Jump to content

Laptop GPU Drivers

H!_V01tag3

Recommended Posts

Χμ.

Δυστυχώς στο site της Fujitsu δεν μπόρεσα να εντοπίσω τίποτα. Βέβαια ίσως δεν έψαξα καλά. Αν το βρει κανείς ας το αναφέρει, το laptop είναι μοντέλο Amilo A1667G. :D

Uninstall τους drivers πριν την εγκατάσταση των νέων; Ή μετά;

Αυτό που με προβληματίζει ιδιαίτερα είναι ότι στο site της ATi στους compatible notebook manufacturers δεν συμπεριλαμβάνεται η Siemens. Αλλά δεν νομίζω ότι θα προκαλέσει παρενέργειες. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις... :(

Χμ.

Δυστυχώς στο site της Fujitsu δεν μπόρεσα να εντοπίσω τίποτα. Βέβαια ίσως δεν έψαξα καλά. Αν το βρει κανείς ας το αναφέρει, το laptop είναι μοντέλο Amilo A1667G. :D(

Αν γράψεις στην σελίδα που σου είπα παραπάνω τομοντέλο του laptop σου θα τα βρεις όλα...

EDIT: ATI Mobility Radeon X700 - Hypermemory 512MB

ATI Mobility Radeon X700

Έχει και για 64bitα windows

Αντιμετώπιζα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το laptop μου (δε μπορούσα να βρω drivers για την mobility radeon 9700, ούτε από την ati!). Τελικά το πρόβλημά μου λύθηκε με τους drivers της omega. Οπότε το link στο προηγούμενο post θα σε βοηθήσει λογικά.

Ναι αλλά υπάρχει ένα προβληματάκι. Οι drivers που είναι διαθέσιμοι για download είναι v6.14 . Νομίζω ότι οι latest είναι 6.3 . Απ' ό,τι βλέπω κιόλας οι 6.14 είναι από ημερομηνία 28/6/2005 (!).

Απ' ό,τι επίσης βλέπω και στο dxdiag η έκδοση που έχω είναι η 6.14, οπότε...

παραθετω σημειωση απο το site:

The Omega Drivers are compatible with all ATI Radeon cards:

(it doesn't matter if they are DDR, SDR, PCI, PCI-E, AGP, Mobile, Retail, OEM or 3rd Party)

Radeon All In Wonder

Radeon 7x00/VE/LE

Radeon 8500/LE

Radeon 9x00/SE/Pro/XT/TX

Radeon xX00/SE/Pro/XT/PE

All Mobility Radeons (M6 and up)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.