Jump to content

help 7900gtx

Loulou

Recommended Posts

γεια σας παιδια. πρωτη φορα στο forum σας.πολυ καλη δουλεια και θα ηθελα την βοηθεια σας.:039: αγορασα προσφατα την msi geforce 7900gtx αλλα δεν ειδα τις αποδοσεις που φανταζομουν οτι θα εχει.το pc mou εχει ως εξης:

amd 3200++

a8n sli deluxe asus

2x512mb ram 400mz duel channel

τροφοδοτικο blue storm 500watt

και 4 ανεμιστηρακια + μια zalman ψυκτρα στην cpu.

πριν την 7900gtx ειχα την geforce 6600gt 128mb της asus, αλλαζοντας την ο υπολογιστης μπορω να πω οτι σερνεται:093:

λοιπον εχω να σας κανω τις εξης ερωτησεις:

α) την 7900 Gtx την εχω τοποθετησει στο δευτερο Pci slot (λογω ελλειψης χωρου:007: ). παιζει αυτο καποιο ρολο στην αποδοση της καρτας?

β) το τροφοδοτικο ειναι επαρκες για το συστημα αυτο?

παραθετω εδω τα στοιχεια που με εκαναν να βαλω τα κλαματα :022:

Ευχαριστώ πολυ ^^ (Plz help :p )

post-4574-1442174367,8206_thumb.jpg

post-4574-1442174367,8812_thumb.jpg

1ον βάλτην οπωσδήποτε στο πρώτο slot και δοκίμασε, το psu είναι μια χαρά βεβαιώσου επίσης πως έχεις συνδέσει τροφοδοτικό με psu, μέσω του εξάπινου καλωδίου.

Καλωσήρθες!

To κύριο Pci-e slot είναι το πάνω. Όταν δεν τρέχει σε SLI mode η μητρική τότε τα 2 pci-e slots τρέχουν με ταχύτητες 16χ το πάνω και 1χ το κάτω.

Οταν τρέχουν σε Sli Παίζουν 8 η πάνω και 8 η κάτω. Έτσι όπως την έχει εσύ την κάρτα πάιζει σε 1χ pci-e.

btw την 6600 την έχεις βγάλει απο το Pc?

ενταξει παιδια ευχαριστω παρα πολυ.:) εβαλα την καρτα στο πρωτο slot και το 3Dmark εδειξε το ποιο αξιοπρεπες 4662 : D μονο που στα cpu test πρεπει να αγγιξα και το θεικο 1 FPS !!! τοσο χαλια ειναι ο επεξεργαστης μου? κλαψψ...

την παλια καρτα ναι την ειχα βγαλει.

οσο για το γεγονος οτι δεν την εβαλα εξαρχης στο πρωτο slot ειναι οτι: οπως σε ολες τις a8n sli deluxe asus, ετσι και στην δικια μου (σιγα μην αποτελουσα εξαιρεση ) το ανεμιστηρακι του chipset ηταν ελλατοματικο, το αντεκατεστησα με ενα αλλο το οποιο ομως ειναι 1.5cm ποιο παχυ απο το γνησιο της καρτας. το αποτελεσμα ηταν η 7900 να κοντραρει πανω σε αυτο και να μην μπαινει στο σλοτ:(((

ευχαριστω πολυ και παλι:))) τωρα με περιμενει ψακσιμο στο ιντερνετ ελπιζωντας να βρω μια καταλληλη ψυκτρα για την motherboard.

γεια σας:)))

4662??? και παλι χαμηλο δεν ειναι για την 7900gtx? Ανεξαρτητα απο τον επεξεργαστη πιστευω επρεπε να βγαζε τουλαχιστον 5000marks αλλα μπορει να κανω και λαθος...

πρέπει να παίζει ρόλο η cpu στο score...

τώρα είναι νορμαλ το παιδί....άντε καλό gaming :054:

ενταξει παιδια ευχαριστω παρα πολυ.:) εβαλα την καρτα στο πρωτο slot και το 3Dmark εδειξε το ποιο αξιοπρεπες 4662 : D μονο που στα cpu test πρεπει να αγγιξα και το θεικο 1 FPS !!! τοσο χαλια ειναι ο επεξεργαστης μου? κλαψψ...

την παλια καρτα ναι την ειχα βγαλει.

οσο για το γεγονος οτι δεν την εβαλα εξαρχης στο πρωτο slot ειναι οτι: οπως σε ολες τις a8n sli deluxe asus, ετσι και στην δικια μου (σιγα μην αποτελουσα εξαιρεση ) το ανεμιστηρακι του chipset ηταν ελλατοματικο, το αντεκατεστησα με ενα αλλο το οποιο ομως ειναι 1.5cm ποιο παχυ απο το γνησιο της καρτας. το αποτελεσμα ηταν η 7900 να κοντραρει πανω σε αυτο και να μην μπαινει στο σλοτ:(((

ευχαριστω πολυ και παλι:))) τωρα με περιμενει ψακσιμο στο ιντερνετ ελπιζωντας να βρω μια καταλληλη ψυκτρα για την motherboard.

γεια σας:)))

έχεις το πρώτο revision που τα φτυνε το fan ;) εμένα είναι οκ. Το cpu test είναι μια χαρά. Το αποτέλεσμα αναμενόμενο. Ανέβασε οπωσδήποτε τη cpu, γιατί πάρα πολύ λίγη για το θηρίο. Άμα είχες καναν FX, θα βλέπες και τα τρελά σκορ ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.