Jump to content

Σκάλωμα?

mikelamar

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

:077: Ύπουλο και κακόβουλο λογισμικό παρεισέφρησε στο ρημάδι μου!!!

Μονο....μονο όταν κάνω αριστερό κλικ σε ιστοσελίδες, πάνω από την επιλογή "ιδιότητες" μου βγάζει και μια άσχετη επιλογή(πάντα την ίδια)..."FREE GALLERIES".

"σκαναρα" με το McAfee και το Ad-ware 6.0....βρήκαν κάποια πράματα τα οποια έσβησα αλλα αυτό επιμένει εκεί...όταν κάνω αριστερό κλικ σε site βγαίνει αυτή η *******.

Και εμένα μου έκανε κάτι παρόμοια και σήμερα πήρα έναν έναν τους φακέλους στο C:\Program Files και πέτυχα κανα δυο τέτοια.Μόλις τα έσβησα εξαφανίστηκαν.Για ψάξε και εσύ για τίποτε τέτοια φάκελα

Eλπίζω να έχεις απενεργοποιήσει το restore των windows,έτσι?Πάντα αν κολλήσουμε κάτι αυτά αποθηκεύονται σε φακέλους του restore και ο μόνος τρόπος για να σβηστούν τελείως είναι να το απενεργοποιήσεις..δοκίμασέ το!

Eλπίζω να έχεις απενεργοποιήσει το restore των windows,έτσι?Πάντα αν κολλήσουμε κάτι αυτά αποθηκεύονται σε φακέλους του restore και ο μόνος τρόπος για να σβηστούν τελείως είναι να το απενεργοποιήσεις..δοκίμασέ το!

Αυτο πρεπει να το κανεις οπωσδηποτε και μετα ad-aware 1.06 και spybot search and destroy.Το θεμα ειναι να βρεις και γιατι το κολησες βεβαια,για να μην εχεις παλι δυσαρεστες εκπληξεις.Ελπιζω να εχεις εγκατεστημενο καποιο firewall στον υπολογιστη σου και να μην χρησημοποιεις internet explorer οταν μπαινεις στο internet.

Aκυρο μάγκες βρήκα κάτι άσχετους φακέλους στα program files τα έσβησα...επίσης κατέβασα το spybot search and destroy το οποιο βρήκε κάτι ψιλά τα οποια έστειλε στον αγύριστο...αλλα η επιλογή αυτή μου βγαίνει πάλι στον MS IE...εγώ εγκατέστησα και μια έκδοση Firefox και σε αυτό όταν έκανα δεξί κλικ δεν εμφανίζονταν η επιλογή "FREE GALLERIES" Τι σημαίνει αυτό???

Σημαινει οτι αυτο που κολλησες δεν αφηνει κανενα browser ησυχο! Κοιταξες στο task manager για τιποτα παραξενο.....?

Aκυρο μάγκες βρήκα κάτι άσχετους φακέλους στα program files τα έσβησα...επίσης κατέβασα το spybot search and destroy το οποιο βρήκε κάτι ψιλά τα οποια έστειλε στον αγύριστο...αλλα η επιλογή αυτή μου βγαίνει πάλι στον MS IE...εγώ εγκατέστησα και μια έκδοση Firefox και σε αυτό όταν έκανα δεξί κλικ δεν εμφανίζονταν η επιλογή "FREE GALLERIES" Τι σημαίνει αυτό???

Μήπως έστεισες και κανένα kazaa?

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τρέξεις τα προγράμματα Anti-Spyware σε Safe Mode (Ασφαλή λειτουργία) και να δείς ποιά προγράμματα εκτελούνται οταν ανοίγει το PC σου. Επίσης το ewido Anti-malware φαίνεται καλύτερο απο το Ad-aware

Download:

http://download.ewido.net/ewido-setup.exe

επίσης δοκίμασε να τρέξεις και το HijackThis που σου δείχνει τη τρέχει στο PC σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.