Angelteam Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2006 Με την αγορά του υπολογιστή είχα αγοράσει και αυθεντικά windows χρ home, το cd όμως με τα πολλά έσπασε, τώρα μου έμεινε το cd key αλλα no cd...Έτσι λοιπόν αποφάσισα να κατατρέξω σε κάποια άλλη λύση...Βρήκα τα Windows Χρ με SP3 τέλος πάντων...Μπήκα στα windows χωρίς πρόβλημα... Δεν μπορώ όμως να κάνω update....και δευτερων, στις γλώσσες έχει τα αραβικά και τα αγγλικά, και δε μπορώ να κάνω τίποτα Ούτε από το "ρελιγιοναλ" settings...Όλες οι εφαρμογές και τα προγράμματα πλέων είναι του στυλ يتشبشثلتفتقبسنلاليبلسلسل και δε ξέρω τι να κάνω...Καμια πρόταση?Ευχαριστώ...Ps: Can i find windows xp home legit edition from somewhere? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Μάϊος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2006 Κανένα αντίγραφο ασφαλείας δεν έχεις να βάλεις το ίδιο serial? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 13, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2006 · Hidden Hidden Μέσα από το φόρουμ δεν διακινείται πάρανομο λογισμικό. Διάβασε τους κανόνες επιτέλους και σεβάσου τους.Θα παρακαλέσω να μην δοθεί καμιά απάντηση. Το Θέμα θα οδηγηθεί στο κάδοDellman Link to comment
yanni Μάϊος 13, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2006 Θα σου πρότεινα ένα τηλέφωνο στην εδώ αντιπροσωπία. Από την στιγμή που έχεις νόμιμο serial προφανώς πάνω σε αυθεντική συσκευασία των windows δεν νομίζω να μην τους περισσεύει ένα αυθεντικό αντίγραφο των Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Μάϊος 13, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2006 Πηγαινε στο μαγαζι που το πηρες να σου αντιγραψουν ενα cd Religional settings καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Μάϊος 13, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2006 regional settings! Ta religional εχουν να κανουν με θρησκεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Μάϊος 13, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2006 ειναι γιατι του βγαλανε την πιστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Μάϊος 13, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2006 ειναι γιατι του βγαλανε την πιστη :041: :041: :082: :082: :082: :082: :082: :041: :041: Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Μάϊος 14, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2006 Με την αγορά του υπολογιστή είχα αγοράσει και αυθεντικά windows χρ home, το cd όμως με τα πολλά έσπασε, τώρα μου έμεινε το cd key αλλα no cd...Έτσι λοιπόν αποφάσισα να κατατρέξω σε κάποια άλλη λύση...Βρήκα τα Windows Χρ με SP3 τέλος πάντων...Μπήκα στα windows χωρίς πρόβλημα... Δεν μπορώ όμως να κάνω update....και δευτερων, στις γλώσσες έχει τα αραβικά και τα αγγλικά, και δε μπορώ να κάνω τίποτα Ούτε από το "ρελιγιοναλ" settings...Όλες οι εφαρμογές και τα προγράμματα πλέων είναι του στυλ يتشبشثلتفتقبسنلاليبلسلسل και δε ξέρω τι να κάνω...Καμια πρόταση?Ευχαριστώ...Ps: Can i find windows xp home legit edition from somewhere?1. Θα σε συμβούλευα να προσέχεις τι γράφεις2. Εφόσον έχεις τα αυθεντικά ΧΡ, δοκίμασες να επικοινωνήσεις με την Microsoft Hellas να δεις τι λύσεις μπορούνε να σουτ προτείνουν!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelteam Μάϊος 16, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Sorry, τωρα το ειδα 8/ omg guys ευχαριστω για την βοηθεια... Θα προσπαθησω να το διωρθωσω αν μπορεσω... Τωρα ειδα την πατατα μου... Thx παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Μάϊος 16, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Δηλαδή δεν εμφανίζει μέσα στις επιλογές του Regional settings την επιλογή των ελληνικών? Τι σύνδεση έχεις αλήθεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Μάϊος 16, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 σιγα μωρε, ηταν απλα χαριτωμενο Greek, προφανως μετα κατεβασε καποια αραβικη εκδοση για να χρησιμοποιησει, γιαυτο δεν ειχε μεσα αλλες γλωσσες/επιλογες. Angelteam, αν δεν εχεις κανενα φιλο με ιδια windows, πηγαινε εκει που το αγορασες και πες να σου αντιγραψουν ενα cd. Ετσι κι αλλιως τα αυθεντικα θελουν ενεργοποιηση και αυτο που μετραει ειναι το key που εχεις και οχι το cd. Αν ειναι κανενα Πλαισιο ή και αλλο καταστημα, δεν φανταζομαι να σου αρνηθουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Μάϊος 16, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Θα σου πρότεινα ένα τηλέφωνο στην εδώ αντιπροσωπία. Από την στιγμή που έχεις νόμιμο serial προφανώς πάνω σε αυθεντική συσκευασία των windows δεν νομίζω να μην τους περισσεύει ένα αυθεντικό αντίγραφο των Windows.Λές να μπορούνε να μου δώσουνε και εμένα μια κόπια?Αγόρασα το φορητό αλλά δεν είχε κανένα cd μαζί του.Έχω ένα serial αυτοκόλλητο αλλά cd γιόκ?Να κάνω μια προσπάθεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Μάϊος 16, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Χμ... συνήθως τα φορητά έχουν Image όλου του λειτουργικού μαζί με τις εφαρμογές και τους οδηγούς και κάνουν φορματ στο δίσκο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Μάϊος 16, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Ναι έχει αλλα μετά το restore θα είναι όπως το έφτιαξε η sony όχι απαραίτητα όπως το θέλω εγώ!Έχει ένα κρυφό partiotion 7 gb με όλα τα αρχικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Μάϊος 16, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Και που είναι το πρόβλημα? Σώσε ότι μπορείς σε dvd και κάνε ένα φορματ να έρθει στα ίσια του και να βάλεις ότι θες εσύ μετα. Εξάλου τώρα που πέρασες τα αράβικα δεν στρώνει μετίποτα... Καλύτερα το φορματ και πάλι απο την αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Μάϊος 16, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Ποία αράβικα τα μόνα αράβικα που έχω είναι ούτια και τέτοια.Μήπως μπερδεύτικες με τον Angelteam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Μάϊος 16, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 ωχ ναι την έπαθε ο Greek. Ε αφού δεν είχε cd μάλλον μόνο το restore cd θα έχει. Δλδ δεν νομίζω να σου δώσουν cd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Μάϊος 16, 2006 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 ωχ ναι την έπαθε ο Greek. Ε αφού δεν είχε cd μάλλον μόνο το restore cd θα έχει. Δλδ δεν νομίζω να σου δώσουν cd.Ok κάνω και έτσι δουλειά άμα πάθω τίποτα χτύπα ξύλο.Βασικά η απορία μου είναι αν τα win για φορητούς είναι διαφορετικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Μάϊος 30, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Οκ... μετά την εμπλοκη που έπα8α και ποσταρα άλλα αντι άλλων βλέω ότι το θέμα έχει κλείσει οπότε και το κλειδώνω. Ευχαριστώ όλου όσουε συμμετείχαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.