Nognir Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2006 Καλημέρα παίδες. Δεν ξέρω αν αυτό το forum είναι το κατάλληλο γι'αυτή την ερώτηση, αλλά μου έτυχε το εξής πρόβλημα: Άνοιξα προχθές τη θήκη του συστήματος μου για ξεσκόνισμα, αποσυνδέοντας ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Μετά την επαναλειτουργία του συστήματος όταν πάω να συνδέσω οτιδήποτε στα 2 μπροστινά usb2.0 μου βγάζει το εξής μήνυμα:USB Device Not RecognizedOne of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it.Δοκίμασα και τα 3 ζεύγη εξωτερικών USB της μητρικής μου, αλλά κανένα δεν δούλεψε. Φταίνε τα καλώδια καθαυτά ή τπτ άλλο; Πώς μπορώ να το διορθώσω;Υ.Σ: Όταν ένωσα το φλασάκι μου το έπιασα μετά από μισό λεπτό και ζεσταινότανε
Elu Thingol1442169091 Μάϊος 17, 2006 #2 Μάϊος 17, 2006 Κοιτα στο bios μηπως απενεργοποιηθηκε το usb 2.0. Το μονο που μπορω να σκεφτω. Μπορει και να χαλασαν βεβαια απλα οι μπροστινες λογω στατ. ηλεκτρισμου κατα το καθαρισμα...τραβηγμενο.Και μια ερωτηση. Σε πολλα icafe ειναι κλειδωμενα τα μπροστινα usb για ευνοητους λογους, αλλα τα πισω λειτουργουν κανονικα οποτε κανω τη δουλεια μου με το φορητο σκληρο (οσοι καταλαβαν καταλαβαν). Σε ενα icafe ομως εχει 200+gb απαιχτο υλικο και δεν μπορω να συνδεθω ουτε μπροστα ουτε πισω με usb. Το αναγνωριζει, κανει 5 ωρες να φορτωσει οταν ανοιγω καποιον φακελο αλλα αν παω να βαλω βγαλω καποιο αρχειο μου βγαζει disk write protected. Ξερει κανεις καποιον τροπο να ξεκλειδωσω τις usb....???? PLZ help.
Nognir Μάϊος 17, 2006 Author #3 Μάϊος 17, 2006 Πρέπει να χάλασαν τα καλώδια, η θήκη δεν ήταν και καμιά σπουδαία. Μίλησα με το Privenet απ'όπου την πήρα και μου είπανε πως μπορεί να βραχυκυκλώθκαν τα καλώδια
s6_sot Μάϊος 17, 2006 #4 Μάϊος 17, 2006 Μπορεί πολύ απλά να έχει φύγει κανένα καλώδιο από την μητρική έτσι όπως το ξεσκόνιζες...
Nognir Μάϊος 17, 2006 Author #5 Μάϊος 17, 2006 Δοκίμασα και τα 3 ζεύγη εξωτερικών USB της μητρικής μου, αλλά κανένα δεν δούλεψε. Όλα τα καλώδια ήτανε όπως και πριν. Θα πάω αύριο πρωί να δω τι θα γίνει... Ελπίζω ο manager να είναι σε καλή μέρα και να δεχτεί να αλλάξω την θήκη με φθηνότερη, να πάρουμε το τροφοδοτικό λίγες μέρες νωρίτερα... Γίνεται αυτό;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.