Braveheart1980 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2006 Καλησπερα!Ειμαι σε αναζητηση ψηφιακου αποκωδικοποιητη για τα ψηφιακα καναλια της ΕΡΤΔυστυχως ομως δε ξερω και πολλα πραγματαΠοιον μου συστηνετε για να αγορασω;Εχω δει τον technisat digipal 2 του Πλαισιου και τον Daewoo του eshop . Λενε; Να παω σε καποιον αλλον; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάϊος 18, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 Αν και δεν παιζει θεμα ξεκλειδωματος, η ποιοτητας, (οποτε σχεδον ολοι οι αποκωδικοποιητες ειναι ιδιοι) δεν θα επερνα daewoo. Toν Technisat τον ζαχαρωνω κ εγω, go for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerneld Μάϊος 18, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 Και εγώ αυτόν από το Πλαίσιο θα έπαιρνα.Όχι για τα specs (όλοι ίδιοι είναι πάνω κάτω), αλλά γιατί στο Πλαίσιο δεν θα περιμένω 20-30 λεπτά για να μου ανεβάσουν την παραγγελία όπως στο e-shop.Πάντως τσέκαρε αν υποστηρίζει ελληνικό teletext ο technisat. Τρομερό feature να μην το έχεις με ελληνικά!!!!!!:044: Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Μάϊος 18, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 Ο DAEWOO έχει μια έξοδο παραπάνω, σε technisat υπάρχει άλλο 1 μοντέλο που είναι και δορυφορικός ΄δεκτης ~100€.Ο απλός technisat σε 2πλανό κατάστημα του πλαισίου δίνει και εσωτερική κεραιούλα, 79€ τον έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Μάϊος 18, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 Έχει κανεις ιδέα που μπορώ να βρω με ide connection εξωτερική και σε τι τιμή?Είχα δει ενα review και νομίζω οτι αξίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάϊος 18, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 O leros2004 μαλλον εννοει αυτον που με ψηνει και εμενα. Ξερει κανεις σε ποιο Ελληνικο καταστημα (on-line και μη) μπορουμε να τον βρουμε, και σε τι τιμη? Mονο greek-shops με ~150 ευρω τον βρηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Μάϊος 18, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 O leros2004 μαλλον εννοει αυτον που με ψηνει και εμενα. Ξερει κανεις σε ποιο Ελληνικο καταστημα (on-line και μη) μπορουμε να τον βρουμε, και σε τι τιμη? Mονο greek-shops με ~150 ευρω τον βρηκα.Δεν είναι αυτός που λέω, στο μαγαζί που δουλέυω τον έχουμε 110€ αν θυμάμαι καλά.Δεν ξέρω αν πρέπει να πω το όνομα του μαγαζιού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Μάϊος 18, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 Πηρα τον technisat digipal 2 τελικαΤον εστησα , αλλα βλεπω σταθμη σηματος 66 και ποιοτητα 0 (!!)Ειμαι με την εξωτερικη κεραια.Μπορω να κανω τιποτα?Υποψην οτι κουτακιαζει αρκετα ωρες-ωρες....Επισης συνεδεσα το spdif του με το coax του ενισχυτη μου αλλα παρ'ότι εχω ενεργοποιησει το ac3 απο το μενου του ΔΕΝ εχω ηχο απο τα ηχειαΤι παιζει;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Μάϊος 19, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 UpdateΑλλαξα τελικα τον αποκωδικοποιητη , αλλα μια απο τα ιδιαΓια να καταλαβετε βλεπω την εικονα σαν μισοκατεβασμενο mpegΚουτακια , σπασιματα κτλΕπισης ΔΕΝ εχω ηχο απο spdif (αλλα αυτο νομιζω ειναι νορμαλ γιατι η ερτ δεν εκπεμπει ac3 σημα)Πρεπει να λαμβανω απο ΑιγιναΤελος γινεται να εχω σταθμη σηματος 66 και ποιοτητα 0( ΜΗΔΕΝ!!) ???If someone had any idea.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
svizi1442169086 Μάϊος 19, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 Δεν ρωτάς καλύτερα στο satleo.gr . Τα παιδιά εκεί είναι ψαγμένοι σε δορυφορικά αλλά δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα να σε εξυπηρετήσουν και σε επίγεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Μάϊος 22, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Πηρα τον technisat digipal 2 τελικαΤον εστησα , αλλα βλεπω σταθμη σηματος 66 και ποιοτητα 0 (!!)Ειμαι με την εξωτερικη κεραια.Μπορω να κανω τιποτα?Υποψην οτι κουτακιαζει αρκετα ωρες-ωρες....Επισης συνεδεσα το spdif του με το coax του ενισχυτη μου αλλα παρ'ότι εχω ενεργοποιησει το ac3 απο το μενου του ΔΕΝ εχω ηχο απο τα ηχειαΤι παιζει;;;;Αν πιάνεις απο Αίγινα δεν φταίει ο digipal.Η ΕΡΤ φταίει για το πρόβλημα.Απο Υμμητό και Πάρνηθα μόνο προς το παρών... Link to comment Share on other sites More sharing options...
17n Μάϊος 26, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 UpdateΑλλαξα τελικα τον αποκωδικοποιητη , αλλα μια απο τα ιδιαΓια να καταλαβετε βλεπω την εικονα σαν μισοκατεβασμενο mpegΚουτακια , σπασιματα κτλΕπισης ΔΕΝ εχω ηχο απο spdif (αλλα αυτο νομιζω ειναι νορμαλ γιατι η ερτ δεν εκπεμπει ac3 σημα)Πρεπει να λαμβανω απο ΑιγιναΤελος γινεται να εχω σταθμη σηματος 66 και ποιοτητα 0( ΜΗΔΕΝ!!) ???If someone had any idea....το σημα μην περιμενεις να ειναι 100% αλλα 66% ειναι λιγο κανονικα πρεπει να ειναι γυρο στα 85%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Μάϊος 26, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 Εγώ πάντως που μένω στην Θεσ/νίκη δεν έχω πρόβλημα με την εικόνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Μάϊος 26, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 Τελικα σιγα-σιγα φτιαχνει το σημαΤις τελευταιες 2 μερες εχω ναι μεν σταθμη 66% αλλα ποιοτητα απο 50% εως 100% και εικονα μια χαραΑντε να ανεβασει και την αναλυση η ΕΡΤ απο το τρισαθλιο 544χ576 , να κανει και 5.1 ηχο τουλαχιστον σε ταινιες και τι στον κοσμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
svizi1442169086 Μάϊος 26, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 Αντε να ανεβασει και την αναλυση η ΕΡΤ απο το τρισαθλιο 544χ576 , να κανει και 5.1 ηχο τουλαχιστον σε ταινιες και τι στον κοσμο!Εδώ δεν το κάνει η Nova που πληρώνουμε 50 ευρώ το μήνα και θα το κάνει η ΕΡΤ. Δύσκολο το βλέπω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaSonic1442169069 Μάϊος 29, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2006 μα αμα το ανεβασει το 70% των νυκοκυριων δεν θα μπορει να βλεπει, αφου εχει ακομα τηλεορασης παλαιας τεχνολογιας (p.x εμεις εχουμε μια siemens 10ετιας και...) οποτε δεν τους συμφερει. Σε 2-3 χρονια πιστευω θα γινει κατι με την αναλυση... τωρα για τον ηχο μακαρι να το φτιαξουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Μάϊος 29, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2006 μα αμα το ανεβασει το 70% των νυκοκυριων δεν θα μπορει να βλεπει, αφου εχει ακομα τηλεορασης παλαιας τεχνολογιας (p.x εμεις εχουμε μια siemens 10ετιας και...) οποτε δεν τους συμφερει. Σε 2-3 χρονια πιστευω θα γινει κατι με την αναλυση... τωρα για τον ηχο μακαρι να το φτιαξουν Πες μου οτι μου κανεις πλακα! Η μεγιστη αναλυση ωστε να βγαινουν 4 καναλια/συχνοτητα οπως αυτα της ΕΡΤ ειναι 720χ576 , ακριβως οσο και αυτη ενος DVD Μη μου πεις οτι δεν μπορεις να δεις DVD σε οποιαδηποτε TV,ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.