Vadergr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2005 Το χρησιμοποιουσα στο pctech και το εχω χασει.Ηταν το κεφαλι του Vader που εκανε περιστροφη.Αν εχει κανεις σωσει καποια σελιδα στην οποια ...φαινομαι παρακαλω ας μου το στειλει στο vadergr@hotmail.com PS ...Ξερω, χρησιμοποιησα την κακια λεξη αλλα συγχωρηστε με! :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 25, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 κοίτα φίλε μου κάτι τύπους.....χάνουν τα πράγματά τους και βάζουν τους άλλους να τα ψάχνουν.....τί να πει κανείς....ΥΓ Καλά ρε φίλε, που το θυμήθηκες τώρα το avatar σου στο pctech μετά από τόσο καιρό;(σε λίγο θα μας ζητήσεις και καμιά πιπίλα που είχες όταν ήσουν μωρό και δεν την βρίσκεις τώρα!):tongue: :tongue: :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 25, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Ελα τωρα, αφου την ειδες την τομματα... Οσο για το πως μου ηρθε, αστο καλυτερα.Θα φανουν καποιοι απο εδω πολυ ''παραξενοι'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 αυτο κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 25, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 LOL Αν εχεις το ιδιο με τον Vader...Γ@μ@το ειναι παντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 25, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Εδω εισαι :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 25, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Εδω εισαι :flower: το είχες κρατήσει από το pctech ή το βρήκες από αλλού; ΥΓ Είχα την εντύπωση ότι ''ειδικεύεσαι'' σε ''άλλου τύπου'' avatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 25, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από spc το είχες κρατήσει από το pctech ή το βρήκες από αλλού; ΥΓ Είχα την εντύπωση ότι ''ειδικεύεσαι'' σε ''άλλου τύπου'' avatar Αρχική απάντηση από spc το είχες κρατήσει από το pctech ή το βρήκες από αλλού; ΥΓ Είχα την εντύπωση ότι ''ειδικεύεσαι'' σε ''άλλου τύπου'' avatar Παντως τυπου κ καιρου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 25, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Σε ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!Τωρα και καποιοι ''αλλοι'' θα μπορουν να ειναι ευχαριστημενοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 25, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Los poulos !!! Ειναι μεγαλο σε μεγεθος και δεν το παιρνει!Παω να το κανω edit απο το acdsee και μου λεει οτι μπορει να επεξεργαστει μονο το πρωτο frame!Μπορει να δωσει κανεις λυση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 25, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 σε gif animator μπορείς να επεξεργαστείς όλα τα frames. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 25, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Εδω ειμαστε ετοιμοι για format και ριζικη αλλαγη συστηματος!Δεν υπαρχει χρονος αλλα ουτε και το προγραμμα!Μια κωλοσυμπιεση θελω για να χωραει στο lab.Μπορει να το κανει καποιος ? Θα ημουν καραυποχρεος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Ιανουάριος 25, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr Los poulos !!! Ειναι μεγαλο σε μεγεθος και δεν το παιρνει!Παω να το κανω edit απο το acdsee και μου λεει οτι μπορει να επεξεργαστει μονο το πρωτο frame!Μπορει να δωσει κανεις λυση? Βάλε το Imageready της adobe, σου κάνει resize όλα τα frames του gif... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 25, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr Εδω ειμαστε ετοιμοι για format και ριζικη αλλαγη συστηματος!Δεν υπαρχει χρονος αλλα ουτε και το προγραμμα!Μια κωλοσυμπιεση θελω για να χωραει στο lab. Μπορει να το κανει καποιος ? Θα ημουν καραυποχρεος... αν δεν φτιάξεις το avatar σου, ξέχνα την αλλαγή συστήματος και τα άλλα κόλπα.... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 25, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Για ξαναδοκίμασε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 25, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 (vadergr mode on) Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά! Όλα ΟΚ (vadergr mode off) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 25, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά! Όλα ΟΚ Βγαλε το avatar μου βρε Vadergr wannabe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Ιανουάριος 25, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Παντως τυπου κ καιρου Μήπως έχεις και το δικό μου avatar?? Είναι ένα μάτι από το requiem for a dream. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 25, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Giorgos [Χθες, στις 23:15] Μήπως έχεις και το δικό μου avatar?? Είναι ένα μάτι από το requiem for a dream. Δε το εχω αλλα φανταζομαι με ενα κροπαρισμα κανεις τη δουλεια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 25, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Καλα ρε Samael που το ξεθαψες αυτο? Ειχες σελιδα απ το ακατανομαστο φορουμ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.