Jump to content

Ανάμεσα σε δύο μνήμες..(Part two)

Recommended Posts

Λοιπον παιδια θα αναβαθμισω το συστημα μου κ θα παρω 2 μνημες * 512/667.

Εχω βρει αυτες τις δυο:

TWINMOS

JETRAM

Η twinmos εχει 200 Pin ενω η jetram εχει 240.Επισης η twinmos εχει latency 4 για την αλλη δεν ξερω.επισης δεν ξερω τι εγγυηση εχει η Jetram,η twinmos εχει lifetime.

merci και συγνωμη που ανοιξα καινουργιο θεμα αλλα βιαζομαι και θα ηθελα τη βοηθεια σας

τωρα με εκανες ξεφτιλα:confused: :confused: .αισθανομαι παλι 15 χρονων:031: .Αν καταλαβαινω και καλα τα 200 pin ειναι για φορητους. Μα καλα ασχετος ειμαι ρε παιδι μου:102: .

Δηλαδη να παρω τη Jetram ε?:072: :072: :072:

Ρ.S. κανω και χιουμορ παναθεμα με...:096:

τωρα με εκανες ξεφτιλα:confused: :confused: .αισθανομαι παλι 15 χρονων:031: .Αν καταλαβαινω και καλα τα 200 pin ειναι για φορητους. Μα καλα ασχετος ειμαι ρε παιδι μου:102: .

Δηλαδη να παρω τη Jetram ε?:072: :072: :072:

Ρ.S. κανω και χιουμορ παναθεμα με...:096:

Εφοσον η μητρικη σου υποστηριζει ddr2 αυτης της ταχυτητας μπορεις να παρεις την Jetram. Οστωσο υπαρχουν και απο αλλες εταιριες αντιστοιχα μοντελα. Για τιμες και επιδοσεις ας σου απαντησει καποιος αλλος.

ρε παιδια θελω τη βοηθεια σας.Εχω παρει τα αλλα components(P5LD2,Pentium D930,Asus7600GT) κ δεν εχω αποφασισει ακομα για τη μνημη.Βασικα ειμαι αναμεσα σε δυο επιλογες αλλα εχω τα αυτια μου ανοικτα

Σκεφτομαι λοιπον η να σκασω 99€ κ να παρω αυτες εδω που ειναι 1GB DDR-2 DIMM PC2 5300 Jetram με την προοπτικη αργοτερα να παρω αλλο ενα ή

να παρω αυτο εδω το σετακι που ειναι 2 x 512 ΜΒ DDR2 SDRAM PC5400 με την προοπτικη να παρω αλλο ενα dimm 512(ισως).Τα ερωτηματα μου εχουν ως εξης:

1) Αν εχω 3 dimm 512 της Corsair θα ειμαι πιο αργος αποτι με το 2*1024 της Jetram?? Βασικα δεν ξερω πως δουλευει το dual mode με 3 dimm.Θα μπορουσα π.χ. να εχω 2*512 σε dual mode τα dimm της Corsair και μετα να βαλω ενα dimm 1024 της Jetram??

2)Ενα αλλο ερωτημα ειναι αν οντως χρειαζομαι τοση μνημη.Photoshop k τετοια δεν χρησιμοποιω,ισως το GIMP καμια φορα,παιζω παιχνιδακια κ αυτο που θα τραβαει πολλη μνημη ειναι το FOOTBALL MANAGER.Που θα με βολεψει να εχω 2GB μνημη στο συστημα μου???

Καλο ειναι να σημειωθει οτι δεν κανω συχνα ανβαθμιση μετα την τωρινη η επομενη θα ειναι σε 2 χρονια περιπου.

Ευχαριστω...

Mε 3 dimm δε μπορείς να έχεις dual channel.Θέλει 2 ή 4.Η καλύτερη λύση νομίζω είναι να πάρεις ένα dimm 1gb κι όταν έχεις χρήματα να πάρεις άλλο ένα.Αυτό φυσικά λόγω ότι είπες πως δε θα κάνεις αναβάθμιση για 2 χρόνια..

Αυτό συμβαίνει στους Α64.Για τους intel δεν έχεις πρόβλημα,αλλά ακόμη κι αν τρέχεις 2Τ δεν επηρρεάζει τόσο την απόδοση όσο τους AMD.Kαλύτερα όμως να πάρεις 2*1Gb (όποτε έχεις χρήματα)..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.