Jump to content

Overclock X1600PRO: μεχρι ποσο παει?

WoW

Recommended Posts

Exω την Sapphire Χ1600PRO AGP και πηρα ψυκτρα την Zalman VF900. Mετα απο 1 ωρα εγχειρηση την τοποθετησα και εχω τις ακολουθες ενδειξεις στο ΑΤΙ tool: idle core/mem 45c/40c και μετα απο 15' load 55c/45c! Δοκιμασα overclock με το find max core/mem και εφτασε απο 500/400 μεχρι το 600/415! Μεχρι ποσο το εχετε φτασετε το overclock χωρις artifacts στα παιχνιδια ??? :032:

Εμενα παντως η δικια μου η χτ πολυ λιγο ανεβηκε ο πυρηνας αλλα οι μνημες εδωσαν ρεστα.απο 580/685 σε 605/800.

Αλλα απο θ αστα να πανε 80αρες σε φορτιο

Την ιδια εχεις Χ1600PRO AGP? Λιγο παραξενο μου φαινεται το /685 και /800 για μνημες...

για να δεις ποσο θα παει ελεγξε και τα ρευματα της καρτας!!μπορει να υπαρχει και undervoltage απο την ιδια την εταιρεια!mefisto χαλαρωσες καθολου timmings στις μνημες?γιατι μου φαινονται πολλα τα 800 για μαμα timmings-volt-ψυξη!

Χαμηλωσα το core και ανεβασα memory οποτε core/mem πηγε στο 580/450 και η καρτα δουλευει αψογα. No artifacts και το 3Dmark06 απο 2050 πηγε στο 2280 (!) στη 1024x768 αναλυση. Καλα τα πηγε...:081:

ΤΑ timings δεν μπορω να τα αλλαξω...Αληθεια υπαρχει τροπος?

Ο πυρηνας μου την σπαει που δεν ανεβαινει πανω απο 605 με αυτη την μνημη και πανω απο 610 με default μνημη.

Θελει ρευμα αλλα δεν μπορω να δωσω λογω ανεπαρκεστατης ψυξης

Η δικια μου SAPPHIRE συμπεριφερθηκε αξιοπρεπεστατα στο θεμα o/c... Αυξηση +10% στο 3Dmark06 ειναι μαλλον φυσιολογικη. Ελπιζω να μην παρουσιασει προβληματα στο μελλον....:064:

Η δικια μου SAPPHIRE συμπεριφερθηκε αξιοπρεπεστατα στο θεμα o/c... Αυξηση +10% στο 3Dmark06 ειναι μαλλον φυσιολογικη. Ελπιζω να μην παρουσιασει προβληματα στο μελλον....

Για δωσε ταχυτητες στο λαο!

Νεο ρεκορ!!! Ρυθμισεις core/mem 575/460 και το 3Dmark06 εκτοξευεται στο 2320(!) με θερμοκρασιες 55c max!!! Eπαιξα το Ghost Recon Advanced Warfighter επιτελους αξιοπρεπεστατα. Βεβαια οταν γυρναω στο desktop, τοτε κατεβαζω ταχυτητα (clock στο default 500/400). Αρχιζει να μ'αρεσει η ATi...:049:

Αρχιζει να μ'αρεσει η ATi...

Welcome to club.

Μπορείς να βάλεις αυτοματο οβεκλοκ απο τα ATi tray tools. Kαι, δες και τι ρευμα παιρνουν οι μνημες. Μηπως και ανεβάζοντας λιγο κερδίσεις πολυτιμα ΜΗζ.

Νεο ρεκορ!!! Ρυθμισεις core/mem 575/460 και το 3Dmark06 εκτοξευεται στο 2320(!) με θερμοκρασιες 55c max!!! Eπαιξα το Ghost Recon Advanced Warfighter επιτελους αξιοπρεπεστατα. Βεβαια οταν γυρναω στο desktop, τοτε κατεβαζω ταχυτητα (clock στο default 500/400). Αρχιζει να μ'αρεσει η ATi...

Μπορεις να δωσεις και ενα 3dmark 05?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.