Jump to content

Regional settings Problem!!!

Recommended Posts

Με την αγορά του υπολογιστή είχα αγοράσει και αυθεντικά windows χρ home, το cd όμως με τα πολλά έσπασε, τώρα μου έμεινε το cd key αλλα no cd...

Έτσι λοιπόν αποφάσισα να κατατρέξω σε κάποια άλλη λύση...

Βρήκα τα Windows Χρ με SP3 τέλος πάντων...

Μπήκα στα windows χωρίς πρόβλημα...

Δεν μπορώ όμως να κάνω update....

και δευτερων, στις γλώσσες έχει τα αραβικά και τα αγγλικά, και δε μπορώ να κάνω τίποτα Ούτε από το "ρελιγιοναλ" settings...

Όλες οι εφαρμογές και τα προγράμματα πλέων είναι του στυλ يتشبشثلتفتقبسنلاليبلسلسل και δε ξέρω τι να κάνω...

Καμια πρόταση?

Ευχαριστώ...

Ps: Can i find windows xp home legit edition from somewhere?

Hidden

Μέσα από το φόρουμ δεν διακινείται πάρανομο λογισμικό. Διάβασε τους κανόνες επιτέλους και σεβάσου τους.

Θα παρακαλέσω να μην δοθεί καμιά απάντηση. Το Θέμα θα οδηγηθεί στο κάδο

Dellman

Θα σου πρότεινα ένα τηλέφωνο στην εδώ αντιπροσωπία. Από την στιγμή που έχεις νόμιμο serial προφανώς πάνω σε αυθεντική συσκευασία των windows δεν νομίζω να μην τους περισσεύει ένα αυθεντικό αντίγραφο των Windows.

Με την αγορά του υπολογιστή είχα αγοράσει και αυθεντικά windows χρ home, το cd όμως με τα πολλά έσπασε, τώρα μου έμεινε το cd key αλλα no cd...

Έτσι λοιπόν αποφάσισα να κατατρέξω σε κάποια άλλη λύση...

Βρήκα τα Windows Χρ με SP3 τέλος πάντων...

Μπήκα στα windows χωρίς πρόβλημα...

Δεν μπορώ όμως να κάνω update....

και δευτερων, στις γλώσσες έχει τα αραβικά και τα αγγλικά, και δε μπορώ να κάνω τίποτα Ούτε από το "ρελιγιοναλ" settings...

Όλες οι εφαρμογές και τα προγράμματα πλέων είναι του στυλ يتشبشثلتفتقبسنلاليبلسلسل και δε ξέρω τι να κάνω...

Καμια πρόταση?

Ευχαριστώ...

Ps: Can i find windows xp home legit edition from somewhere?

1. Θα σε συμβούλευα να προσέχεις τι γράφεις

2. Εφόσον έχεις τα αυθεντικά ΧΡ, δοκίμασες να επικοινωνήσεις με την Microsoft Hellas να δεις τι λύσεις μπορούνε να σουτ προτείνουν!?

σιγα μωρε, ηταν απλα χαριτωμενο :)

Greek, προφανως μετα κατεβασε καποια αραβικη εκδοση για να χρησιμοποιησει, γιαυτο δεν ειχε μεσα αλλες γλωσσες/επιλογες.

Angelteam, αν δεν εχεις κανενα φιλο με ιδια windows, πηγαινε εκει που το αγορασες και πες να σου αντιγραψουν ενα cd.

Ετσι κι αλλιως τα αυθεντικα θελουν ενεργοποιηση και αυτο που μετραει ειναι το key που εχεις και οχι το cd.

Αν ειναι κανενα Πλαισιο ή και αλλο καταστημα, δεν φανταζομαι να σου αρνηθουν

Θα σου πρότεινα ένα τηλέφωνο στην εδώ αντιπροσωπία. Από την στιγμή που έχεις νόμιμο serial προφανώς πάνω σε αυθεντική συσκευασία των windows δεν νομίζω να μην τους περισσεύει ένα αυθεντικό αντίγραφο των Windows.

Λές να μπορούνε να μου δώσουνε και εμένα μια κόπια?Αγόρασα το φορητό αλλά δεν είχε κανένα cd μαζί του.Έχω ένα serial αυτοκόλλητο αλλά cd γιόκ?Να κάνω μια προσπάθεια?

Και που είναι το πρόβλημα? Σώσε ότι μπορείς σε dvd και κάνε ένα φορματ να έρθει στα ίσια του και να βάλεις ότι θες εσύ μετα. Εξάλου τώρα που πέρασες τα αράβικα δεν στρώνει μετίποτα... Καλύτερα το φορματ και πάλι απο την αρχή.

ωχ ναι την έπαθε ο Greek. Ε αφού δεν είχε cd μάλλον μόνο το restore cd θα έχει. Δλδ δεν νομίζω να σου δώσουν cd.

Ok κάνω και έτσι δουλειά άμα πάθω τίποτα χτύπα ξύλο.Βασικά η απορία μου είναι αν τα win για φορητούς είναι διαφορετικά

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.