερμοαγωγιμη ΧΩΡΙΣ ΑΣΗΜΙ . Πχ arctic ceramique .Τι πυκνωτη αγορασες ? Τι χαρακτηρηστικα εχει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noo_mercy Μάϊος 19, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 εχω βαλει τον αλλο πυκνωτη αλλα τα ιδια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noo_mercy Μάϊος 19, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 εχω βαλει τον αλλο πυκνωτη αλλα τα ιδια!!ειναι στα 50 βολτ με 22 μικροφαραντ και ο πυκνωτης της καρτας ηταν στα 22 νικροφαραντ με 16 βολτ.τωρα καθαριζω τον πυρηνα και ο θεος βοηθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάϊος 19, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 με εντελως διαφορετικες προδιαγραφες πυκνωτη ειναι δυνατόν να δουλεψει?.... αν δε καηκε εντελως μετα από αυτό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.