Jump to content

Καινούργιο

leros2004

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καταρχήν ευχαριστώ όλα τα παιδία, που με βοήθησαν με τις απόψεις τους κυρίως, να φτιάξω το καινούργιο μου σύστημα.

Εντυπώσεις:

1)Κουτί Armor

α) Περίμενα να είναι λίγο καλύτερο μάλλον μεγαλύτερο εσωτερικά κυρίως.

β) Για να βγάλω τον δίσκο πρέπει να βγάλω 1ά την κάρτα γραφικών....

γ) Οι ανεμιστήρες δεν έχουν το 3πινο καλωδιάκι ολοκληρωμένο μόνο τών στροφών έχει επάνω...

δ) Τα μπροστινά φτερά τρίζουν με το άνοιξε κλείσε (Το έφτιαξα το προβληματάκι αλλα δεν επιτρέπεται σε τέτοιο κουτί να κάθεται ο καθένας να ξεβιδώνει και να το βελτιώνει)

2)Μητρική Dfi Ultra-D

α) 1ή εντύπωση πολύ καλή αν και τη ψιλοφοβόμουν με τόσα που έχω διαβάσει.

β) Όλα τα λεφτα τα κουμπάκια on και reset που έχει η μητρική επάνω για να ξεκινάει χωρίς να συνδέεις όλα τα καλώδια .

γ) Μελανό σημείο το ανεμηστηράκι της μητρικής που βρίσκεται πολύ κοντα στν θύρα της κάρτας γραφικών με συνέπεια η δικιά μου 7900gt να βρίσκεται απο πάνω του.Καλα δεν μπορούσαν να το βάλουν πιο κάτω....

δ) Που είναι η παράλληλη???? που είναι η σειριακή ?????? Ούτε μια ???

ε) Ήθελα άλλη μια pci τουλάχιστόν..

ζ) Το Bios χρειάζεται ολόκληρο βιβλίο για να μάθεις τι κάνει το καθένα, ιδιαίτερα για το overclocking.Αλήθεια υπάρχει κάποιος οδηγός/βοηθός στο Internetγια το Bios της?

3)Τροφοδοτικό Hiper TypeR 580W Blue

α) Πολύ καλό, αθόρυβο αν και δεν το έχω πιέσει ακόμα αρκετά.

β) Το μόνο που του λείπει είναι 2ό καλώδιο τροφοδοσίας για δισκέττα.Ειδικά αν έχεις dfi το 1 που έχει πάει στη μητρική....

γ) Δεν ξέρω αν βοηθάει σε κάτι αλλα όταν κλείνεις το pc ο πίσω ανεμιστήρας λειτουργεί για λίγο ακόμα μάλλον μεχρι να κρυώσει τελείως το τροφοδοτικό.

4)Amd 3700 Sandiego

α)Ακόμα δουλεύει default.Αργότερα θα τον ταλαιπωρήσω

Τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται ιδιαίτερης συζήτησης:Belinea 20.1,Gskill 2x512Mb,DvdR Lg LightScribe,Wd 320Giga 16mb SataII (νομίζω),nvidia 7900Gt,Audigy

Πρωτ' απ' όλα μεγειές.

γ) Δεν ξέρω αν βοηθάει σε κάτι αλλα όταν κλείνεις το pc ο πίσω ανεμιστήρας λειτουργεί για λίγο ακόμα μάλλον μεχρι να κρυώσει τελείως το τροφοδοτικό.

Αυτό είναι για την προστασία του τροφοδοτικού. Λειτουργεί το ανεμιστηράκι και μετά το κλέισιμο του συστήματος μέχρι να πέσουν οι θερμοκρασίες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.