Jump to content

Που θα βρω VGA καλωδιο για Qmonitor?

AquaSonic1442169069

Recommended Posts

Αποσα ξερω η Quest δεν δινει τετοια... Η κανω λαθος? Εχω ενα 17αρι Qmonitor που εχει διαλυσει το καλωδιο του (το monitor φυσαει!)... Ειναι κριμα να παει ετσι :(... Εχει Γυαλα ORION αν βοηθαει σε κατι... το καλωδιο εχει 3 γειωσεις και το ενα φις καταληγει στην κεντρικη πλακετα και το αλλο πανω στην RGB.

Λετε να εχουν σε κανα μαγαζακι "της γειτονιας"? Τζαμπα το πηρα το monitor να το χαρω λιγο :)

το εχω βγαλει κανονικα εχει 2 φισακια (το ενα στην πλακετα πισω απο την λαμπα και το αλλο στην μεγαλη κατω) και οι γειωσεις ηταν κολλημενες. Το εχω βγαλει τωρα... Μπροστα στο βυσμα που παει στην καρτα ειναι χαλασμενο, αλλα τα καλωδια ειναι το ενα μεσα στο αλλο και με δυσκολευει πολυ στην κολληση :(

Ένα παρόμοιο πρόβλημα είχα κι εγώ με μια philips παλιότερα.Δυστυχώς δε δίνουν τέτοια καλώδια.Ο μόνος τρόπος είναι να κόψεις το παλιό καλώδιο στο σημείο που έχει πρόβλημα(κοντά στην υποδοχη που μπαίνει στην κάρτα) και να ενώσεις μετά την vga υποδοχή πιο ψηλά.Δύσκολα τα πράγματα πάντως..

Το θεμα ειναι οτι εχει χαλασει πανω στο βυσμα και τα καλωδια ειναι διπλα (το ενα μεσα στο αλλο και ειναι πολυ δυσκολο για μενα... Να παει ετσι τζαμπα 17αρα οθονη? :( Κριμα ειναι...

Το ξέρω κι εμένα έτσι ήταν.Βρήκα κι από μια παλιά ενός φίλου ίδιο μοντέλο,αλλά με διαφορετικό revision.Δυστυχώς ούτε έτσι δούλεψε και την πέταξα.Αν θές πάρε ένα τηλέφωνο στη quest να ρωτήσεις πόσο πάει να στην διορθώσουν και μετά αποφασίζεις.:102:

Μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό.... Υπάρχουν 2-3 τρόποι για να φτιαχτει...

Η αγοράζεις καλώδιο επέκτασης VGA είτε καλώδιο VGA για projector , όποιο είναι πιο φτηνό.

Κόβεις την άκρη από το άκρο που δεν θές και το κολάς πάνω στο μόνιτορ.

Τέλος....

Χμμ δεν είναι τόσο εύκολο.Τουλάχιστον εγώ που το δοκίμασα έχασα τον μπούσουλα.Άσε που το καλώδιο της οθόνης μου είχε 2 λιγότερα από αυτό που αγόρασα (σε κάποιο σημείο γινόταν ένωση).Τέλος τα διαφορετικά χρώματα που έχουν τα καλώδια των παλιών monitor με δυσκόλεψαν πολύ.Ελπίζω να βγάλει άκρη το παλικάρι..

Και πάλι βρισκεται η λύση... Αν δεν υπάρχει πολύμετρο τότε με μια μπαταρία και ένα λαμπάκι και καλώδιο μπορείς να δείς ένα ένα το καλώδιο που ξεκολλάς από την πλακέτα σε ποιο πιν αντισοιχεί στο άκρο και αντίστοιχα να κολλήσεις από το καινούργιο....

Μπορώ να ζωγραφίσω την τεχνική.... αν χρειαστεί κάποιος.

η ποιο απλα παω στο mapapcstore της γειτονιας (που εχω φιλικες σχεσεις) και τους παρακαλαω μεχρι αιδιας και μου το φτιαχνουν :):p

Αλλα το θεμα ειναι αλλο. Το προβλημα ειναι οτι το βυσμα το εχουν σφραγισει με μεταλλο και ειναι απλα αδυνατο απο μενα να το φτιαξω...

on e the otheren handed δεν εχουν universal χρωματα αυτα τα καλωδια?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.