ktm640 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2006 Καλημερα.Υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να παρω αυτα που εχω γραψει στο dvdr που πηρα το επιτραπεζιο στον υπολογιστη?Απο τον σκληρο δισκο του dvdr στο σκληρο του pc???? ΓΙατι την ποιοτητα που γραφει το dvdr δεν νομιζω να μπορω να την παρω απο καρτα για pc με λιγοτερο απο 500 euros.Eπισης εχετε υποψιν σας τι μπορω να κανω για να παρω καλυτερη εικονα απο την κεραια της τηλεορασης? Εχω ενα καλωδιο που ξεκιναει απο τον τοιχο και παει στην τηλεοραση αλλα ειναι 19 μετρα. Πανω απο 15 μου ειπαν θα εχω απωλειες, εγω μπορω να το κανω να παει γυρω στα 12 με 13 μετρα. Υπαρχει κατι αλλο εκτος απο τον ενισχυτη σηματος που μπορω να κανω σε περιπτωση που δεν κανω τιποτα με το κοψιμο του καλωδιου? Ευχαριστω. Εχει και τον αγωνα σημερα και θελω να το γραψω καλα. Καταλαβαινετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
s6_sot Μάϊος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Δεν ξέρω σίγουρα αλλά μπορεί να μπορείς να το κάνεις αν υπαρχει καμιά θύρα fireware ή usb στο επιτραπέζιο... Όσο για το σήμα, βάλε δορυφορική!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Μάϊος 17, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 απο το επιτραπεζιο dvd-r μπορεις να κανεις μετα rip το δισκακι στον υπολογιστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktm640 Μάϊος 17, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Σωστο αυτο.Αλλα με το σημα τι κανω? Δορυφορικη δεν παιζει γιατι θελω να πιανω τα επιγεια καναλια. Και για να γινει αυτο πρεπει να πληρωνω nova.Εχω παρει ''χρυσα'' καλωδια και βυσματα για να μην εχει απωλειες πολλες.Λετε να κανω κατι? Ειναι κριμα βασικα να γραφω σε τελεια ποιοτητα και να μην μπορω να γραψω επειδη δεν εχω καλο σημα.Χρημα πολυ δεν παιζει γιαυτο ρωταω για καμια φτηνη λυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svizi1442169086 Μάϊος 17, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Δεν μας λες καλύτερα ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα; Από ότι κατάλαβα έχεις πρόβλημα στην κεραία της τηλεόρασης σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktm640 Μάϊος 18, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 Καλημερα.Λοιπον τι εγινε: Εβγαλα τον ενισχυτη (επειδη ηταν 19 μετρα αποσταση τον ειχα βαλει επανω) και επαιξε μια χαρα παιδια. ΜΙλαμε για κρυσταλινη εικονα σε ολα τα καναλια.Το προβλημα μου ηταν το εξης. Οτι ενω η μια τηλεοραση που ηταν στα 2 μετρα απο τον τοιχο (καλωδιο κεραιας) εδειχνε μια χαρα τα καναλια η αλλη που ηταν 19 μετρα μακρια απο τον τοιχο εδειχνε χαλια ή μερικες φορες και καθολου λογω εσωτερικης κεραιας. Αποφασιζω το λοιπον να βαλω και την δευτερη τηλεοραση στην κεραια την εξωτερικη.Παω ρωταω το λοιπον και μου λενε οτι επειδη ειναι 19 μετρα μακρια ΔΕΝ θα πιανει τιποτα λογω μετρων θα εχει μεγαλη απωλεια.Παω και περνω εναν ενισχυτη. Ο οποιος δεν εκανε τιποτα. Αφου καθησα κανα 2ωρο, τα ειδα ολα, αλλαξα τα παντα εκανα τα παντα και αφου κουραστικα λεω αισιχτιρ θα τον βγαλω και παμε να φυγουμε γιατι εχει και τον αγωνα.Και βαζω πανω σκετα καλωδια χωρις ενισχυση χωρις τιποτα. Και επαιξε κανονικα παιδια καλυτερα και απο την αλλη που ειναι στα 2 μετρα.Επαθα πλακα.Τελικα απο οτι καταλαβα ηθελε να μου πουλησει ενισχυτη ο τυπος και την πατησα.Τελικα ολα καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.