mikelamar Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2006 :077: Ύπουλο και κακόβουλο λογισμικό παρεισέφρησε στο ρημάδι μου!!!Μονο....μονο όταν κάνω αριστερό κλικ σε ιστοσελίδες, πάνω από την επιλογή "ιδιότητες" μου βγάζει και μια άσχετη επιλογή(πάντα την ίδια)..."FREE GALLERIES"."σκαναρα" με το McAfee και το Ad-ware 6.0....βρήκαν κάποια πράματα τα οποια έσβησα αλλα αυτό επιμένει εκεί...όταν κάνω αριστερό κλικ σε site βγαίνει αυτή η *******.
AquaSonic1442169069 Μάϊος 17, 2006 #2 Μάϊος 17, 2006 Θα με βρισει πολυς κοσμος, αλλα το MS antispyware κανει πολυ καλυτερη δουλεια απο το ad-aware (Χωρις πλακα τωρα...). Αμα τα windows σου ειναι αυθεντικα κατεβασε το απο το www.microsoft.com/antispyware τζαμπα
manolis1442169134 Μάϊος 17, 2006 #3 Μάϊος 17, 2006 Και εμένα μου έκανε κάτι παρόμοια και σήμερα πήρα έναν έναν τους φακέλους στο C:\Program Files και πέτυχα κανα δυο τέτοια.Μόλις τα έσβησα εξαφανίστηκαν.Για ψάξε και εσύ για τίποτε τέτοια φάκελα
deadlock7 Μάϊος 17, 2006 #4 Μάϊος 17, 2006 Eλπίζω να έχεις απενεργοποιήσει το restore των windows,έτσι?Πάντα αν κολλήσουμε κάτι αυτά αποθηκεύονται σε φακέλους του restore και ο μόνος τρόπος για να σβηστούν τελείως είναι να το απενεργοποιήσεις..δοκίμασέ το!
coolmind Μάϊος 18, 2006 #5 Μάϊος 18, 2006 Eλπίζω να έχεις απενεργοποιήσει το restore των windows,έτσι?Πάντα αν κολλήσουμε κάτι αυτά αποθηκεύονται σε φακέλους του restore και ο μόνος τρόπος για να σβηστούν τελείως είναι να το απενεργοποιήσεις..δοκίμασέ το!Αυτο πρεπει να το κανεις οπωσδηποτε και μετα ad-aware 1.06 και spybot search and destroy.Το θεμα ειναι να βρεις και γιατι το κολησες βεβαια,για να μην εχεις παλι δυσαρεστες εκπληξεις.Ελπιζω να εχεις εγκατεστημενο καποιο firewall στον υπολογιστη σου και να μην χρησημοποιεις internet explorer οταν μπαινεις στο internet.
mikelamar Μάϊος 20, 2006 Author #6 Μάϊος 20, 2006 Aκυρο μάγκες βρήκα κάτι άσχετους φακέλους στα program files τα έσβησα...επίσης κατέβασα το spybot search and destroy το οποιο βρήκε κάτι ψιλά τα οποια έστειλε στον αγύριστο...αλλα η επιλογή αυτή μου βγαίνει πάλι στον MS IE...εγώ εγκατέστησα και μια έκδοση Firefox και σε αυτό όταν έκανα δεξί κλικ δεν εμφανίζονταν η επιλογή "FREE GALLERIES" Τι σημαίνει αυτό???
NGF Μάϊος 21, 2006 #7 Μάϊος 21, 2006 Σημαινει οτι αυτο που κολλησες δεν αφηνει κανενα browser ησυχο! Κοιταξες στο task manager για τιποτα παραξενο.....?
manolis1442169134 Μάϊος 21, 2006 #10 Μάϊος 21, 2006 Aκυρο μάγκες βρήκα κάτι άσχετους φακέλους στα program files τα έσβησα...επίσης κατέβασα το spybot search and destroy το οποιο βρήκε κάτι ψιλά τα οποια έστειλε στον αγύριστο...αλλα η επιλογή αυτή μου βγαίνει πάλι στον MS IE...εγώ εγκατέστησα και μια έκδοση Firefox και σε αυτό όταν έκανα δεξί κλικ δεν εμφανίζονταν η επιλογή "FREE GALLERIES" Τι σημαίνει αυτό???Μήπως έστεισες και κανένα kazaa?
RaVeN Μάϊος 21, 2006 #11 Μάϊος 21, 2006 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τρέξεις τα προγράμματα Anti-Spyware σε Safe Mode (Ασφαλή λειτουργία) και να δείς ποιά προγράμματα εκτελούνται οταν ανοίγει το PC σου. Επίσης το ewido Anti-malware φαίνεται καλύτερο απο το Ad-awareDownload:http://download.ewido.net/ewido-setup.exeεπίσης δοκίμασε να τρέξεις και το HijackThis που σου δείχνει τη τρέχει στο PC σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.