Jump to content

Gigabyte 3D Galaxy Water Cooling Kit

manolis1442169134

Recommended Posts

Ένα φιλαράκι μου έχει ένα pentium d 2.4ghtz s478 και ενδιαφέρεται για το GIGABYTE 3D GALAXY WATER COOLING KIT ποιά είναι η γνώμη σας και επίσης έχετε καμία άλλη πρόταση στα ίδια λεφτά και σε έτοιμα πάντα συστήματα?

ουτε εμενα μου γεμιζουν το ματι αυτα τα κιτ..

θα σου προτεινα κατι παρομοιο και δοκιμασμενο.. λιγο ακριβοτερο αλλα αξιζει τα λεφτα του.

http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_26&products_id=43&language=gr&osCsid=e24c655a493fbf0f2a59289f84d415fb

αν τωρα σου φαινετε και πολυ ακριβο αλλα και δυσκολο στην τοποθετηση η ακομα και συναρμολογιση μπορεις να δεις και το http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_26&products_id=81&osCsid=e24c655a493fbf0f2a59289f84d415fb

που ειναι και φτηνοτερο,αναβαθμισιμο και καλυτερο..

τωρα αν επιμενεις με το gigabyte το ιντερνετ ειναι γεματο reviews

http://www.google.bg/search?q=GIGABYTE+3D+GALAXY+WATER+COOLING+KIT&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official

Ευχαριστώ για την απάντηση σας.Κοιτάξτε εγώ δεν θα έπαιρνα κανένα έτοιμο και καλύτερο να ήταν αλλά αυτός θέλει έτοιμο δεν είναι για μένα όπως είπα.Του λέω να πάρουμε τα κομμάτια να τα συναρμολογήσουμε μόνοι μας για να περνάει η ώρα και να έχουμε και την χαρά της δημιουργίας αλλά δεν θέλει.Έτσι και αλλιώς δεν θέλει να σπάσει και κανένα ρεκόρ που λέει ο λόγος.Πάντως το δεύτερο που μου προτείνει ο αλεξίσφαιρος φαίνεται καλύτερο,

ειναι καλυτερο.

Γιατι ειναι καλυτερο δεν καταλαβα??

Το σετακι της Gigabyte ειναι πρςτο στη κατηγορία του εχει καλυτερο block που συνδιάζει και extra φαν επάνω του .

Διαβάστε review απο τον gogly και 8α δειτε

απο ενα review: "In the end I would recommend a solid air cooler unless you must absolutely have a cool water kit to show off to friends."

και 2 εικονες απο το ιδιο review που το συγκρινει και με την G-Power cooler πανω στον Intel 560 (Prescott 3.6G).

post-313-1442174367,6409_thumb.png

post-313-1442174367,6893_thumb.png

• 3 weeks later...

Παιδιά ένας γνωστός μου έχει στο μηχάνημα του (Pentium 4 @ 4 GHz) το kit της Gigabyte σε ένα Candalf και εκτος από την ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ δουλειά που έχει κάνει με την τακτοποίηση των έσω, μπορώ να πω ότι είναι παρα πολύ καλο! σε iddle έχει 32 C και σε full load δεν ξεπερνάει τους 42 C.......

σε φουλ παντα.

G-Power cooler: 35E

3D Galaxy: 118E

διαλεγετε και παιρνετε..

Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που συγκρίνεις μία κορυφαία αερόψυκτρα με μία μεσαία υδρόψυξη. Πάντως καλοκαίρι μεριά η διαφορά θα είναι πολύ πιο αισθητή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.