GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2005 Ειπα να αρχισω μια προσπαθεια για ενα cascade.....οσο μαζευω χρηματα θα παιρνω υλικα κ θα συνεχιζω......(pls...για δικαιωματα στον manager μου aka Chosen)..... Πρωτα απ'ολα θελω να ρωτησω τον ειδημονα aka unseen αν το σχημα που εχω κανει ειναι σωστο.........μετα οι αποριες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 25, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 οχι λαθος ειναι. Θα σου φτιαξω ενα αυριο και θα το ποσταρω. Billy βιαζεσαι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 25, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από unseen οχι λαθος ειναι. Θα σου φτιαξω ενα αυριο και θα το ποσταρω. Billy βιαζεσαι..... που ειναι λαθος???? ....πες μου μονο το κομματι για να το διορθωσω μονος αν μπορεσω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 23:02] οχι λαθος ειναι. Θα σου φτιαξω ενα αυριο και θα το ποσταρω. Billy βιαζεσαι..... βασιλη μια συμβουλη ρε ακουραστο παλικαρι.........νομιζω ειχες ξαναμονταρει το phase change.......το σουλουπωσες απο οτι θυμαμαι σε μια φωτο στο πειτε οτι θελετε........γιατι δεν ασχολεισαι με τη βελτιωση αυτου να τραβηξεις και κανα μπεντς με τον FX............ακου τον παλιο ρε...........βιαζεσαι.......τελειοποιησε το 1ο και απολαυσε το.......μετα πας πιο χαλλαρος για το επομενο και με καλυτερο σχεδιασμο στο κεφαλι σου.φιλικα παντα:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιανουάριος 25, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Εγω πιστευω οτι καλα κανει... Περναει δημιουργικα η ωρα! Παρα να ειναι εξω να κερναει 150 ευρω δειπνο στην γυναικα στο κονα και, καθεται σπιτι και φτιαχνει cascade. Πιο οικονομικα του ερχεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 25, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 ασε που με το να καθεται σπιτι μαθαινει κατι δημιουργικο ενω αν βγει με τη γυναικα αντε να μαθει 2-3 ατακες απο το τελευταιο cosmopolitan-glamour ...φτιαχνε ΒΑΣΙΛΗ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιανουάριος 25, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Εγω θα ελεγα ουτε 150 ευρω στο κονα(θυματα δεν γινομαστε ποτε... ) αλλα ουτε και cascade.Παν μετρον αριστον φιλε Βασιλη και παντα να ξες οτι τα εμψυχα οντα αξιζουν πιο πολυ απο τα αψυχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Ιανουάριος 25, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 .....και το cascade ..... έμψυχο ........είναι , αυτό ειναι το πρόβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 25, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από doctor .....και το cascade ..... έμψυχο ........είναι , αυτό ειναι το πρόβλημα! παντως εχω γνωρισει κοπελες πιο κρυες απο cascade! κριμα που δεν clockαρα τοτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιανουάριος 25, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από esdee παντως εχω γνωρισει κοπελες πιο κρυες απο cascade! κριμα που δεν clockαρα τοτε κριμα που για να κλοκαρεις ετσι θες ζέστη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 25, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 ατιμη φυση ... μας δινει και για τα χαρουμε πρεπει να επιδιωξουμε την αντιθετη κατασταση απο την οποια τεινει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Ιανουάριος 25, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [Χθες, στις 23:35] Εγω πιστευω οτι καλα κανει... Περναει δημιουργικα η ωρα! Παρα να ειναι εξω να κερναει 150 ευρω δειπνο στην γυναικα στο κονα και, καθεται σπιτι και φτιαχνει cascade. Πιο οικονομικα του ερχεται! εγω κανω και τα δυο βγαζω την γυναικα για φαγητο και σκεφτομε το cascade ....μηπως ειμαι λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 26, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Ενταξει......το μαμησατε λιγο εως πολυ το τοπικ....αλλα ζωη να χεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 26, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Ενταξει......το μαμησατε λιγο εως πολυ το τοπικ....αλλα ζωη να χεται.... Μμμμμ, Βασιλακη...δεν το γλιτωνεις και το 2ο κραξιμο. Ρε κατσε να τελειωσεις πρωτα με το πρωτο phase και μετα πηγαινεις για το δευτερο... Ποσταρες αποτελεσματα και εγραφες πανω στον παγο του ευκαμπτου... thelab....απο την κορυφαια μονωση που εκανες.Συμμαζεψουουουουουουου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 26, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης που ειναι λαθος???? ....πες μου μονο το κομματι για να το διορθωσω μονος αν μπορεσω.... Στο οιl separator.Δεν βγαινει κανενας τριχοειδης απο εκει. Επισης χρειαζεσαι ακομη ενα μικρο condeser (η να μετατρεψεις το πρωτο σε δυο κομματια). Βιll kαι να το φτιαξεις για να το αξιοποιησεις θα πρεπει να βαλεις ενα καλο αεριο στο δευτερο σταδιο. Αυτο ειναι λιγο δυσκολο να στο πουλησουν λογω της ηλικιας-εμπειριας σου μιας που σε λαθος χερια ειναι επικινδυνο. Επισης ακομη και να στο πουλησει καποιος δεν θα μπορεσεις να το βαλεις με αυτα τα μανομετρα. Τελος να σου πω πως αν βρεις κατι σε 503 ετοιμασε το πακετο με τα λεφτα. Η μπουκαλα εχει ~1500 ευρω. Υπολογισε το κιλο ~150ευρω. Και απλα δεν θα κατσουν να γεμισουν αλλη μπουκαλα γιατι θελει τροπο. Μπορω να σου προτεινω ενα σχεδιο με εναν συμπιεστη αλλα (εχει δυο σταδια) και μπορεις να πιασεις ~ -65 χωρις φορτιο και ~ -35 με φορτιο. Και δεν εννοω autocascade. Ειναι αυτο που θα φτιαξω μολις τελειωσω το cascade. Eπισης ειναι σε μεγεθος prommy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 26, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 οπως τα λεει ο unseen ειναι μερικα αερια θελουν εμπειρια γιατι γινονται επικινδηνα. και ακριβος χωρις δυνατο αεριο στην δευτερη βαθμηδα δεν προκειτε να κανεις τπτ. βασιλη κατσε φτιαξε ενα καλο μονοβαθμιο και ασε τα πειραματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 26, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Μμμμμ, Βασιλακη...δεν το γλιτωνεις και το 2ο κραξιμο. Ρε κατσε να τελειωσεις πρωτα με το πρωτο phase και μετα πηγαινεις για το δευτερο... Ποσταρες αποτελεσματα και εγραφες πανω στον παγο του ευκαμπτου... thelab....απο την κορυφαια μονωση που εκανες. Συμμαζεψουουουουουουου..... Δεν εχω καταλαβει προς τι τοσο κραξιμο....εκανα ενα σχεδιο κ μια ερωτηση κ πεσατε ολοι να με φατε...αμαν ρε.... ΥΓδεν ειχα μονωση γιατι το δοκιμαζα...δεν χρειαζονται τοσα σχολια νομιζω.... Αρχική απάντηση από zyx οπως τα λεει ο unseen ειναι μερικα αερια θελουν εμπειρια γιατι γινονται επικινδηνα. και ακριβος χωρις δυνατο αεριο στην δευτερη βαθμηδα δεν προκειτε να κανεις τπτ. βασιλη κατσε φτιαξε ενα καλο μονοβαθμιο και ασε τα πειραματα χωρις πειραματα ....πως θα μαθω????? Αρχική απάντηση από unseen Στο οιl separator.Δεν βγαινει κανενας τριχοειδης απο εκει. Επισης χρειαζεσαι ακομη ενα μικρο condeser (η να μετατρεψεις το πρωτο σε δυο κομματια). Βιll kαι να το φτιαξεις για να το αξιοποιησεις θα πρεπει να βαλεις ενα καλο αεριο στο δευτερο σταδιο. Αυτο ειναι λιγο δυσκολο να στο πουλησουν λογω της ηλικιας-εμπειριας σου μιας που σε λαθος χερια ειναι επικινδυνο. Επισης ακομη και να στο πουλησει καποιος δεν θα μπορεσεις να το βαλεις με αυτα τα μανομετρα. Τελος να σου πω πως αν βρεις κατι σε 503 ετοιμασε το πακετο με τα λεφτα. Η μπουκαλα εχει ~1500 ευρω. Υπολογισε το κιλο ~150ευρω. Και απλα δεν θα κατσουν να γεμισουν αλλη μπουκαλα γιατι θελει τροπο. Για προτεινε μου το σχεδιο που λες.....βασικα αυτο με τα 2χcondesser το καταλαβα....το τριχοειδη απο το oil seperator δεν χρειαζεται καθολου?? για τα αερια που λετε....με γνωστο μας ψυκτικο πιστευω οτι αμα του ζητησω να μου κανει ενα γεμισμα κ να με καθοδηγησει σε μερικα σημεια θα τα καταφερω......... δεν λεω οτι θα το κανω...απλα λεω τι πιστευω.... ο τριχοειδης απο το φιλτρο στο HX ειναι περιπου 2.80cm με 0.8mm cap και αποτο φιλτρο το τελευταιο προς το enclosure ειναι 3m 0.8mm??? Μπορω να σου προτεινω ενα σχεδιο με εναν συμπιεστη αλλα (εχει δυο σταδια) και μπορεις να πιασεις ~ -65 χωρις φορτιο και ~ -35 με φορτιο. Και δεν εννοω autocascade. Ειναι αυτο που θα φτιαξω μολις τελειωσω το cascade. Eπισης ειναι σε μεγεθος prommy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 26, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 πειραματισου σε ενα μονοβαθμιο με νορμαλ αερια και οταν αποκτησεις τις καταληλες γνωσεις και την καταληλη πειρα φτιαχνεις μετα και αυτο που θες. ξες πολους να πηγαν σε διβαθμιο κατευθιαν? μαλον δεν μπορεις να καταλαβεις γιατι φρεον μιλαμε και σε τι πιεσεις δουλευουν.ενα λαθος και γινετε ζημια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 26, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Εντάξει, το κράξιμο το βρίσκω λίγο υπερβολικό... Πείτε του παιδιού(όνομα και πράμα ) γιατί πιστεύετε ότι δεν πρέπει να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο ακόμα, χωρίς υπερβολές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 26, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 εγώ νομίζω ότι να ασχοληθεί ΑΛΛΑ μόνο αν το "αγαπήσει" και το πλησιάσει μαθαίνοντας, διαβάζοντας και ασχολούμενος εντατικά και σταδιακά όπως και ο unseen, και όχι ρωτώντας και περιμένοντας λύση απο άλλους...καλές οι τεμπς αλλά το νόημα είναι να ξέρουμε τί κάνουμε... αλλιώς πάρτο έτοιμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.